راستش در درجه اول ماشین های شرکت رنو از نظر امکانات چشم آدم رو نمیگیره . تندر90 و و ساندرو که جای خود دارن ! کُلی پول میدی مگان میخری هیچ آپشنی نداره یا داستر میخری
کُلی هزینه میکنی سانروف ( که یکی از آپشن های ساده س ) رو نداره ! ماشین های رنو شاید کیفیت ساخت داشته باشن اما به نظرم اینایی که میگن کیفیت مهمه آپشن مهم نیست
فقط خودشون رو بابت پول زیادی که دادن توجیه میکنن . به نظر من ماشین هم باید کیفیت داشته باشه هم آپشن داشته باشه . رنو بیشترین فروشش روی توی ترکیه و خاورمیانه داشته.
البته من از مدل های جدیدی که اومده خبری ندارم مثل فلوئنس و اینجوری مدلاش .
در درجه دوم من پشت فرمون ساندرو نشستم . ماشین بدی نیست اما نمیشه گفت چیز متفاوتیه ! طرح اولیه ی ساندرو عه ! حداقل نرفتن مدل اصلاح شده ش رو وارد کنن !

کیفیت ساخت بدنه و جلو پنجره ش هم چنگی به دل نمیزنه آدم قشنگ احساس میکنه کیفیت رنگ و بدنه ش نسبت به ال 90 خوب نیست !
در درجه سوم ، به نظرم ماشین های لوکس و درست حسابی ارزش دارن اتوماتش رو بخری . ماشین های میان رده به نظرم نمیارزه اتوماتش رو بخری چون اگه یه وقتی گیربکسش خراب شه میافته توی کُلی خرج ! به نظرم اون پولی که قراره بابت یه ماشین میان رده ی اتومات بدی رو بده ماشین بهتر با گیربکس دستی بگیر.
دوستان کسی هست که در مورد دنا اطلاعات و تجربه شخصی داشته باشه ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید . نظرات بیشتر سایت هارو خوندم ولی خب به یه سری اطلاعات جدیدتر
نیاز دارم چون ظاهرن قراره دنا رو به صورت توربو عرضه کنن که طرح در هاش عوض شده و سانروف اضافه شده .