آره...میگن 25تومنه هر دی وی دیش!!!!به نقل از uniQue :چهت نجات صفحه ی نیشابور از رفتن به صفحه ی دوم!
مژده مژده سال چهارمی ها:
بزودی سی دی اقای همتی به بازار عرضه خواهد شد........![]()
مسخره نبود ساره جان!!فقط مزاح کردم...به نقل از کاساندان :اااااااه بچه هااااااااااااااااااا...بیچاره از ما نظر خواست دیگه مسخرش نکنین دیگه...بچه ها بعدا خودشون میبینن...باز نگن لوسیم و این حرفا...
یه کم نبودبه نقل از homa7 :مسخره نبود ساره جان!!فقط مزاح کردم...چون که عکسش یه کم گنده بود!!!
سوالا در همه! هم سخت داشت هم آسونبه نقل از uniQue :عاغا من از فیزیک میترسیم .!!!!
چه کردین بچه های اون مرکر امتحان فیزیکو؟؟؟؟
عکسشو خودش گفت اونقدری بزنم خوبه نقل از کاساندان :یه کم نبود....میگفت نظر بدین بعد نظر میدادیم توجه نمیکرد....ولی جدا خسته نباشی پوریا غیر عکسش بقیش خیلی خوب بود
امتحان گسسته اسون بود فک کنم هماهنگ باشه باشما چو.ن برگه های مارو گرفتن ازمون.به نقل از MeHdI.H :چیجوری تموم شد![]()
![]()
![]()
حتماًً پشت در پشت امتحان داشتین دیگه
خوش بحالتون بابا ما هنو 2 تا امتحان دیگه داریم![]()
گسسته:: خدایا خودت کمک کن
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
با تشکر از ساره خانوم.من خودم واسه سه نفر سوال دترمینال رو توضیح دادم و امتحان هم هماهنگ.موجب خیر شدی :دبه نقل از کاساندان :آره امتحان گسسته آسون بود.... یه سوال گفته بود تو جزوش که خیلی سخته و نمیارم...اصلا چرته و پرته...بعد آوردش....اینم معلمه ما داریم؟؟؟؟فک کنم هماهنگ باشه ها....
بزار بگم ولش کن....یه سوال ماتریس داره تو جزوش که یه ماتریس 2*2 داده و دترمینان و این حرفا داره بعد گفته به 42 بخش پذیر باشه تا اونجاییکه از دو هفته پیش یادمه....
با تشکر از ساره خانوم.من خودم واسه سه نفر سوال دترمینال رو توضیح دادم و امتحان هم هماهنگ.موجب خیر شدی :دبه نقل از کاساندان :آره امتحان گسسته آسون بود.... یه سوال گفته بود تو جزوش که خیلی سخته و نمیارم...اصلا چرته و پرته...بعد آوردش....اینم معلمه ما داریم؟؟؟؟فک کنم هماهنگ باشه ها....
بزار بگم ولش کن....یه سوال ماتریس داره تو جزوش که یه ماتریس 2*2 داده و دترمینان و این حرفا داره بعد گفته به 42 بخش پذیر باشه تا اونجاییکه از دو هفته پیش یادمه....