به نقل از فندق ؛؛) :فاط من همیشه فک میکردم خیلی ریزه میزه ای. عین خودمیکتا،ریزه میزه خوب شاید افراد ِلاغر مردنی بیشترِ اوقات ریزه میزه خطاب میشن ولی من از نوعِ درازشم
عینکی هم که هستی. ؛؛)بعلـه ؛؛)
بعد من همیشه تو ذهنم این بود که موهاتو میبافیقبلنا که بلند بودن سعی میکردم ببافم الان کاری از دستم بر نمیاد آه و افسوس
بعد همینمــرسی
![]()

نیلوفر تو که دیدی سر این قضیه دوست داشتن چه بوی اسپمی راه افتادبه نقل از نيلوفر ب. :سلام![]()
منو دوس داري ،بعد خوشگليو ،مهربونو،عينكي ،قد بلند ،بعد كليپس مي زنه![]()
تقصیر خودته باز این بورُ تو انجمن خودت راه میندازی

به نقل از نيلوفر ب. :سلامبهبه مدیرجانمون
؛؛)
منو دوس داري بعلـه
،بعد خوشگليو نظرِلطف ِشماس
،مهربونو،مهربون؟تقریبا
عينكيبعلـه
،قد بلند164 بلنده؟
،بعد كليپس مي زنهمـو ندارم کلیپس بزنم که قبنا ام که داشتم نمیزدم
![]()
به نقل از ـفاتــــ :نیلوفر تو که دیدی سر این قضیه دوست داشتن چه بوی اسپمی راه افتادتقصیر خودته باز این بورُ تو انجمن خودت راه میندازی
![]()
+نيلوفر من غلت كردمفات چی شد؟
![]()
به نقل از مِهرانه :ازون روز که بت امید دادم، خیلی خودمان داف پندارم شدیمن؟نه بابا همون حالت ِقبلیم
بعد گاهی ترسویی، اگه من میتونستم اون عکسه رو آپ کنم مطمئن بودم تو یه بهونه میآوردی که نذاریباورت میشه راضی شده بودم بذاریم؟تو که گفتی نه منم منصرف شدم
بعد تا وقتی که بقیه چندبار یه کارو انجام ندن، تو سمتش نمیری، یعنی معمولا نفر اول نیستی که کاری رو انجام میده :ددقیقا خوب اول باید مطمئن شم از اون کار ِمثلا
به نوعی بازم میترسی :د و ناشی از کانفیدنس پایینت هست :دهوم
×من میگم فات "ایز اِ اسپمر" یعنی "بلیو می" :د
به نقل از نسیــم :فاط:نسیم ؛؛)
خرخون، مهربون، بعد اجتماعی، یجورایی فهمیده، پرتلاش.خرخون رو تکذیب می کنم و بقیشم نظر ِلطفته
لطف کردم بِت.میذاشتی خودم بگم
![]()
ویرایش: عاقا من الان رفتم یکم پست بقیه رو خوندم دقیقا نود درصدشون همین صفتآ بود.آفرین به حس ِشیشمت پس
![]()
به نقل از َArOo(ArShAm) :سلام
عینکی (گرد)نه گرد نیس
کوچولو (از لحاظ جسمی)به آدمای ِلاغر ِقد بلند کوچولو میگن؟
موقرمز (یا شایدم قهوه ای)قهوهای تیره رو به مشکی
سختکوش (همون خرخون)سختکوش با خرخون فرق میکنه البته
فهمیدهنظرِلطفتونه
مهربوننه خیلی
مزموز (ازونایی که خیلی چیزا رو به بهترین دوستاشونم نمیگن)نه آدم ِمرموزی نیستم
بهلهمـرسی![]()

ببین فاط، این در اصل +”نيلوفر: من غلت كردم” بوده، گرفتی چی شد؟ :)))+نيلوفر من غلت كردمفات چی شد؟![]()
![]()
بهنظر من اینطوری نیست خیلی. عادیه و شاید حتی بلعکس این.مزموز (ازونایی که خیلی چیزا رو به بهترین دوستاشونم نمیگن