parto1020 کاربر نیمهفعال ارسالها 19 امتیاز 26 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نهاوند 2014/8/10 #1 سلام اینجارو واسه این درست کردم که هر کی هر سوالی از مهندسی کشاورزی داشت بپرسه اول همه خودم میگم: آیا از رشته ی ریاضی میشه رفت مهندسی کشاورزی خوند؟
سلام اینجارو واسه این درست کردم که هر کی هر سوالی از مهندسی کشاورزی داشت بپرسه اول همه خودم میگم: آیا از رشته ی ریاضی میشه رفت مهندسی کشاورزی خوند؟
single کاربر نیمهفعال ارسالها 16 امتیاز 18 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2014/8/10 #2 پاسخ : مهندسی کشاورزی بله دیگه :d هم از تجربی هم از ریاضی میشه (بعد من موندم به علوم پایه چه ربطی میتونه داشته باشه!)
پاسخ : مهندسی کشاورزی بله دیگه :d هم از تجربی هم از ریاضی میشه (بعد من موندم به علوم پایه چه ربطی میتونه داشته باشه!)
parto1020 کاربر نیمهفعال ارسالها 19 امتیاز 26 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نهاوند 2014/8/17 #3 پاسخ : مهندسی کشاورزی از ریاضیم میشه؟؟؟ آخ جووون!!!!!!!!!!!!!!!!!!
parto1020 کاربر نیمهفعال ارسالها 19 امتیاز 26 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نهاوند 2014/8/17 #4 پاسخ : مهندسی کشاورزی به نقل از saras : (بعد من موندم به علوم پایه چه ربطی میتونه داشته باشه!) کلیک کنید تا باز شود... من تو علوم مهندسی ساختمش منتقلش کردن اینجا هر کی این کارو کرده بیاد جواب بده
پاسخ : مهندسی کشاورزی به نقل از saras : (بعد من موندم به علوم پایه چه ربطی میتونه داشته باشه!) کلیک کنید تا باز شود... من تو علوم مهندسی ساختمش منتقلش کردن اینجا هر کی این کارو کرده بیاد جواب بده