وای نخـــوندم!!!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Shery
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ریاضی و عربی پشت هم داشتیم ریاضی لاشو باز نکرده بودم حتی یک خط 19.5و عربی خودکشی نمودم 10 از 15 ببین بقران 4 ساعت کامل خوندم 😭 😃 اخه مشتییییییییییییییییی خیلی جای فشار دارههههههه اخهههههه وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

خب این وضعیت من برای همه ی امتحانت ترم هستش و حوصله ندارم همه‌ی درس ها رو بگم😅😅😅😅😅😅😅

امتحان آزمایشگاه ژنتیک بود فکر کنم تو ترم ۳ ... شبش که داشتم میخوندم ناخودآگاه رو جزوه ها خوابم برد و من موقعی پاشدم که ساعت ۸ صبح شده بود. حالا خداروشکر امتحان ساعت ۱۲ بود وگرنه میفتادم. دیگه خیلی با استرس و دل پیچه و بیچارگی جمعش کردم و اشتباه نکنم ۱۸.۵ گرفتم. تنها امتحانی بود که تو سه چهار ساعت جمع شد و همه چی بیشتر شبیه یه معجزه جلو رفت.

• خوشحال
امتیازات: riri
بچه‌ها من یک بار امتحان زبان داشتم (راهنمایی بودم) و خونده بودم و این‌ها ولی برام سوال بود چرا اول صبحی بچه‌ها همه کتاب عربی دست‌شونه و چرا دارن عربی می‌خونن؟ بعد فکر می‌کردم که حالا درسته که عربی سخته ولی لااقل بذارن بعدِ امتحان زبان بخوننش و...
سر کلاس بودیم و منتظرِ برگه‌ها. دیگه شک و تردید از دست و پاهام به مغزم رسیده بود؛ از کناریم پرسیدم الان امتحان چی داریم؟
قیافه‌شو هیچ‌وقت یادم نمیره. فکر کرد آلزایمر گرفتم چون برگه‌ها رو داشتن پخش می‌کردن و من همچین سوالی رو با یه قیافه‌ی خیلی جدی پرسیده بودم. با حیرت گفت عربی داریم دیگه.
من ۵ ثانیه قبل از رسیدنِ برگه به دستم تازه فهمیدم امتحان یه درس دیگه بوده...
(نمره‌م که خوب شد ولی تجربهٔ خنده‌دار و عجیبی بود >-<)

• خنده
امتیازات: riri
Back
بالا