پاسخ : سمپادیهای نیشاپور
اینا که جدال نیست که
بچه ها یه سوال:
نی پاد چیه؟
×ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیبه
اینا که جدال نیست که

بچه ها یه سوال:
نی پاد چیه؟
×ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیبه

به نقل از *sRina * :اینا که جدال نیست که
بچه ها یه سوال:
نی پاد چیه؟
×ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیبه×
من که دچار سو تفاهم نشدم خودتون حرف همدیگه رو نمی فهمیدبه نقل از LADY RUBIKER :نه خیر.
همچین منظوری نداشته!
الهام جان از این به بعد یکم حرفاتو ساده تر بگو اخه همه که همه چیرو زود نمیگیرن!
دچار سوء تفاهم میشن! B-)
به نقل از ♬elham♬ :اشتباه نکن چون من ار نظر چیزی که تو فکر میکنی نگفتم.
از نظر عقاید میگم یعنی عقایدشون باهم خییییییییییییلی متفاوته و از نظر تیزهوش بودنم که مشخصه فرزانگان بهترن(اون مدرسه تیزهوش نیستن که از بعضی کلاسا5نفر اخراج میشن و 10نفر شهریوری![]()
![]()
)(والبته بقیه کلاساشونو دیگه خدا میدونه B-) B-) B-) :P
![]()
![]()
)
شما همه ی اینا رو تو همین 2سال فهمیدی؟به نقل از ♬elham♬ :اشتباه نکن چون من ار نظر چیزی که تو فکر میکنی نگفتم.
از نظر عقاید میگم یعنی عقایدشون باهم خییییییییییییلی متفاوته و از نظر تیزهوش بودنم که مشخصه فرزانگان بهترن(اون مدرسه تیزهوش نیستن که از بعضی کلاسا5نفر اخراج میشن و 10نفر شهریوری![]()
![]()
)(والبته بقیه کلاساشونو دیگه خدا میدونه B-) B-) B-) :P
![]()
![]()
)
مگه من گفتم دبیرای دبیرستان از شما امتحان بگیرن؟ شما همون سوالای دبیرای راهنمایی ما رو جواب بده دبیرای دبیرستان پیشکش!به نقل از LADY RUBIKER :خب معلومه اگه دبیرای دبیرستان از ما امتحان بگیرن منمیتونیم جواب بدیم!![]()
دبیرای راهنمایی باراهنمایی مقایسه میشه دبیرای دبیرستان با دبیرستان!
بعدشم شما ازکجا اینقدر با اطمینان نظرتونو میگین؟؟تا الان چندبار تو کلاس درسای ما بودین؟؟![]()
صد در صد دبیرای شما از دبیرای ما بهترن ...وقتی بهترن خیلی بهتر باهاتون کار میکنن و در همون سطحی که باهاتون کار میکنن ازتون امتحان میگیرن و ورقه هاتونو تصحیح میکنن...به نقل از HIM :شما همه ی اینا رو تو همین 2سال فهمیدی؟بعد اونوقت با ترازو هوش بچه ها رو وزن کردی یا با متر ، متر کردی؟
بعد ما هم دبیر داریم شما هم دبیر دارین! دبیرای ما رو با دبیرای خودتون مقایسه میکنین؟ اگه دبیرای ما از شما امتحان بگیرن که 2-3 نفر بیشتر نمیمونن :-$
ببخشید شما هرچی میخواین دارین به بچه های فرزانگانی میگین بعد تا ما میخوایم حرف بزنیم تاپیک قفل میشه؟؟؟به نقل از Pedram.fe :بچه ها لطفا در رابطه با چيزايي كه مشخصه بحث نكنين.تاپيكو قفل ميكننا.
اين يه چيز مشخصيه كه بچه هاي ما يه كم زيادي از فرزانگانيا بهترن ديگه.بحث كردن نداره كه.
لطفا براي چيزاي بديهي بحث نكنيد.
راستي بحث درباره ي چي بود؟ #-o
neypad.comبه نقل از *sRina * :خواهش میکنم...لطفا...بیخیال ادامه!
رقابت بین مراکز طبیعیه...بقیشم که مهم نیست
----------------------------------------------
یه سوال دیگه:آدرس این نی پاد چیه؟![]()
اره فکر کنم الان قصد ندارن کسی رو اخراج کنن فکر کنم باید همون شهریور امتحان بدن اگه قبول نشدن بعد اخراج کننبه نقل از <mir@li@> :یه چیزی اون خبر اصلا صحت نداشته ونداره چون من با چندتا از بچه هایی که قرار فود اخراج شن صحبت کردم حرفی از اخراج نشنیدم
بابا باید یک جوونی بیارن!به نقل از დ¸.•M๑ტր!Ֆ๑Иუ•.¸დ :کاندیدای مدیریت:
1.خانم رجایی
2.خانم رئیسی
میگن رجایی اخلاقش بدتره....تازه بازنشسته هم هست
![]()
حالا بازنشستم بود بود فقط درست باشهبه نقل از LADY RUBIKER :بابا باید یک جوونی بیارن!
کسی که بازنشستس دیگه حوصله نداره بخولد به ماها برسه!
واعظی کی بود؟مدیر بود؟مدیر الانتتون که میگید خیلی خوبه که!به نقل از !Poorya! :خوب شما انقدر ویژگی های مدیر رویاهاتون رو میگید فکر میکنید تاثیری هم داره؟؟![]()
برین دعا کنین یکی بدتر از خانم کاشفی گیرتون نیاد البته شما میگید بده ما که ندیدیمش
ما هم ناشکری کردیم گفتیم این آقای واعظی چقدر بده همش گیر میده الان به صد برابر بدترش دچار شدیم![]()
ناظممون بود مدیر الانمون که عالیهبه نقل از Dr.Stansfield :واعظی کی بود؟مدیر بود؟مدیر الانتتون که میگید خیلی خوبه که!