- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 00
- دانشگاه
- --
- رشته دانشگاه
- --
پاسخ : رشته و رتبه هدفتون برای کنکور 95 رو بگید
پرواضحه که آدما باهم فرق میکنن و طرز برداشتشون از یک چیز هم متفاوته . :)
بحث من رو فکر کردن بی حد و مرز در مورد آینده است ولاغیر . این اصلا با منطق مغایرت نداره چون آینده چیزیه که توسط خود فرد رقم زده میشه .شما اگه رتبه ی 69 بخوای و براش تلاش کنی هیچ منطقی وجود نخواهد داشت که بگه نمیتونید 69 بشید.
بعضی ها اینطوری در نظر میگیرن .بعضی ها هم هستن که بازه ای در نظر گرفتن حدود رتبه رو .خب اینم باز به خود فرد مربوطه.
موفق باشی :)
به نقل از ı ๓คгzเє ı :والا من تاپيك مشابه رو خوندم ولي اينقدىي بهره ي هوشيم نبود كه نتيجه گيري شما رو لگيرم #شرمنده
به نظر من نميشه از اون ها هم اين نتيجه رو گرفت چون بعضي ها روياها يا همون دوست داشتيني هاشونو بيان كردن.. بعضي ها هم جايگاه خودشون رو ميدونن و اومدن هدف بيان كردن...
من با چيزي كه اسمسو بلند پروازي گذاشتي مخالفت نكردم.. من منظورم اينه رتبه دس تو نيس.. ولي ميتوني روي يه رشته تمركز كني... رتبه رو ميشه بيشبيني كررد يا هدف واسش تعيين كرد ولي الان موقعش نيست.. اين كار به نظرم بعد عيد٩٥معقولانس
پرواضحه که آدما باهم فرق میکنن و طرز برداشتشون از یک چیز هم متفاوته . :)
بحث من رو فکر کردن بی حد و مرز در مورد آینده است ولاغیر . این اصلا با منطق مغایرت نداره چون آینده چیزیه که توسط خود فرد رقم زده میشه .شما اگه رتبه ی 69 بخوای و براش تلاش کنی هیچ منطقی وجود نخواهد داشت که بگه نمیتونید 69 بشید.
بعضی ها اینطوری در نظر میگیرن .بعضی ها هم هستن که بازه ای در نظر گرفتن حدود رتبه رو .خب اینم باز به خود فرد مربوطه.
موفق باشی :)

)