• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تصور ما از کاربران - سري جديد٣

وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : تصور ما از کاربران - سري جديد٣

دلسوز

روشن فکر

از آهنگ های آروم خوشت میاد

شاد هستی

مهربون ;;)

بهت میخوره تیپ عادی داشته باشی! یعنی از این هایی که خیلی جینگیلی میرن بیرون و یا خیلی حجاب سفت و سختی دارند نیستی! : )

به نقل از رعنا. :
اصلا کار سختی نبود! میدونستم اونجایی کلا، و حدس میزدم ببینمت! از سلف که دراومدم بیرون دیدمت اتفاقی! هی با خودم کلنجار رفتم اونی یا نه!آخرشم گمت کردم! بعد تو سالن یهو دیدمت باز! ایندفه دلو به دریا زدم گفتم فوقش میگی نیلوفر نیستم و ضایع میشم دیگه! ولی خب، بودی!#کمی خوش شانسی و دست تقدیر و این حرفا!!
بعد ناهار من رفتم پیش چند تا از سال آخریا که کوچه بغل دانشگاه یه خونه گرفته بودن با دوستاشون داشتن رو پروژه کار میکردن. واسه همونم بعد ناهار دیر رسیدم به سالن :-" بعد انقد از این منطقه اطراف دانشگاه بد شنیده بودم هر لحظه حس میکردم الان یکی میاد کیفمو میزنه، یکی میاد یه چاقو میذاره زیر گلوم منو خفت میکنه :-" بهله،تقدیر بود ;D حالا بازم می بینمت :)

به نقل از Radikal :
دلسوز مرسی

روشن فکر نظر لطفته :)

از آهنگ های آروم خوشت میاد از متال و هار راک اصلا خوشم نمیاد!خیلی اعصابم که خورد باشه فوقش numb لینکین پارک گوش میدم

شاد هستی بیشتر سعی می کنم شاد به نظر برسم و بتونم دیگران رو شاد کنم

مهربون ;;) ممنون ;;)

بهت میخوره تیپ عادی داشته باشی! یعنی از این هایی که خیلی جینگیلی میرن بیرون و یا خیلی حجاب سفت و سختی دارند نیستی! : )
آره، اهل تیپ زدن نیستم سعی می کنم ساده و مرتب باشم

به نقل از Shery :
قضیه اون خارجی چشم بادمیای دانشگاه رو تعریف کن :-"
میرفتیم سالن مطالعه دانشگاه فردوسی،کنار سالن مطالعه یه جایی بود که به خارجی ها زبان فارسی یاد میدادن. یه روز داشتیم میومدیم سمت سالن که یه دختر و پسر جوون همونجا جلو پامون از ماشین پیاده شدن داشتن میرفتن به سمت مرکز آموزش فارسی دوستم گفت:"بیاید بریم با اینا آشنا شیم!" ما هم رفتیم جلو بعد گفت:"خب یکی باهاشون انگلیسی بحرفه دیگه!" گفتیم:"خودت بحرف باهاشون!" گفت:"نه شما شروع کنید من ادامه میدم!" بعد منو هول داد جلو که برو سر حرف رو باز کنم! منم همینجوری مونده بودم:"خب من بهش چی بگم؟!چه حرفی دارم بهش بزنم؟!"
_ازش بپرس ساعت چنده!
_من که خودم تو دستم ساعت دارم آخه!اصلا من از چشم بادومیا خوشم نمیاد!
و همه اینا رو داشتیم بلند می گفتیم و اون دختر و پسره می شنیدن! بعد یکی از بچه ها(فک کنم پریسا بود) گفت اینا فارسی بلدن!من یه بار باهاشون حرف زدم!
اونجا بود که فهمیدیم تمام مدت اینا داشتن حرفای ما رو میفهمیدن :-"

باتشكر ازنيلوفرعزيز ;D

نوبتRadikalهستش ;;)

• لایک
امتیازات: Shery

خب پری 8-^
موهاشو دیدم فقط :-" همون کجه :-"
بعد میره آلمان :-" بعد خیلی خوبه :-"
بعد منُ قبلن بیشتر دوست داشت الان نه.خودت همینجا بیا دلیلشو بگو صریح و واضح :-<
بعد متنای حرف بزنشم که سکوت میکنم واقن :-??
دوست خوبیه 8-^

خب پری 8-^ ـفاتــــ
موهاشو دیدم فقط :-" همون کجه :-" موهامو جدیداً کوتاه کوتاه کردم!!! کج نمیشه به کل!!!
بعد میره آلمان :-" بعد خیلی خوبه :-" ممنونم خوبی از خودته
بعد منُ قبلن بیشتر دوست داشت الان نه. الان هم دوستت دارم :x
خودت همینجا بیا دلیلشو بگو صریح و واضح :-< الان هم دوستت دارم جدی!
بعد متنای حرف بزنشم که سکوت میکنم واقن :-?? مرسی!
دوست خوبیه 8-^ تو هم دوست خوبی هستی فات ;;)

خب، خب. ;;)
بور، قد بلند، عینکی، بعد به شعر و اینام علاقه داری، گل دوست داری.

اینا رو صحیح کن ببینم خیلی پرتم یا نه. :))

به نقل از نسیــم :
خب، خب. ;;)
بور، قد بلند، عینکی، بعد به شعر و اینام علاقه داری، گل دوست داری.

کاش اینجوری بودم ;D

موهام مشکی هستند(اما فانتزیم اینه که موهام بور باشه مثن) ، قدم هم 167 هست (بلند نیستم) ، به شعر بله بسیار علاقه دارم ، گل هم دوست دارم خیلی!

سلام علیکم ;D
خوب :

لاغر ، قدبلند ، چشمای درشت داری ، عینکی ، تیپ اسپرت میزنی ، شلوار جین دوست داری. روسری 4گوشه دوست نداری و شال میزنی

از اونایی هستی که آسه میان و آسه میرن ;D [nb] اخه من الان پروفایلتو دیدم ، فهمیدم امسال کنکوری بودی! هیچ حرفی درباره کنکور نمیزدی ;D [/nb]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا