3تا زیست نبود آرمان جان ، 2تا بود (کل شهرستان 3 نفر بود)به نقل از Shayan Arian :2 تا کامپیوتر ، 2 تا ریاضی ، 3تا زیست، یه ادبی ، 2 3 نفر دیگه هم بودن که نمیدونم کدوم رشته بودن
X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( :-$ :-$ :-$ :-$روبیک بازاش بیان وسطچرا همه اینجا از شیمی بدشون میاد؟؟؟؟؟؟
من عاشق شیمی ام
نکنه دبیراتون مشکل دارن؟3تا زیست نبود آرمان جان ، 2تا بود (کل شهرستان 3 نفر بود)اسمت سوسنه؟؟؟آورین...
هه هه 20سوالی شد؟!
ما به شما افتخار میکنیم...!
مث اینکه زحمتای میس سکاکی به ثمر نشسته...!
باشه بابا آخرین اسپمم تو بده .......به نقل از damad masoodi :X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( :-$ :-$ :-$ :-$![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[-( [-( [-( [-(
باز که شروع کردین
جان مادراتون اسپم ندین.بذارین من آخرین اسپموداده باشم![]()
چقدم که آخرین اسپم شدبه نقل از Rubiker :باشه بابا آخرین اسپمم تو بده .......![]()
به نقل از RED.BARON :سلام من RED... ام ....
نام: مجید
فامیلم که تومشخصات هست!
عشق شیمی ام و با زیست حال میکنم....
متنفرم از دروس زبان انگلیسی ، زبان فارسی ، زبان عربی و کلا هر چی زبانه بدم میاد :-& :-& بجز فقانسه![]()
.
بای فعلا![]()
مجیدبه نقل از RED.BARON :سلام من RED... ام ....
نام: مجید
فامیلم که تومشخصات هست!
عشق شیمی ام و با زیست حال میکنم....
متنفرم از دروس زبان انگلیسی ، زبان فارسی ، زبان عربی و کلا هر چی زبانه بدم میاد :-& :-& بجز فقانسه![]()
.
بای فعلا![]()
شما خجالت نمیکشین از زبان فخیمه و معظم انگلیسی بدتون میاد!!!!!! درسته کتاباش و تا حدودی معلمهاش قرن بوقی هستن اما شایان توجه که سوسمارخورا اون هم مردم عادیشون دارن انگلیسی حرف میزنن اما وقتی رئیس جمهور ما میره دانشگاه کالیفرنیا و مدیر هیئت علمی دانشگاه بهش میگه:Hello sir,how are you?I'm so glad to see you رئیس جمهور ما جواب میده کهمتنفرم از دروس زبان انگلیسی ، زبان فارسی ، زبان عربی و کلا هر چی زبانه بدم میاد حال بهم خوردن حال بهم خوردن بجز فقانسه .
دروس مورد تنفر :شیمی_تاریخ_هنر_زبان
به نقل از A.M.T :شما خجالت نمیکشین از زبان فخیمه و معظم انگلیسی بدتون میاد!!!!!! درسته کتاباش و تا حدودی معلمهاش قرن بوقی هستن اما شایان توجه که سوسمارخورا اون هم مردم عادیشون دارن انگلیسی حرف میزنن اما وقتی رئیس جمهور ما میره دانشگاه کالیفرنیا و مدیر هیئت علمی دانشگاه بهش میگه:Hello sir,how are you?I'm so glad to see you رئیس جمهور ما جواب میده کهk!ok!ok!
اول 15 ثانیه زمان برای بررسی وجوه مکعب روبیک به شرکت کننده داده میشه سپس شرکت کننده باید روبیک رو روی میز بزاره و واسه شروع مسابقه آماده بشه. با اعلام داور شرکت کننده میتونه روبیک رو از رو میز برداشته و شروع به تکمیل مکعب روبیک بکنه و پس از تکمیل باید روبیک رو مجددا روی بزاره تا زمان متوقف بشه و رکوردش ثبت بشه.به نقل از Rubiker :میکائیل جونی میتونی درباره ی نحوه ی تایم گیری مسابقات صحبت کنی ..... عزیزم
به نقل از HIM :اول 15 ثانیه زمان برای بررسی وجوه مکعب روبیک به شرکت کننده داده میشه سپس شرکت کننده باید روبیک رو روی میز بزاره و واسه شروع مسابقه آماده بشه. با اعلام داور شرکت کننده میتونه روبیک رو از رو میز برداشته و شروع به تکمیل مکعب روبیک بکنه و پس از تکمیل باید روبیک رو مجددا روی بزاره تا زمان متوقف بشه و رکوردش ثبت بشه.
در ضمن همه ی اینا تو پست (نحوه ی برگزاری + قوانین) وبلاگ مسابقات توضیح داده شده.
www.rubikhero.blogfa.com