احتمالا 5 تا 7 روزبه نقل از M . G H :چن روز قبل از نتایج نفرات برتر اعلام میشن تو اخبار ؟
نمیدونم ، احتمالا میشن دیگه . جوابا هفته اول مرداد قراره اعلام شه . معلوم نیست دقیقا کیبه نقل از Farnoosh_H :خب این جوری که باید اعلام شن الانا!
چرا ولی معلوم نیست . امیدوارم که 1 مرداد باشه که دیگه علاف نشیم ولی مطمئن نیستم چون سازمان سنجش چیزی نگفتهبه نقل از M . G H :مگه کانون نگفت تا 1 مرداد میاد نتایج ؟
نهایتا یک تا دو روزبه نقل از M . G H :چن روز قبل از نتایج نفرات برتر اعلام میشن تو اخبار ؟
یک روز قبل....تازه به 24 ساعت هم نمیکشه....صبح نفرات برتر شب بقیه.......این دو سه سال این جوری بودبه نقل از M . G H :چن روز قبل از نتایج نفرات برتر اعلام میشن تو اخبار ؟
پارسال این جوری نبودا ، مطمئنی ؟ من یادمه 3 روز قبل بود پارسالبه نقل از Ali.N :یک روز قبل....تازه به 24 ساعت هم نمیکشه....صبح نفرات برتر شب بقیه.......این دو سه سال این جوری بود
پارسال یادمه ظهر که اخبار اسامی نفرات برتر رو اعلام کرد بعدش گفت از ساعت 24 امشب بر روی سایت قرار میگیره....البته فک کنم...تا اونجایی که یادمه.......به نقل از kiNdly :پارسال این جوری نبودا ، مطمئنی ؟ من یادمه 3 روز قبل بود پارسال
دو هفته فکر کنمبه نقل از sara999 :الان نتایج بیاد تا کی واسه انتخاب رشته و این حرفا وقته؟؟؟؟؟؟ من اصلا کاری براش نکردم
خب وقتی این گفته راهنمای انتخاب رشته 30ام منتشر میشه عایا این معنی رو نمیده که قبلش نتایج اعلام میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا حداقل تا همون روز؟؟؟؟؟به نقل از kiNdly :این جا روو ببینید شاید یه ذره آروم شید
http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=2115
اره به نظرم قبلشه تو سایت نشر دریافتم گویا زده بعد عید فطربه نقل از Ali.N :خب وقتی این گفته راهنمای انتخاب رشته 30ام منتشر میشه عایا این معنی رو نمیده که قبلش نتایج اعلام میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا حداقل تا همون روز؟؟؟؟؟
یه سری به این جا بزنید :به نقل از sara999 :الان نتایج بیاد تا کی واسه انتخاب رشته و این حرفا وقته؟؟؟؟؟؟ من اصلا کاری براش نکردم
هیچ وقت تاریخ قطعی نمیگفتن . همیشه میگفتن هفته اول مردادبه نقل از M . G H :همیشه همینجوریه که تاریخ قطعی نمیدن یا فقط امسال ؟؟