- نام مرکز سمپاد
- Frz 2
- شهر
- شيراز
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- علوم پزشكي شيراز
- رشته دانشگاه
- پزشكي
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)
.
.
ممکنه کتابایی ک از روش تست میزنی خیلی خوب نباشنبه نقل از .shadi. :درسی رو که ضعیفیم مشخصه چجوری میشه درسش کرد و از نخوندنشه. حالا درسای متوسطو چجوری میشه خوب کرد؟ مثلا یه درس( مثلا شیمی) ۶۰ بدون بی دقتی رو اگه تستاشم زده باشیم، مشکل کجاس که ۸۰ نمیشه مثلا؟ینی روشمون اشتباس؟

اگر با برنامه کانون پیش میری،که این مباحثی که گفتی میوفته بعد عید،به نقل از حس و حال بد :سلام.
الکترو شیمی و دو فصل اخر فیزیک پیش و دو فصل اخر فیزیک 3 ام مونده .به نظر شما بزارمشون بعد از عید یا اینکه چند روزه بخونمشون تموم شن؟
و اینکه من تصمیم رفتم توی این چند روز تا 1 فروردین ، محلول ها و زیست پیش و انتگرال بخونم یکم جلوتر بیفتم. کار درستیه ؟
+MHO چه کتابی زدین ؟

به نقل از MHO :اگر با برنامه کانون پیش میری،که این مباحثی که گفتی میوفته بعد عید،
الکتروشیمی مبحثیه ک جدیده و مفهومیه،اگر اولین باره ب نظرم واستا تا مدرسه درس بده
بازم برمیگرده به نوعِ برنامه ای ک باهاش پیش میری،اگر کانونه ک همین ترم اولّو تو همین دو هفته کامل جمع کن که خیالت راحت باشه،بقیش تو همین مدت تا کنکور قابل خوندنه....
+دوم الگو
سوم و پیش خ سبز
ازمون پایه فار
به نظر من،با یک برنامه پیش برو،یا خودت یا کانون..الان بشینی یکی از پایه ها و پیش یک رو تمام کمال بخونی خیلی بهتر از اینه که انتگرال و الکتروشیمی و پایه و پیش رو نسبتا بلد باشی!به نقل از حس و حال بد :ما بعد از عید مدرسه نداریم و دبیرا تموم کردن درسا رو . و یکم از الکترو شیمی هم خوندم نمیدونم تمومش کنم یا بندازم بعد عید با کانون .

)خوب بودن شیمی مبتکران جمله ی سوالیه واقعا؟!؟؟به نقل از رعنا° :بچه ها شیمی مبتکران خوبه؟زیست گاج نقره ای چی؟

به نظر من ،مبتکران اموزشش بین بقیه کتابا بهتره،ولی تستاش ،باز هم ب نظرم،اسونه و بدرد کنکورای الان نمیخورهبه نقل از رعنا° :بچه ها شیمی مبتکران خوبه؟زیست گاج نقره ای چی؟

همه کتاباشو با تست دو دور خوندم...میخواستم ببینم الان چیکار کنم؟میخوام درصدم بیاد بالا..به نقل از سمندون :D :عزیز دلم!
الآن واقعن فک می کنی وقت کنی مبتکران با اون هیکلو بخونی؟
کلیم سوال سخت بی فایده داره...
اگه پایه بودی خیلی خوب بود
ولی الآن گمونم دیر باشه
شیمی مبتکران تستاش خیلی زیادی ساده بودن...به نقل از رعنا° :بچه ها شیمی مبتکران خوبه؟زیست گاج نقره ای چی؟

اگه برنامه ریزی مشخصی داری و مطمئنی ک تا کنکور بازم میتونی مرور کنیبه نقل از incognito :سلام!
من ی مشکلی دارم اینکه همش فکر میکنم درسا یادم رفته یا دوره هم ک میکنم فکر میکنم تا کنکور یادم میره.
چه کار میشه کرد![]()
خب برای درسای مختلف فرق داره !بیشتر میخونم!به نقل از سمندون :D :چه جوری دوره می کنی؟
با تست؟ یا می خونی؟
خیلی وسواسی نباش عادیه...
از خودت آزمون بگیری می فهمی اوضا چطوره

ببین الان یه چند ماه ـی تا کنکور ـتون باقیمونده، الان هر جوری که این کنکور ـو بدی مطمعناً نزدیک کنکور ـت خیلـی بهتر میدی ـش! الان خوندن ـتون کامل نشده؛ بعد تو اگه این کنکور ـو الان خیلی خوب ندی با این که میدونی بعداً بهتر میدی ـش یه حالت ناامیدی پیدا میکنی، مخصوصاً اگه سراغ این بندوبساط تخمینرتبه و فلان ـم بری! :-" و این ناامیدی بدترین چیز ممکن ـه الان!به نقل از dinosaur :یه کسی بهم گفت قبل سیزدهم یکی از کنکورای نود و چاهار رو بزنم (داخل یا خارج) که تا کنکور بدونم چیکار باید کنم و اینا. کار درستیه؟
به نقل از dinosaur :یه کسی بهم گفت قبل سیزدهم یکی از کنکورای نود و چاهار رو بزنم (داخل یا خارج) که تا کنکور بدونم چیکار باید کنم و اینا. کار درستیه؟
که ما هم انجام ندادیم! :-[