من با کامل نبودن عقل موافقم اما در مورد این که عقل گرایی بهترن راه نیست و ساحل و دریا و اینا بحث دارم
اما مهمتر از اون بیاین راجع به این حرف بزنیم فرهنگ فعلی جامعه چیو قبول کرده با توجه به واقعیت ها آمادس به کدوم سمت بره و بهترین نتیجه رو برای اکثر اعضای جامعه به وجود بیاره پس به نظرم بهتره کمتر از آرمانشهرامون حرف بزنیم و اول وضعیت واقعی خود جامعه رو مشخص کنیم
نا سلامتی اینجا تاپیک جامعه شناسی هست نه اعتقادات
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
در پاسخ:
اولا:آقا Sina ملتفت باشید که خدمت شما عالیجنابان عرض کردم که چون اقتصاد از متعلقات فرهنگ است می بایست فرهنگ های مختلف بررسی کنیم و بررسی فرهنگ نیز......
ثانیا:ببینید!گمان می برم بخاطر اندک ثقل نوشتارم که متاسفانه یا خُشبختانه عادت بنده شده به فهوای کلام پی نبردید.
وقتی که از لفظ ما و تفکرات ارزش ها و عقایدمان مستفید میشوم همان معنایی را می دهد که شما با نثر روان تری بیان کردید.همان فهمیدن این که ما چه هستیم و چه را می پنداریم سپس آن که میخواهیم با توجه به این تفکرات به کجا برویم .وقتی عنوان میشود:
به نقل از Sina Falakian :
اما مهمتر از اون بیاین راجع به این حرف بزنیم فرهنگ فعلی جامعه چیو قبول کرده
یعنی آرمان او،هدف نهایی او،کجاست.
پس با پوزش فراوان این کمترین به اطلاع می رساند که اینجا!!محل نگاه به خودمان،راهمان و هدفمان است.
.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
30 جمادی الثانی 1436
B.A.H.A.R.R
راستش بازم خوب نفهمیدم منظورتونو
زبون شمام به نظرم مشکل نداره مشکل از منه فک کنم!
اما من هنوزم معتقدم اینجا بهتره راجع به جامعه صحبت کنیم یعنی واقعیات رو که با اون ها سر و کار داریم و مختص جامعه ماست نه جای دیگه رو وارد بحث کنیم
من منتظرم یکی بیاد شروع کنه اینکارو چون خودم هنوز خودم رو در این حد نمی دونم اما انگار کسی نمیاد
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
در پاسخ:
اولاٌ:صد البته که وارستگی و تنزه از ایراد بر کس وارد نیست منتها گمان نمی برم هیچ یک از ما (به استناد مدرسه ای که در آن تحصیل می کنیم) ناتوان از درک متقابل باشد.خب....عدم فهم یکسان از کلمات هم می توند نقش داشته باشد اما اینجا محل بحث بر سر موضوع مزبور نیست.
ثانیاٌ:به نوشتار شما
به نقل از Sina Falakian :
راجع به جامعه صحبت کنیم یعنی واقعیات رو که با اون ها سر و کار داریم و مختص جامعه ماست
و به کلام این کمترین کنون،آن به است که خود،جامعه را بشناسیم تا بدانیم که به کجا میرود.
نظر به این که تا به حال احدی در این مبحث به عنوان مدافع هر کدام از فرهنگ های مبحوث اعلان وجود نکرده است پس ای عزیز بنده نمی توانم مدافعت خود را اعلام کرده و یک طرفه به قاضی رفته و خود را به پیروزی رسانم هر گاه که مدافع طرفین حاضر بود آنگاه با علم به این که به لحاظ کمیت عدل برقرار شده به ادامه بحث خواهم پرداخت.
تا آن موقع
.
.
.
.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
1 رجب المرجب 1436
B.A.H.A.R.R