به نقل از roya_606 :اصلا یادم نمیره سر کلاس آقای ارمی صندلی داغ داشتیم پرسیدن نظرت درباره ی آقای ارمی چیه؟
گفتم:احساس با مزه بودن میکنن![]()
![]()

به نقل از پــوریــا ل. :چیزه اومممممقضی این موذی ها چیه؟
خیلی خودمونگه داشتم که نپرسم اما نمیشه لامصب رو مخه
  مسئولین پاسخگو باشن  

دوستان هرطرحی هست تحته هر عنوانی به دوستان تربیت معلم ترم بهمنی شامل( کاساندان-رویا 606 _مهدی) حتما اطلاع رسانی کنید بیکارن بندگان خدا .....به نقل از کاســــــــــــــــــــاندان :بچه هایی که تو طرح رفتگران سپادی شرکت کرده بودین.... حالا حالاها برنامه ندارین؟؟؟؟؟
{فک نکنین دارم از بیکاری میمیرم هاااا}![]()

هوا گهی سرد پاییزی و گهی گرم ....... هوا عالیه...به نقل از میعاد :نیشابور هوا چطوره؟
جدی دلم تنگ شده برا هوای نیشابور...![]()

به نقل از میعاد :نیشابور هوا چطوره؟
جدی دلم تنگ شده برا هوای نیشابور...![]()

به نقل از Prof.M.D :صبح این کی بود داشت واسمون شعر می خوند؟![]()

آخه هموطنت یک چهره ی جهانی باشه غرور داره..نداره؟؟؟به نقل از Proushat :من خیلی حس غرور میکردم نمیدونم چرا
بیچاره پسرا رو با خاک یکسان کرد![]()

علاوه بر اون چجوری پسرا و هم آورده بودن!به نقل از NT :دقت کردین چقد مدرسه مون جدیدآ متحول شده.....................؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چپ و راس واسمون سخنرانی میذارن(جهت اطلاع دوستان اول و دوم عرض میکنم ک صب هم برای سوما و پیش ها یه سخنرانی dg بود).....
ما هم ک خوشحآل.....یکی در میون زنگ هامون میپره...... :)

مدرسه مون داره خیلی روشن فکر بازی در میاره ...................به نقل از Proushat :علاوه بر اون چجوری پسرا و هم آورده بودن!![]()

به نقل از موذی ایوپ =)) :ما عکس یادگاری هم گرفتیم تازه!
آقای اثنی عشری بود![]()

""""""""

به نقل از NT :چپ و راس واسمون سخنرانی میذارن(جهت اطلاع دوستان اول و دوم عرض میکنم ک صب هم برای سوما و پیش ها یه سخنرانی dg بود).....
ما هم ک خوشحآل.....یکی در میون زنگ هامون میپره...... :)
زنگ ادبیات ما! 
اره بگیم از این ب بعد یه جوری هماهنگ کنن ک بیفته زنگ عربی..........!!!!به نقل از Prof.M.D :بیچارگیش اینجاس که همه ی کاراشونو میذارن چارشنبه ها زنگ اول!زنگ ادبیات ما!
![]()

به نقل از NT :اره بگیم از این ب بعد یه جوری هماهنگ کنن ک بیفته زنگ عربی..........!!!!![]()

به نقل از NT :مدرسه مون داره خیلی روشن فکر بازی در میاره ...................![]()
دارم نگران میشم.........!!!!!!

نگید تورو خدا بذارید من به یه دلیل مفیدتر از خنده بمیرم...! 

مثلا اعدام به جرم قتل مدیریت خعلی خوبه!