سلام.
به نظرتون معماری ، مهندسی هست یا نه؟ با دلیل بگید :)
و اینکه تعریفتون کلا چیه از مهندسی؟
مهندسي از هندسه مياد . يعني با هندسه و رياضيات در ارتباط باشه ولي معماري ، در واقع طراحيه و با هندسه و رياضي ارتباط چنداني نداره . در اصل خيلي به هنر نزديكتره!!!! مهندسي نيست !!!!به نقل از elle :سلام.
چندتا واحد هندسه پاس میکنین??پاسخ : معماری، مهندسی یا نه؟
مهندس به کسی میگن که علم هندسه داره
من فکر نمیکنم هیچ رشته ای به اندازه ی ما واحد هندسه پاس کنن...
و در فرهنگ عام هم حتی مردم یک معمار مهندس میدونن و تعریفشون از مهندس اینه
×کاملا هم علمی بود اصلنم طرفداری نکردم![]()
مگه حتما باید تو خود واژه مهندس هندسه وجود داشته باشه؟کی گفته مهندس باید هندسه بلد باشه . چرا معادل انگلیسیش رو بررسی نمیکنین کجای لغت engineer هندسه توشه؟
مثلا مهندسی بهداشت حرفه ایبه قول بالایی اگه قرار باشه مهندس رو با معنای لغویش معیار قرار بدیم
بله
مهندس تر از معمار ها نداریم
این واژه ی مهندس من نمیدونم پیشینش به کجا برمیگرده
ولی الان کلی رشته داریم که مهندسی طلقی میشن ولی هندسه چندان کاربردی توشون نداره
مثلا مواد ، کامپیوتر و ...
علی ای حال حس میکنم بهتره معماری رو یه رشته ی هنری بدونیم تا مهندسی
توی معماری نباید در بحث تصور فضای سه بعدی و اینا توانایی داشته باشی مگه؟ فضای سه بعدی جزو مطالب هندسه است دیگهپاسخ : معماری، مهندسی یا نه؟
مهندسي از هندسه مياد . يعني با هندسه و رياضيات در ارتباط باشه ولي معماري ، در واقع طراحيه و با هندسه و رياضي ارتباط چنداني نداره . در اصل خيلي به هنر نزديكتره!!!! مهندسي نيست !!!!
تو دیکشنری واژه engineer رو سرچ کن ببین تو تعریفش هم تو یه کلمه ای به اسم هندسه میبینی . داری واژه ایرانیشو ملاک تعریف قرارا میدی که اگه فکر میکنی مهندس باید هندسه (منظورم درس هندسه هست ) بلد باشه کاملا در اشتباهی . فکر کنم هندسه اینجا به معنی اندازه گیریه یعنی کسیه که براساس مفاد طرحش باید اندازه گیری انجام بده حالا اون طرح میتونه یه ساختمون باشه یا یه نرم افزارمگه حتما باید تو خود واژه مهندس هندسه وجود داشته باشه؟