به نقل از ~Dr.Shariati~ :این چیزا درکش واسه 95 ایا قطعا دشواره!
اره! سرور داغونه میدونم ولی دقیقا لنگ همینهاس!به نقل از مهدی صفری :سرور سایت واقعا لنگ کوئری هایی هستش که ما برای پست هامون ایجاد میکنیم؟
تعریف اسپم؟الان پست شما محتوا بود؟ این تاپیک رو مدیرش گفته زده که کنکوری ها که استرس دارن توش اسپم بدن
پاک میشه همشون.
گذاشتن عکس پست مطهری و خندیدن بهش محتوا حساب میشه احتمالا.
من اینو گذاشته بودم فحش کشیدیبه نقل از ـفاتـــــ :من این عکسو دیدم فک کردم مثه قبلی الکیهخیلی باحاله این مطهری آقا
پرفکت
+یاد بگیرین از مناسپم ندین
+الان منظورت اینه که فات اسپم نمیده یاد بگیرین مثه فات اسپم ندین؟یا فات اسپم میده مثه فات اسپم ندید؟ویچ؟
چون مثلا رتبه حدسی هم رو میبینن اسنرس میگیرن و از این حرفابه نقل از ابراهیم خدایی1 :آره چرا؟
بزرگتر 1000 تا 10000به نقل از Rasoul :دوستان شما ام یه بازه بزرگ برای رتبتون در نظر گرفتید یا فقط من اینطوریم؟
بازه من از 700 تا 2500 منطقه یکه!![]()
آخیه نگین اینجوری آدم بغض میکنه :-sبه نقل از چاپارهای سنجش :بودن یا نبودن مساله این است .........از این که دیگه محتوای تر پیدا نمیشه..........آقا این چند ساعترو تحملمون کنید دیگه بعد اعلام نتایج مارو دیدی ندیدی.........
منم همین حسو داشتم ولی هرچی به اعلام نتایج نزدیک میشیم بیشتر از درسا و کتاب تستای دبیرستان حالم...میخوره!!!به نقل از test123 :الان ک دقت میکنم میبینم دلم واسه دوران درس خوندنم تنگ شدهالان نمیدونم چرا دلم میخواد یه سال دیگه هم بخونم اینقدر تا ب حال درس رو دوس نداشتم
![]()
![]()
به نقل از ...mahya :بزرگتر 1000 تا 10000![]()
به نقل از فامیلِ نسبتاً دورِ توکلی :من اینو گذاشته بودم فحش کشیدی![]()
میشه چیز نگی؟دوست دارم اسپم میدم.خب؟پس یه بار دیگه هم اسمِ منو نیار.به نقل از رعنا جون(عالیه سابق) :
+ نمونه زنده ی اسپم فاته البته.
من از شما عذر میخوام
چیز نگفتم و نمیگم. چیز چیه؟به نقل از ـفاتـــــ :میشه چیز نگی؟دوست دارم اسپم میدم.خب؟پس یه بار دیگه هم اسمِ منو نیار.
به نقل از رعنا جون(عالیه سابق) :اره! سرور داغونه میدونم ولی دقیقا لنگ همینهاس!
تعریف اسپم؟؟ اینکه از هر سه تا پست یه پست بدی که مربوط به اعلام نتایج هم نباشه! من که نگفتم پاک نمیشه گفتم سرور داره میپوکه!
چرا حداقل از بعضی پستها محتواش بیشتره!
+ نمونه زنده ی اسپم فاته البته.
من از شما عذر میخوام
مسخره نکنیدم خوبه نقل از فیلم های سه دقیقه ایی کانون :
فک نکنم سرماخوردگی ساده باشه.
احتمالن ریه هاش ورم کردن و یه توموری هم جلوی تنفسش رو گرفته
باید با جراحی تومور رو خارج کرد. تورم ریه ها هم با دارو برطرف میشه
![]()
![]()
سوالی نیس ؟![]()
به نقل از ـفاتـــــ :میشه چیز نگی؟دوست دارم اسپم میدم.خب؟پس یه بار دیگه هم اسمِ منو نیار.
به نقل از رعنا جون(عالیه سابق) :چیز نگفتم و نمیگم. چیز چیه؟
وقتی کسی اسپم میده اسمشم باید آورد.
چه زبونی؟به نقل از چاپارهای سنجش :بلا به دور.......از دست بچه های این دور زمونه![]()
.............چه زبونی
![]()
![]()
![]()