همکاری کتابخوانی و تماشای گروهی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت
هر سال فیلمای زیادی بر اساس داستان‌ها و رمان‌های معروف و پرفروش ساخته میشن، شرکتها و ناشران دنیای سینما هر ساله توی مناقصه‌های زیادی شرکت میکنن و امتیاز حقِ ساخت فیلم از کتاب‌های مشهور و پرفروش رو به قیمت‌های گزاف خریداری میکنن.
داستان فقط به کتابها ختم نمیشه و کمپانی‌های هالیوودی سراغ داستان‌های مصور و کمیک هم میرن و بر سر تصاحب اونها هم با هم می‌جنگند.
اکثر فیلمهایی که توی نظرسنجی این دوره تماشای‌گروهی هم بودند بر اساس کتاب ساخته شدند.
حالا چیزی که میخوام بگم و از عنوان تاپیک هم پیداست اینه که چرا ما یه تماشا و کتابخوانی گروهی بر اساس این جور داستان‌ها نداشته باشیم؟

130509_BB_GATSBYPOSTERCOVER_jpg_CROP_article568_large.jpg

مطمئنا تا کتابی خوب و پرفورش نباشه و پتانسیل فیلم شدن و فروش بیشتر رو نداشته باشه ناشرا به سراغ اون نمیرند.
پس اینطور میشه نتیجه گرفت که فیلمایی که از روی کتابها اقتباس شدند عمدتا کتابهای موفق و پرفروشی داشتند.

نظرتون چیه؟
هرچند که ممکنه یشنهاد جدیدی نباشه.

پ.ن: چون خود انجمن کتابخوانی اجازه ایجاد این تاپیک رو نمیداد مجبور شدم اینجا بزنمش.

پاسخ : همکاری کتابخوانی و تماشای گروهی

من بارها و بارها و بارها و باااارهاااا این ایده رو مطرح کردم ((: ولی خب کسی وقعی ننهاد و کل‍اً نشد که عملی بشه.

دلت خونه انگار :))
دقیقا با کی مطرحش کردی؟! :-"

کل‍اً به طورِ عمومی مطرح شده چندبار، توی اون تاپیکِ کتاب‌ها و فیلم‌هاشون، یا تاپیک انتقادات و پیشنهادات همین‌جا؛ یکی دو بار هم به مسئولینِ وقت -""-:- گفتم با شماها -تماشای‌گروهی‌ئی‌آ "-:- هماهنگ کنن یه همچین چیزی بشه، که خب به هر دلیلی نشد.

خوب بهتر بود به طور مستقیم با خود ما درمیون میذاشتین. :-"
در هر حال من آماده‌ام، ولی اجرای طرح مشکلاتی هم داره که اگر زمانی خواستیم اینکار رو بکینم، قبلش باید اونا رو حل کنیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا