هر کی قوانین رو رعایت نکنه دیس میگیرهبه نقل از ~Dr.Shariati~ :هان الان اینجا هر کی ضد خدایی باشه لایک میگیره؟! و بقیه دیسلایک میگیرن؟!
نامسلمونا!
سارا خره، گاو منه، سوارش میشم تا دم ایسگاه میبره.به نقل از فیلم های سه دقیقه ایی کانون :من ابراهیم خدایی نیستم
دیسلایک کنید حالا هی

کودوم قوانین؟؟ : ))به نقل از ابـراهیم خدایی :هر کی قوانین رو رعایت نکنه دیس میگیره
خدایی غیر خدایی نداره.هرکی اسمش خدایی با کُد مخصوص نباشه لایک میگیره.بقیه دیس.مثه منبه نقل از ~Dr.Shariati~ :هان الان اینجا هر کی ضد خدایی باشه لایک میگیره؟! و بقیه دیسلایک میگیرن؟!
نامسلمونا!

چند صفحه قبل سه بند قانون تصویب کردیم.به نقل از ~Dr.Shariati~ :کودوم قوانین؟؟ : ))

1.نام خدایی شماره داربه نقل از ~Dr.Shariati~ :کودوم قوانین؟؟ : ))
تو بزار اسمتو لاهیجانیبه نقل از ارتش ابراهیم خدایی :چند صفحه قبل سه بند قانون تصویب کردیم.

لاریجانی؟به نقل از آی لاو ابراهیم خدایی :تو بزار اسمتو لاهیجانی
سادیسم...به نقل از آی لاو ابراهیم خدایی :بـــــــَه.باز پستِ اول شدم.پست اول دیس خورِش خ خوبه

واقعن؟؟؟چرا من همیشه فک میکردم لاهیجانیه پسبه نقل از ارتش ابراهیم خدایی :لاریجانی؟

من دیگه حرفی ندارم.به نقل از آی لاو ابراهیم خدایی :واقعن؟؟؟چرا من همیشه فک میکردم لاهیجانیه پس
به نقل از ابـراهیم خدایی :جنبش داره شکست میخوره X-(
 جنبش مسخره یی بود.اسما باید مختلف باشن خلاقیت داشته باشن ادم خوشش بیاد
 جنبش مسخره یی بود.اسما باید مختلف باشن خلاقیت داشته باشن ادم خوشش بیاد
عدد بزنین بگین رتبمونهبه نقل از فیلم های سه دقیقه ایی کانون :گلاد تو هیِر دتجنبش مسخره یی بود.اسما باید مختلف باشن خلاقیت داشته باشن ادم خوشش بیاد
کودتا کنیم بریم جنبشی که من میگم

من تا نفس آخر میجنگمبه نقل از فیلم های سه دقیقه ایی کانون :گلاد تو هیِر دتجنبش مسخره یی بود.اسما باید مختلف باشن خلاقیت داشته باشن ادم خوشش بیاد
کودتا کنیم بریم جنبشی که من میگم

اه اه باید کانون داشته باشه ؟ اه اه چرا تو به این بی سلیقه ای یه انتخاب قشنگ باید داشته باشی اونم من باشم ؟ چرا؟
 اه اه باید کانون داشته باشه ؟ اه اه چرا تو به این بی سلیقه ای یه انتخاب قشنگ باید داشته باشی اونم من باشم ؟ چرا؟