پاسخ : اعلام نتایج کنکور 93
سارا جان دخترم، اخبار گفت یکشنبه ساعت 2 میاد. اخبار رادیو جوان.
سارا جان دخترم، اخبار گفت یکشنبه ساعت 2 میاد. اخبار رادیو جوان.

راس میگه باو.بچه می ترسونن که یه وقت نریم دانشگاشون؟؟!!به نقل از نیمِـــــا :این دانشگاه ها چرا خوابگاه ندارن؟
[-(بله بله. من دنبال این یکی همایش میگشتم که پیدا نکردم اطلاعیهش رو. مرسی. پستم رو ویرایش میکنم این رو بهش اضافه میکنم.به نقل از sepehr_a :اونی که توسط باشگاه برگزار میشه رو نمیدونم ولی همایش معرفی رشته های مهندسی دانشکده فنی دانشگاه تهران یکشنبه 19 مرداد برگزار میشه ، اطلاعیه اش تا یکی دو روز دیگه میاد روی سایت stueng.ut.ac.ir
معرفی رشته ها هم توسط استاد های هر رشته است مثلا کامپیوتر با دکتر خسرویه
به نقل از SalehM :سارا جان دخترم، اخبار گفت یکشنبه ساعت 2 میاد. اخبار رادیو جوان.![]()

نمخواد بخونی منم نخوندم !به نقل از فامیلِ نسبتاً دورِ توکلی :میگم یه چیزی
من گشادیم میاد این PDF ها رو بخونم
میشه بدون خوندن اینا انتخاب رشته کرد؟![]()

به نقل از فامیلِ نسبتاً دورِ توکلی :میگم یه چیزی
من گشادیم میاد این PDF ها رو بخونم
میشه بدون خوندن اینا انتخاب رشته کرد؟![]()

نمیدونم چرا یهو همه رفتنبه نقل از Ministry of Science :چی شد یهو؟؟![]()

الللللللللللللااااااااااااااااااااااااااااف کردی ما روبه نقل از CrazyBõY :تکبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــر !![]()

به نقل از SaranaZ :![]()
تجربی
![]()
انسانی
![]()

یه مقداری که میترسونن. اما حتما از یکی که رفته این دانشگاهو شرایط خوابگاه رو بپرسید.به نقل از Ministry of Science :راس میگه باو.بچه می ترسونن که یه وقت نریم دانشگاشون؟؟!!![]()
[-(

از کجا؟ دانشگاه لب مرزی زده به تکرقمی ها #به نقل از Niloof@r :یه مقداری که میترسونن. اما حتما از یکی که رفته این دانشگاهو شرایط خوابگاه رو بپرسید.

واقعا چرا نمیاد؟نکنه عمه ی توکلی رو زیاد یاد نکردیم؟به نقل از F@temeh :چرا نمیاد؟ حوصله م سررفت.

اين چيه؟به نقل از نیمِـــــا :