- نام مرکز سمپاد
- فاتح
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- IT
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

روی قدرت ذهن اینا که Mortez گف کار کن من الان تو این تابستون خودم بیدار شدم 3 بار البته با گوشی(درحال تمرینم) :)
اینم بدون که هرکس یه سیکل زمانی داره واسه خوابش یکی باید 4 ساعت بخوابه تا راحت بیدار شه یکی با 6 ساعت اینا بیدار میشه اون دستت بیاد حله.تو یه بازه ی زمانی نیم ساعته میگن بعد اتمام اون مقدار خواب لازم با صداهای متوسطم بیدار شین
گوشیم که کوک میکنی صدای خودت یا مامانتو ضبط کن که داره صدات میزنه به نظرم کمی موثر تره
ببین من دقیقا مثه تو بودم البته مامانم بیدارم میکرد ولی نه سر 1 ساعت که میخواستم یک ساعتو نیم اینا میذاشت بعد بیدارم میکرد(البته گاهی)به نقل از Hitman :سلام به همه
2 سوال اگر قبلا پرسیده شده ببخشید (چون هر کسی تو یه بازه زمانی باهاش روبه رو میشه)
1#چه طور خواب ظهر تنظیم کنم که 1 ساعت بشه و بیشتر نشه (چون کسی حاضر نیست تو خونه منو بیدار کنه) ساعت هم متاسفانه جوابگوم نبود صداش بعضیا صدای پای مورچه نمی زاره بخوابن اما من بمب اتم هم جلو دارم نیست
#2 چه طور ساعت مطالعه ام رو افزایش بدم من اگر دارم حدودا 10 ساعت می خونم اما هرچی تلاش می کنم زیاد نمیشه متاسفانه یعنی برای 12 ساعت برنامه ریزی کردم این هفته اما این تایم 2 ساعت اخرم که زیاد شده رو نمی تونم بخونم روند افزایش تدریجی ساعت مطالعه چه مقدار در چه بازه زمانی باید باشه؟
با تشکر از همه ی دوستان گلم در انجمن که همواره به آنها مدیونم...

روی قدرت ذهن اینا که Mortez گف کار کن من الان تو این تابستون خودم بیدار شدم 3 بار البته با گوشی(درحال تمرینم) :)
اینم بدون که هرکس یه سیکل زمانی داره واسه خوابش یکی باید 4 ساعت بخوابه تا راحت بیدار شه یکی با 6 ساعت اینا بیدار میشه اون دستت بیاد حله.تو یه بازه ی زمانی نیم ساعته میگن بعد اتمام اون مقدار خواب لازم با صداهای متوسطم بیدار شین
گوشیم که کوک میکنی صدای خودت یا مامانتو ضبط کن که داره صدات میزنه به نظرم کمی موثر تره

) ساعت هم متاسفانه جوابگوم نبود صداش بعضیا صدای پای مورچه نمی زاره بخوابن اما من بمب اتم هم جلو دارم نیست

کلن نصفشون یادم رفتن بخاطر استرس.نصف بقیشونم یا نمیشد با روش تستی حل کنی.یا اگه حل میکردی اشتباه میشد جوابت.