من به خاطر حرف مدیر اجرایی گذاشتم این بحث ادامه پیدا کنهبه نقل از Kinder :اگر هم برنامه ی رسمی ای در کار نیست و فقط قصد دارین تا بچه های مراکز شهرتون رو از نزدیک ملاقات کنید، با مسئولیت خودتون و در تاپیک مخصوص شهر/استان خودتون توی بخش شناخت در موردش صحبت کنید. (بدون درگیر کردن نام سمپادیا با موضوع؛ مسئولیت اینجور برنامه ها کاملاً بر عهده ی خودتون هست.)
به نقل از رشید شاملی :سلام
بچه های 91 ای کنکورشونو چیکار کردن؟؟رتبه ها چطور بوده؟؟
کسی علم و صنعت زده امسال اصن؟
به نقل از داماد مسعودی :تجربی
بیضایی ها 100 و 240![]()
دلیلی 35
پورجلال 71
چمبری و تاتاری 300 و خورده ای
ریاضی
من 284 (آرش ایرانفر)
سرشکی و فتح آبادی 400 و بیدختی البته
رستمی 600
سکاکی 700
فسنقری 900
اینارو که گفتم خداکنه ناراحت نشن
بقیه شاید ناراحت شن نمیگم
هادی لطف ابادی جا افتاده!به نقل از P8rya.Kh :انتخاب رشته رو در جریان نیستم دیگه![]()
من حرفی از ساعت زدم؟چهار شنبه، ساعت هشت، شهریور؟ چهارشنبه هشت شهریور ماه ساعت 7 بعد از ظهربه نقل از F.T.M :اون ساعتی ک گفتی...
خیلی دیر نیست؟!!!
خیلی از مامان باباهای دخترا نمیزارن.
هشت گفتی؟!!!
کنکوری ها خودشون به فکر خودشون هستن از نصیحت شمام ممنونیمبه نقل از Alpacino :نصیحت از من اگه کنکوری هستین به هیچ وجه دنبالش نرین
البته بازم خودتون بهتر می دونین
الان فک کردی چهار تا بی فرهنگ مثل...به نقل از داماد مسعودی :(
الان میخواین برین نمایش ببینین؟خب چه میتینگی؟پهلو هم که نمیشینین(نبایدم بشینین البته)
این کار به نظر من نه فرهنگیه نه عرفیه نه شرعیه نه قانونیه
میتینگ خوبه خب؟ولی نه واسه 7 8نفر واسه 20 25 نفر
بشمر ببینم کی دیس میده برام![]()
به نقل از uniQue :اونایی که میخوان بیان
اولا اگه برای صرفا رژه رفتن و الافی میخوان بیان اصن نیان
دوما اونجا بی جنبه بازی در نمیارید قرار نیست اشنایی ادامه داشته باشه هر چی هست تو همون 2ساعته.
سوما با پوشش مناسب میاید
چهارما هرکس خودش مسئوله اومدن به میتینگه ینی اگه مامان باباهاتون اعتراضی داشتن نیان به سمپادیا یا پوریا اعتراض کنن....
قرار نیس کسی این وسط خراب شه یا بد نام شه.اگه کوچکترین مشکل یا ناراحتی واسه کسی پیش بیاد کلا میتینگ تعطیل.
لطفا زودتر خبر بدید که دیر نشه :)