اگه به اون باشه یه مجموعه کینگ میارم از 40 گیگ هم بیشتر میشه میگم پوریا میگم بیا ما غرفه ی موبایل راه بندازیمبه نقل از Poorya.L :من تو کامپیوترم چهل گیگ نرم افزار دارم یه مقدار دیگه هم گیر میارم تا با مهران تو نمایشگاه برای بازدید کننده ها رو فلشاشون بریزیم برن حالشو ببرن
البته ترفند هم زیاد بلدم که اگر شد جالباشو ارائه میدیم![]()
به نقل از HIM :حالا از نمایشگاه بگذریم میخوایم سال دیگه تمام این مسابقات پل ماکارونی و موشک آبی و روبیک و سوداکو و ... رو یکی کنیم یه مسابقات باحال از توش دربیاریم. فقط از همون مهر شروع میکنیم که تا آخر سال تموم بشه!
آقا از الان برین هرچی بازی هوشی و عملی و ... رو یاد بگیرید که حداقل بعد از خودم دوم بشین!!! (![]()
آره همین جوری گفتم چیزای دیگه هم اضافه کنیم.به نقل از Dr.Eniac :مسابقه سودوکو نداشتیم امسال که ! یه فکرسوق داشتیم که یه بخشش سودوکو بود
بعد فکر کنم دوستان برنامه داشتن همه اینارو توی نمایشگاه برگزار کنیم ، حالا باز نمیدونم عوض شد تصمیمشون یا نه![]()
بچه ها میشه انقدر بحث نکنین و برنامه هامونو لو ندین مثلا ما میخوایم نمایشگاه ما یه چیزه تازه باشهبه نقل از HIM :آره همین جوری گفتم چیزای دیگه هم اضافه کنیم.
آقا این دوستان که بدون من برنامه ریزی میکنن کین؟ کیییییییییییییین؟ کییییییییییه؟ کییییییییییییییییییییییییییییییه؟ (شرمنده دست خودم نبود جوگیر شدم!)
همه ی اینا به کنار دومینو هم احتمالا جزو برناممون خواهد بود. البته همه ی اینا احتمال داره یهو دیدی سال دیگه اصلا هیچکوم عملی نشد!!! مثلا احتمال داره سال دیگه مرلین تو مدرسه کنسرت بزاره که اینم احتماله! البته خدا رو چه دیدی شاید آقای سلیمی نسب نشناختش گذاشت کنسرتش رو اجرا کنه!!!
نه بابا هنوز هيچ تصميمي گرفته نشدهبه نقل از Dr.Eniac :مسابقه سودوکو نداشتیم امسال که ! یه فکرسوق داشتیم که یه بخشش سودوکو بود
بعد فکر کنم دوستان برنامه داشتن همه اینارو توی نمایشگاه برگزار کنیم ، حالا باز نمیدونم عوض شد تصمیمشون یا نه![]()
اصلا شاید نمایشگاهی در کار نباشهبه نقل از Dr.Stansfield :عجب بحث جالبیه !
ما از الان میدونیم تو نمایشگاهتون چه خبره !!!!!!!!!!!!!!
ایول بابا هنوز قطعی نیست شما اینقدر برنامه ریزی و دعوا سر مسئول غرفه و...می کنید وای به حال اینکه مطمئن باشین!به نقل از Poorya.L :اصلا شاید نمایشگاهی در کار نباشه![]()
![]()
![]()
![]()
از الان برنامه ریزی بشه و دربارش بحث بشه بهتر از اینه که یه شبه نمایشگاه را بندازیم.به نقل از - jasmine - :ایول بابا هنوز قطعی نیست شما اینقدر برنامه ریزی و دعوا سر مسئول غرفه و...می کنید وای به حال اینکه مطمئن باشین!![]()
![]()
مجلل بودن نمایشگاه ما تقصیر ما نبوده..به نقل از HIM :از الان برنامه ریزی بشه و دربارش بحث بشه بهتر از اینه که یه شبه نمایشگاه را بندازیم.البته فکر نکنید منظورم نمایشگاه شما بودا ، نه ، نمایشگاه شما که خیلی مجلل بود!!!
![]()
توروكه همه ميشناسنبه نقل از დ¸.•M๑ტր!Ֆ๑Иუ•.¸დ :بله منم میگم بحثو تموم کنید...اینجا واسه شناخته نه برای بحث کردن سر اینکه چه غرفه ای باشه چه غرفه ای نباشه...![]()