پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)
به نقل از Nadiye :
من تو محاسبات شیمی خیلی کندم ، واسه همین خیلی وقتا مسئلهها رو تا مرحلهی آخر حل میکنم اون آخرش که میخوام دو تا ضرب و تقسیم کنم میمونم ، بعد میبینم وقتم میره بخوام بمونم روش میرم سوال بعدی بعد دوباره اونم اینطوری میشه. پیشنهادی چیزی ندارین واسه سریع شدن محاسبات ؟
الان با توجه ب ازمون 25 ام خب شوما داری استو و ترمو و محلول حل میکنی . اینا رو باید زمان بگیری . زمان بگیر سعی کن با بیشترین سرعت حل کنی . سوالای وقت گیرشو تشخیص بدی بذاری تو زمانهای اخر کار حل کنی . ضرب و جمعها رو تند تند ج بدی .
مثلن اینجوری شروع کن :
بار اول : 10 تا سوال 20 دقیقه
بار دوم : 10 تا سوال 15 دقیقه
بار سوم : 10 تا سوال 10 دقیقه
باید بتونی هر مسئله رو تو 1 مین حل کنی.. معلممون میگفت مسئله فقط تمرین تمرین تمرین..
هعی دستت میاد چطور محاسبه کنی . مثلن قلقی(؟) ک خودم اجرا میکردم کشف کردم برا یه ضرب اینجوری :
324 * 24
=
324 * 20
+
324 * 4
بعد این دو تا رو جمع میکردم . اینجوری ضرب سه رقمی در دو رقمی نمیخواست انجام بدم سرعتم اینجور بیشتر میشد تو تایمی ک میگرفتم

و 324 در دو ذهنی میشه ج داد 648 .
324 در 4 میشه 4 تا 300 تا و 4 تا 25 تا 4 تا کمتر یعنی 1296

حالا 648 و 1296 رو فقط باید جمع کنی فقط
یا مثلن
642 * 25
25 رو تبدیل میکردم ب یک چهارم . انگار 642 رو باید تقسیم ب 4 کنی فقط . بعدم ضربدر 100 میکردم . ک اسون تر از اینه ک ضرب 3 رقمی در دو رقمی کنی
اینجوریه :
25% * 642 * 100
حالا اینا برا خودم بود ک هعی ک تمرین کردمیاد ب ذهنتون هعی ک تمرین کنین تسلطتتون رو ضرب و تقسیم بیشتر میشه دستتون میاد .
به نقل از قاف :
مهمترین چیز تخمینه! یه نگاه بکنید به گزینه ها... ببینید جا داره تخمین بزنید یا نه؟
بعد مثلا اگه گزینه ها فقط رقم اولشون فرق داره فقط رقم اول رو چک کنید
بازم گزینه هارو نگاه کنید ببینید اگه به اعشار و توتن ده گیر نداده بیخیال توان 10 بشید
بعد یه سری سوالم هست سرکاریه ینی گزینه ها رو نگاه میکنی، میبینی فقط یکیشون میتونه درست باشه، فارغ از مقدار گزینه ها... مثلا آنتالپی تشکیل NO رو خواسته بعد فقط یه گزینه مقدار مثبت داره...
کلا شیمی کنکور محاسباتش بر پایه ی زرنگیه... تا سرعت محاسبه!
معمولن دیگه سوال کم میدن ک عددا فاصلشون زیاد باشه . یا یه سوال ممکنه بدن سوختن اب انتالپی بخواد :
2H2 + O2 = 2H20
ک مشخصه گرماده هست پس گزینه مثبتا خط میخورن . اما خب میتونن 2 تا مثبت بدن دو تا منفی ک رد گزینه میاد وسط . همیشه هم زرنگ بازی نیست !