shzboy1393
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- M5
- شهر
- شیراز
- مدال المپیاد
- شرکت کردم بی نتیجه
پاسخ : اعلام نتایج کنکور
خیلی خوشخالید انگار!؟
خیلی خوشخالید انگار!؟

ن بگوبه نقل از ali jahangiri :من میخوام یه چیزی بگم ولی چون مثل خبر بد
می مونه ، احتمالا کسی باور نمیکنه : "
ستاد رو اعصاب ملت رفتنبه نقل از ali jahangiri :من میخوام یه چیزی بگم ولی چون مثل خبر بد

چه زمانی خطر اعلام نتایج آغاز میشود؟!

باز اومدی جهان! بگم خبر چیه؟!به نقل از ali jahangiri :من میخوام یه چیزی بگم ولی چون مثل خبر بد

دروغه اقابه نقل از CrazyBóy :منبع : http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=12&id=1580
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
می نویسه صفحه یافت نشد!بخاطر مرورگرت هست ! مرورگرت رو عوض کن !به نقل از سمپادك :دروغه اقامی نویسه صفحه یافت نشد!
به نقل از علــی[میم] :تو رو باید ، خوابوند ، ک ... شت .

الان خجالت نمی کشی منو مجبور به استفاده از اکسپلورر میکنیبه نقل از CrazyBóy :بخاطر مرورگرت هست ! مرورگرت رو عوض کن !

شدم ! 

دیگه ببخشید ،تازه کار بودیم ! یکی از آرزو های دوران طفولیتم بعد امتحان بود !به نقل از ali jahangiri :خودمونیم خیلی چرت بود این حرکت . بلد نیستید آیتم نزنید
برتامه های ما رو خراب میکنید : "

)
)به نقل از CrazyBóy :دیگه ببخشید ،تازه کار بودیم ! یکی از آرزو های دوران طفولیتم بعد امتحان بود !![]()
ایشالا حرکتای بهتر !
---
در ضمن فک نمیکردم کسی باور کنه !![]()
![]()
جالبه یک نفر بابت خبر رسانی لایک کرده بود وقتی فهمید شایعهس لایکشو پس گرف ! (البته شاید دلیل دیگه ای داشته ولی من این حدسو میزنم )![]()
))))))
الان خوندم پستُ، برگشتم ببینم چند تا لایک گرفتی دیدم لایکم نیس
)))) خو به ثانیه نمی رسید که آدم می فهمید شایعس ولی من واقعا نمیدونم لایکم چی شد
با گوشی بودم شاید یه فعل و انفعالاتی اتفاق افتاده 

یه عمر ملت از برنامه های تو کشیدن! باز امسال می خوای چه کار کنی؟!به نقل از ali jahangiri :خودمونیم خیلی چرت بود این حرکت . بلد نیستید آیتم نزنید
برتامه های ما رو خراب میکنید : "