اعلام نتایج کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اعلام نتایج کنکور 93

به نقل از sana.sh :
من يه سوتي دادم داغووون
رفتم پست اصل گواهي موقت و دادم 8-} ~X( :((
مدرسه ميده بم دوباره؟؟؟ چيكار كنم الان؟؟ :-?? :-?
ثنا مگه بهت نگفتن این گواهی موقته و شش ماه دیگه گواهی پایان تحصیلات پیش دانشگاهی رو صادر میکنن؟
البته بنظرم گواهی موقت رو حتما پیدا کن، شاید دانشگاه موقع ثبت نام کپی رو قبول نکنه.

به نقل از Lily Delicated :
فقط ببجنبید زود برید پست هرجور شده مدرکتون رو پس بگیرید!!
DSC_0100.JPG
بابا اين اصل مدركه اينو دارم
اون گواهيه كه فقط مهر و امضاي مدرسه روش بوده رو دادم!!

به نقل از بـهراد :
اینو به من ندادن که :-؟ فکر کنم این گواهی دائم باشه :-؟ گفتن وقتی کارت دانشجویی گرفتی بیا اینو بدیم :-؟
نه؟ :-؟
این فک کنم همون مدرک دیپلم باشه و فک کنم واسه ثبت نام دانشگاه لازمه!

کلا دوتا مدرک میدن
یکی رنگیه که روش برجسته چاپ کردن و زیرش امضای مدیر مدرسه و مدیر آموزش پرورش و کارشناس امتحانات هست، فک کنم همون دیپلمه روش هم معدل نهایی سوم رو نوشته.
یکی دیگه گواهی موقت پیش دانشگاهیه که نوشته فلانی دوره پیش دانشگاهی را گذارند و همون جا هم نوشته این مدرک موقت است و حداکثر 6 ماه اعتبار داره.اصل اون مدرک چند ماه دیگه میاد.

آخه به من برای سوم هم همون موقت رو دادن که شبیه پیش دانشگاهی‌ـه.
شاید مدرسه‌تون یادگاری داده؟‌ "-: نه؟ :-؟
به بقیه‌تون هم دادن؟ :-؟

× ما چقد بدبختیم ((:

به نقل از Lily Delicated :
کلا دوتا مدرک میدن
یکی رنگیه که روش برجسته چاپ کردن و زیرش امضای مدیر مدرسه و مدیر آموزش پرورش و کارشناس امتحانات هست، فک کنم همون دیپلمه روش هم معدل نهایی سوم رو نوشته.
یکی دیگه گواهی موقت پیش دانشگاهیه که نوشته فلانی دوره پیش دانشگاهی را گذارند و همون جا هم نوشته این مدرک موقت است و حداکثر 6 ماه اعتبار داره.اصل اون مدرک چند ماه دیگه میاد.
خب الان من دومي رو دادم پست ديگه!! من ميگم چون فقط مهر و امضاي مديره ميتونن بدن بم دوباره

به نقل از بـهراد :
آره دادن :))
من اينو با مال پ اشتبا گرفتم واس اين بود اصل رو دادم ;D

به نقل از sana.sh :
خب الان من دومي رو دادم پست ديگه!! من ميگم چون فقط مهر و امضاي مديره ميتونن بدن بم دوباره
نمیدن بابا. امروز مدیر به من گفت بمیری، له شی، ساختمون سرت خراب شه، آمریکا حمله کنه، این مدرک امکان صدور مجدد نداره

به نقل از بـهراد :
به همه دادن
زیر یادگاری می نویسه که"این گواهی یک نسخه است و از آن رونوشت یا المثنی داده نمی شود"؟؟!!

همتون امروز رفتین مدرسه ؟! خدا مگه شنبه یکشنبه رو ازتون گرفته بود با این عجله رفتین ؟!

باید چیزی میدادیم اداره پست؟؟؟من فقط برگه ای که خود اداره پست داد رو پر کردم و دادم

به نقل از sana.sh :
منم همینو دادم پست! ولی مامانم میگه مدرسه میده دوباره اینو! فقطم مهر و امضای مدیره و یه فرمه که کپیش میکنن دیگه!

نگم می مونه رو دلم :دی

بچه ها :دی گیج بازی درنیارین اینقد اِ :دی اصل مدرک آخه؟ :/ مدرسه نگف کپی بگیرین؟ پست نگف؟ دی خودتون حدسی نزدین که مطمئن باید باشین از انجام یه کاری؟ :دی

• لایک
امتیازات: lgh95

من برادرم می‌گفت باجه پست دانشگاه بری راحت‌تر رسید رو می‌گیری اون آدرس دانشگاه و اینا رو هم نمی‌خواد و کلا دردسرش کم‌تره...درسته این حرف آیا؟ کسی این کارو کرده قبلا؟

به نقل از موازی :
باید چیزی میدادیم اداره پست؟؟؟من فقط برگه ای که خود اداره پست داد رو پر کردم و دادم
حتما این چیزایی رو که از مدرسه میگیرید یه کپی بگیرید برابر با اصل کنید و اصلشو نگه دارید !
-
کپـــــــــــــــــــــــی گواهی پیش دانشگاهی هم باید برید اداره پست با برگه پست بفرستید !

به نقل از CrazyBõy :
حتما این چیزایی رو که از مدرسه میگیرید یه کپی بگیرید برابر با اصل کنید و اصلشو نگه دارید !
-
گواهی پیش دانشگاهی هم باید برید اداره پست با برگه پست بفرستید !
كپي گواهي رو ;D
همين جوري راهنمايي ميكنين ملت اصل و ميبرن ميفرستن ديگه
تو فايل روي سايت شريف هم نزده بود كپي!!!!!

به نقل از .waha. :
مورد سوم در اطلاعیه سنجش برای ثبت نام مدارک ثبت نام نظام جدید
" اصل مدرک یا گواهی سال ماقبل دیپلم"چیه دقیقا ؟؟
این همون ریز نمرات هست،که برای ثبت نام حضوری لازمه،آیا ؟

ملت :دی
مدرسه هر چی لازم باشه رو بهتون میده! :دی برین یه 10 تا کپی از همش بگیرین :دی برین پست دو تا پاکت میدن میگن فلان و فلان بذار تو این پاکت؛ فلان چیرم تو این پاکت،آدرس بنوسین بره :دی البته کپی شو اصل مدارک هر چی مدرسه بهتون داده با خودتون ببیرین واسه ثبت نام!

آزاد کی میاد حالا ؟ (:|

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا