پاسخ : بخشنامه حذف مراکز شمارهدار سمپاد+آزمون فیلترین
دیشب یکی از کاربرا کلی پست نوشته بود وقتی زده ارسال من قفل کردم همون موقع تاپیک رو، ازم خواستم که پستشون رو بزارم. : )
از
امیرحسین:
"
من این همه زحمت کشیدم نوشتم چون خودت قفلش کردی خودت هم باید بخونیش ، زحمات من هدر نره
نقل قول از: Farnoosh_H در دیروز ساعت 22:02
اگر اسمش رو میزارید گول خورده ، بله من هم گول خوردم .
اما سوالم اینه هدف این کار چیه؟اینکه به ملت ثابت کنید دقت نمیکنن؟این که ثابت کنید جامعه پر از دروغه نباید زودباور باشید؟این که یه شوخیه صرفا بخندیم بعدا؟اینکه ببینیم شایعه چقدر پراکنده میشه؟
بنظر من این کار درستی نیست . هر هدفی هم که پشتش بوده باشه مهم نیست . صرفا کارم با سمپاد نیست . درهیچ حوزه ای نباید همچین کاری بکنید ...
خب هدف از این کار خندیدن به دیگران بوده و یا به گفته ی خودشون اسکل کردن دیگران بوده (که خودم شخصا از این واژه خوشم نمیاد)
ولی از این اتفاق ها می تونی درس بگیری واسه آینده ، درس بگیری که نباید به هرکسی اعتماد کرد و هر چیز رو زود قبول نکنی
خیلی که باور کردند به خاطر این بوده که اصلا بخشنامه رو نخوندند و اعتماد کردن به نویسنده ، خیلی ها هم تا خوندند فقط خواستند نظرشون بگن و این عجله واسه نظر دادند باعث شد اصلا فکر نکنند.
من بدتر از این هاشم دیدم تو خیابون بودیم یه پیرمرد اومد با ماشینش از ما آدرس پرسید بعدش دوستم رفت جلو و جواب غلط داد بهش انداختش تو یه خیابون یه طرفه و کلی مسیرش رو دور کرد ، من تو اون لحظه تو بهت و حیرت بودم آیا این دوسته منه؟ ، همون موقع راهمو از اونا جدا کردم و تنهایی برگشتم خوابگاه ، از فردای اون روز هر وقت آدرس می پرسم از 2 نفر متفاومت با فاصله ایی که راهم خراب نشه می پرسم که ضریب فریب خوردن پایین بیاد . پس به این قضیه جوری نگاه کن که یه نکته بهت گوشزد کرد و ناراحت نشو ، اینا همش خاطره می شه.
اما در مورد این شوخی ها نظر شخصی من اینه ظاهر شوخی می تونه جالب باشه اما من خودم باشم با دیگران از این شوخی ها نمی کنم
نمونه ی دیگه اش هم تو شب نشینی بین دو ترم بود که یکی از بچه ها بانگش رو اومده بود این آدرس گذاشته بود و تیترشم گذاشته بود هکش کردم
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=pm
خب خیلیا به آدرس لینک ها توجه نمی کنند و فکر کردند هک شدند مورد هم بود همه ی پیغام هاشو پاک کرد
اشتباه خودشون بوده و باید دقت می کردند ، مقصر هم خودشون بودند اما به هر حال پیغام ها پریده ، شاید اون پیغام ها براش عزیز بودند آیا می تونید برشون گردونید؟
============
واسه اینم که شفاف سازی کنم بگم من واسه اون شوخیه اولی که مربوط به پیغام های خصوصی می شد خودم فهمیدم واسه این یکی هم دیدم اووو چه زود هفت صفحه پر شده و قبل از خوندن کامل پست اول که چی می گه ، رفتم صفحه ی هفتم و و پست MissMarvelous رو دیدم و تا
نقل قول
نامههای سازمان از کی تا حالا با « به نام خداوند بخشندهی مهربان» شروع میشده؟
رو دیدم به خودم زحمت ندادم پستش رو تا آخر بخونم و از تاپیک رفتم بیرون
((im kheily bi hal

))
اما در کل زود باورم و تو خوابگاه زیاد پیش اومده دست انداختند

"