لیگ علمی پایا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sinamaster
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام خوبید ؟!:-"
بچه ها کیا مرحله اول امسال پایارا قبول شدن ؟!
منابع برا مرحله دوم چیه ؟!
چند تا گروه مرحله دومو قبول میشن ؟!
والا ما سوم راهنمایی قبول شده بودیم...کتاب خاصی هم نخونده بودیم.هر چی کتاب سطح بالا دم دستمون بود خوندیم ولی نه زیاد.مثلا اون موقع سطح کتاب بنفش قلم چی خوب بود و ما هم یه نگاهی بهش انداختیم.مرحله ی دوم قبول نشدیم ولی.سوال های پایا معمولا روش حل خاص و ناب می طلبن.نه حفظ فرمول و ....

سلام خوبید ؟!:-"
بچه ها کیا مرحله اول امسال پایارا قبول شدن ؟!
منابع برا مرحله دوم چیه ؟!
چند تا گروه مرحله دومو قبول میشن ؟!
ما اول دبیرستان که بودیم، منابعی نزده بودن. ولی در سطح مرحله یک المپیاد بود. یه سری از سوالات مرحله اولش کپی از رو سوالای مرحله اول فیزیک بود(ما فیزیک بودیم). مرحله دومش هم یکی دو تا سوال داشت از مرحله اول های مثلا ده سال پیش. بقیشم از رو یه متنی بود که همونجا دادن سر آزمون. در مورد مواد رادیو اکتیو بود به نظرم:)
ما فکر کنم تیم سوم یا چهارم قبول شدیم ولی تهران مدال طلای تیمی گرفتیم.

سوالاش سطحش خیلی بالاس و از من میشنوی هیچگونه تمرینی هم براش تاثیری نداره فقط باید سر جلسه نهایت تلاشت رو بکنی ..

سلام
مدرسه بهمون خبر دادن که قراره ازمون پایا انجام بشه اما این اولین دفعه من هست منبعی میشناسین که بتونم ازش مطلب دریافت کنم و برای پایا موفق باشم
خیلی ممنون

سلام
علوم پایه میخواین شرکت کنین درسته؟

ببین سایت پایا اصولا کلاس میزاره
اما اصلا به درد نمی خوره
حل نمونه سوال و کتاب درسی هن به دردت نمی خوره
ما تیممون تا ۳ استانی رفت
اولش بهت یه درس نامه میده
باید توانایی اینو داشته باشی که استفاده کامل از اون درسنامه رو بکنی و همونجا باهاش مسئله حل کنی

لزوما باید علوم پایه شرکت کنین؟ پژوهشی بهتر به نتیجه میرسین:-"
مثلا ما سال نهم کامل تا اخر پیش رفتیم
بعد یه چیزیو مطمئن شین که امسال برگزار میشه قطعی یا نه
چون ما دهم ثبت نام کردیم . هزینه رو واریز کردیم و کارای پژوهشمونو تا یه حد مرحله مقدماتی جلو بردیم ولی هیچی که هیچی :| :))
* بعدا اضاف کرد : روز آزمون مشخص شد :| :))
راجع به علوم پایه هم از کسی سوال کردم به محض اینکه جواب داد بهتون اعلام میکنم

آخرین ویرایش:
پایا معمولا عادت داره سوالای بخش اختصاصیشو از یه پایه بالاتر بده،و معمولا هر سال یه نوع نظمی داره که با بررسی سوالات چند سال اخیر تا حد زیادی میشه حدس زد که سوالات اختصاصی بیشتر مربوط به کدوم درس(شیمی یا ریاضی یا...) قراره باشه،راجب سوالات عمومی هم بهتره سوالات دو سه سال اخیر رو یه نگاه بندازید و سوالات مشابه با اونا رو کنید...

سلام.
می‌خواستم بدونم کسی هست این‌جا سال پیش نهم بوده باشه و شرکت کرده باشه؟ یا امسال قرار باشه شرکت کنه؟
می‌خواستم راهنمایی بگیرم.

بچه‌ها یه سوال،میشه هم بر فرض مثال توی علوم پایه و هم کامپیوتر همزمان شرکت کرد؟

پایا :/
منظورم اینه که همزمان میشه توی دو تا رشته شرکت کرد یا نه
ببین ناموسا اینا مسخره بازیه...
بخدا اگه یه نفر تونستی پیدا کنی مقام اول آورده باشه به جز لوح تقدیر چیز دیگه بهش داده باشنش?:-"
اگه المپیاد میخوای تجربه خوبیه برو المپیاد فیزیک شیمی و ریاضی و اینا منم خودم تجربه داشتم واقعا سخت نیست حتی از کنکور هم یه جورایی آسونتره...
حداقل به یه دردت هم میخوره تو دانشگاه...
از این مسخره بازیا خیلی زیاده نمیدونم المپیاد پایا و المپیاد راپونوف روسیه و مسابقه بین شهری IMC سئول...
همشون مسخره بازیه نمیگم نرو ولی وقت نذار...
در این حد بدون که هرچی گفتن آخرش لوح تقدیره هیچی نیس...

ببین ناموسا اینا مسخره بازیه...
بخدا اگه یه نفر تونستی پیدا کنی مقام اول آورده باشه به جز لوح تقدیر چیز دیگه بهش داده باشنش?:-"
اگه المپیاد میخوای تجربه خوبیه برو المپیاد فیزیک شیمی و ریاضی و اینا منم خودم تجربه داشتم واقعا سخت نیست حتی از کنکور هم یه جورایی آسونتره...
حداقل به یه دردت هم میخوره تو دانشگاه...
از این مسخره بازیا خیلی زیاده نمیدونم المپیاد پایا و المپیاد راپونوف روسیه و مسابقه بین شهری IMC سئول...
همشون مسخره بازیه نمیگم نرو ولی وقت نذار...
در این حد بدون که هرچی گفتن آخرش لوح تقدیره هیچی نیس...
منم به قصد رتبه شرکت نمیکنم. صرفا به خاطر تیتاپشه :)) (مدرسه پیش همه بچه‌ها لوح میده)
دلم میخواد المپیاد کامپیوتر شرکت کنم ولی بعید میدونم تواناییش رو داشته باشم(میترسم) بخاطر همینم حداقل میخوام توی یه چیز کامپیوتری شرکت کنم که حسرتش نمونه برام

منم به قصد رتبه شرکت نمیکنم. صرفا به خاطر تیتاپشه :)) (مدرسه پیش همه بچه‌ها لوح میده)
دلم میخواد المپیاد کامپیوتر شرکت کنم ولی بعید میدونم تواناییش رو داشته باشم(میترسم) بخاطر همینم حداقل میخوام توی یه چیز کامپیوتری شرکت کنم که حسرتش نمونه برام
چرا ترسیدن... قرار نیس حتما ب مدال ختم بشه...
خیلی تجربه ی جالبیه

بخدا دوستم میگفت نمیدونم المپیاد شرکت کردم چی شده...
رنک سه آورده بودن تو مدرسمون...
جایزش ای بود که به مناسبت سوم شدنشون بردنشون راهیان نور لوح تقدیر هم ندادن:|

Back
بالا