• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اوتیسم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yeganeh_N
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اوتیسم یک بیماری روانی نیست !

آخه یه مسئله اینه که من قبلا تصورم از این بیماری اون پسربچه‌ی تو پرستاران بود. بچه ی اون آقای فرانک اگه یادتون باشه :دی اون اتیسم داشت بعد همه‌ش درو روی خودش می‌بست تو اتاق و فقط باباش می‌تونست بهش نزدیک بشه. و خب جدا نمی‌دونستم اینجوریا نیست لزوما این بیماری و اینقدر گسترده هست rangeش!
از نظر استعدادی واقعا منم بهش حسودیم می‌شه. ولی خب مشکل ارتباطیش تبدیلش کرده به یه شخصیت منفور. سالی چندبار اتاق عوض می‌کنه تو خوابگاه!

ببینین ؛ میدونم با سرچ کردن درباره اوتیسم میشه به جواب رسید که چیه ؛ اینکارو هم کردم !

اما خب شاید به جز من بقیه هم باشن که ندونن چی هست " اوتیسم "

یکی که اطلاعات خوبی داره ، دربارش توضیح مبسوط بده لطفا !

ضمن اینکه چیزایی که خوندم الان دربارش ، با چیزایی که اینجا گفته شده خیلی متفاوته قضیه چیه ؟ :د

+ آخه گفته شده که اونایی که اوتیسم دارن معمولا هوششون کمتره !
بعد تو قسمت سندرم آسپرگر گفته شده که فرقش با اوتیسم هوش طبیعیه !
بعد شما میگین که استعداد ویژه دارن و باهوشن ؟!

تقریبا در تمام طیف از اتیسم تا آسپرگر و از سنین پایین بچه مشکل برقراری ارتباط داره.گاهی حتی با ماذرشون در نوزادی هم ارتباط برقرار نمیکنین که حالا در گذشته میگفتن مشکل از مادره که بچه به این شکل میشه ولی الان منسوخ شده و میگیم نوزاد با اتیسم به دنیا میاد.
به جز برقراری ارتباط اغلب تماس چشمی ندارند.
کسایی که اتیسم دارن کارهای کلیشه ای انجام میدن معمولا هوش کمتر از نرمال دارند .از ویژگی هاشون در خود فرو رفتگی و تمرکزهای شدید درونیه.ممکن ساعت ها خیره شن به چرخای ماسین.و کلا خصوصیت بازی هم ندارند.مدرسه های خاص میرن.بچه های سختین کلا.
وجه کاملا متمایز کننده اتیسم و آسپرگر گفتار و زبانشونه.افراد داری اتیسم با تاخیر شروع میکنند و مشکلات زیادی تو حیطه زبان و گاهی گفتار دارن.

آسپرگر ها اغلب هوش طبیعی و گاها بیشتر از طبیعی دارن و چون به یک زمینه یا یکی دو زمینه علاقه مند در صورت مهیا بودن شرایط پیشرفت زیادی میتونن داشته باشن(مثلا انیشتین آسپرگر بوده،خیلی از نوابغ)
این ها هم جزو دسته مشکلات ارتباطی قرار میگیرن ولی خیلیاشون با یه سری آموزش یا تجربه میتونن توی جامعه زندگی کنن ازدواج کنن و فرزند دار شن.
یه آسپرگر خیلی زود به حرف زدن میاد و به خاطر لغاتی که استفاده میکنه باهوش تلقی میشه از بچگی توسط خونواده.

یه شمای کلی

Back
بالا