- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- همین نزدیکی
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
پاسخ : منابع کنکور (شیمی)
جامع گاج خوبه؟چاپ جدیدش کی میاد
جامع گاج خوبه؟چاپ جدیدش کی میاد

به نقل از Borna :دوستان نظرتون در باره شیمی 3 میکرو گاج در مقایسه با شیمی 3 خیلی شبز چیه؟ سوال خوب میخوام!

کتاب سوم نمیاد و. متاسفانه شیمی پیش 1 که پارسال چاپ میشد هم امسال چاپ نمیشه فقط شیمی 2 داره برای 95 ولی برای 96 پیش چاپ میشه( دلیلش نمیدونم ولی تو سایتش نوشته)به نقل از ı ๓คгzเє ı :دوستان اينقد كه ميگين نشر الگو خوب بوده، اين كتاب سومش قرار نيس چاپ بشه؟ من به شخصه يه تست شيمي سه تا به الان نزدم #-o
الان يه سوال ديگه كسي دوم مبتكران خونده باشه اين نشر الگو رو نخونه ضرر كرده؟؟! حساب كنين اين فرد ميخواد ترم دوم شيمي ٢بخونه ...
)
الان دارم جسرت اینو میخورم کاش زود تر میومد و کاش زود تر میگرفتمش. اگه میخوای بخونیش به نظرم هر چه زود تر بهتر.به نقل از ı ๓คгzเє ı :دوستان اينقد كه ميگين نشر الگو خوب بوده، اين كتاب سومش قرار نيس چاپ بشه؟ من به شخصه يه تست شيمي سه تا به الان نزدم #-o
الان يه سوال ديگه كسي دوم مبتكران خونده باشه اين نشر الگو رو نخونه ضرر كرده؟؟! حساب كنين اين فرد ميخواد ترم دوم شيمي ٢بخونه ...
سلامبه نقل از ı ๓คгzเє ı :دوستان اينقد كه ميگين نشر الگو خوب بوده، اين كتاب سومش قرار نيس چاپ بشه؟ من به شخصه يه تست شيمي سه تا به الان نزدم #-o

به نقل از MHO :من شیمی سه مشکل دارم..حالا بنظرتون مبتکران یا فار ؟ممنون
اره خوب..من ازمون پایه فار رو هم میگیرم ولی منظورم از فار کتاب سوم فاره...به نقل از مریم :برای بار شونصد ـم: مبتکران اصلا و ابدا کافی نیست.
به نقل از مریم :برای بار شونصد ـم: مبتکران اصلا و ابدا کافی نیست.

کی گفته مبتکران خوب نیست؟؟ اتفاقا خیلیم خوبه ولی کافی نیست !به نقل از زﮩرا :اگه مبتکران خوبه و همه میدونیم همه میخوننش؛ پس چرا همه درصدای شیمی که میاد 30 40% ه؟ مبتکران سوالاش خوبه اما درسنامش جدا الکیه.

کتاب سوم ک فقط یک واکنش ترمیت اضافه شده,دومم فصل اخرش یکم مطلب حفظی اضافه شده و دو تا شکل یونی و یک توضیح درباره گالیم..در کل تغییر خاصی نکرده ک بخوای کتاب جدید بگیری..اونم مبتکرانبه نقل از @rmin@ :آها بعد يه سوال
فارق التحصيلان محترم توجه كنن ، شما ها ميخاين مبتكران دوم و سوم شيمي جديدش رو بگيرين يا با همون پارساليتون كار ميكنيد؟؟
وسواس دارم يكم![]()