کار از همکاری گذشته! از اون چیزی هم که فکر میکنی بهتر انجام میشه!به نقل از Milad R :بازم روشن نکردی کی یا کجا همکاری نمیکنه
بنده تو این مدرسه سه مدیر رو تجربه کردم
1.آقای الهی 2.آقای عطار زاده 3.آقای سلیمی نسب
که انصافا آقای س.ن از نظر همکاری سنگ تموم گذاشتن
با این طرز تفکر تا 100 سال دیگه هم اوضاع مدرستون بهتر نمیشه! کلا از ریشه مشکل داره مدرستون!!!به نقل از ღ¸.•MoOnShInE•.¸ღ :این که چیزی نیست....مدیر گرامی ما از جنبه دینی به قضیه نگا میکنه...میگه اگه توی فرهنگسرا باشه پسرا میان تا اخر وای میستن.....والا توی مدرسه خودمونم پسرا تا اخر بودن....![]()
ببخشید خانوم فکر کنم شما با مفهوم اسپم آشنا نیستین. لطفا قوانین رو بخونین!!!به نقل از -elham- :راستی.
یاسمن خودتو خفه نکنی
مواظب باش
دعا کنین حداقل یکی بیاد که از کاشفی بهتر باشه. مواظب باشین از چاه نیفتین تو چاله!به نقل از -elham- :ما خیلی نگران نیستیم و خوشحالیم چون قراره امسال سال آخر کاشفی باشه :)
احتمالا" امسال میم زیر 18 !به نقل از A.M.T :بابا اسپم دونی کردین اینجا رو!
بی خیال شین!
نظر شما درباره معدل امسالتون چیه؟؟؟
ما 4 ساله داریم دعا میکنیم !به نقل از HIM :ببخشید خانوم فکر کنم شما با مفهوم اسپم آشنا نیستین. لطفا قوانین رو بخونین!!!دعا کنین حداقل یکی بیاد که از کاشفی بهتر باشه. مواظب باشین از چاه نیفتین تو چاله!
ما که همچین اتفاقی برامون تو سال تحصیلی قبل افتاد. آقای الهی رفتن و ... (بهتر درباره ی اون سال کابوس وار صحبت نکنم) ولی خدا رو شکر امسال آقای سلیمی نسب جبران سال های گذشته رو کردن و بسیاری از برنامه هامون عملی شد. اگه سال دیگه نمایشگاه شهید بهشتی تو فرهنگسرا به بهترین شکل هم برگذار بشه که دیگه عالیه!!!
به نقل از -elham- :راستی.
یاسمن خودتو خفه نکنی
مواظب باش
اینا چیه الان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از -elham- :موافقم
به نقل از HIM :ببخشید خانوم فکر کنم شما با مفهوم اسپم آشنا نیستین. لطفا قوانین رو بخونین!!!دعا کنین حداقل یکی بیاد که از کاشفی بهتر باشه. مواظب باشین از چاه نیفتین تو چاله!
ما که همچین اتفاقی برامون تو سال تحصیلی قبل افتاد. آقای الهی رفتن و ... (بهتر درباره ی اون سال کابوس وار صحبت نکنم) ولی خدا رو شکر امسال آقای سلیمی نسب جبران سال های گذشته رو کردن و بسیاری از برنامه هامون عملی شد. اگه سال دیگه نمایشگاه شهید بهشتی تو فرهنگسرا به بهترین شکل هم برگذار بشه که دیگه عالیه!!!
همه مخالفن اما خانوم کاشفی... [-(به نقل از Pedram.fe :احتمالا مدر شما فكر ميكنن كه مدرسه فقط جاي درسه كه من كاملا با اين نظر مخالفم [-(
ميشه يه كم درباره ي صندلي داغتون توضيح بدي؟به نقل از Dr.Stansfield :بیخیال کاشفی شین دیگه !
ما 5 ساله داریم تحمل میکنیم دم نزدیم ...امسال تازه یکم !
شما دوساله اومدین هی بگین ...
میره دیگه دلتون واسش تنگ میشه ها !!!
امروز یه ناسزای جالب به من داد ...ناسزای مدیر گله ها !!!!
ما که آخر سالی واسه دبیرا صندلی داغ گذاشتیم ....خیلی باحاله همه نوع سوالی میپرسیم ...
در حین صندلی داغ بودیم کشوندمون پایین به مراحل حساسش نرسیدیم !
به نقل از -elham- :کاملا حرف درستیه
به نقل از -elham- :ممنون :-[
به نقل از -elham- :ممنون :-[
خوشم میاد زدین تو خط خلاصه نویسی!!! همه ی اینا اسپم حساب میشه. نکنید این کارا روبه نقل از Poorya Kh :خواهش میکنم![]()
صندلی داغ؟؟؟ اونم با خانوم کاشفی؟؟؟به نقل از Dr.Stansfield :بیخیال کاشفی شین دیگه !
ما 5 ساله داریم تحمل میکنیم دم نزدیم ...امسال تازه یکم !
شما دوساله اومدین هی بگین ...
میره دیگه دلتون واسش تنگ میشه ها !!!
امروز یه ناسزای جالب به من داد ...ناسزای مدیر گله ها !!!!
ما که آخر سالی واسه دبیرا صندلی داغ گذاشتیم ....خیلی باحاله همه نوع سوالی میپرسیم ...
در حین صندلی داغ بودیم کشوندمون پایین به مراحل حساسش نرسیدیم !
ما كه اين آخر سالي ازمون امتحان ميگيرن كي وقت اين كار ها رو داره...به نقل از Pedram.fe :ميشه يه كم درباره ي صندلي داغتون توضيح بدي؟
يعني هر سوالي بخواين ازز معلما ميپرسين؟![]()