• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تصور ما از کاربران - سري جديد٣

وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : تصور ما از کاربران - سري جديد٣

آه من امروز رفتم بیرون واست کارت تبریک تولد بگیرم :-< <
منم حرفای فیتو تایید میکنم :)) و حرفای مهرانه هم چنین :د
من نیز متوجه شدم که خیلی دختر ساده ای هستی ؛ ازونا که خجالت میکشن لپ‌آشون قرمز میشه یا وقتی تعریف میکنن ازشون از شدت ذوق مرگی تو آسمونا پرواز میکنن :))
خیلی ـم شبیهه منه. هم صداش هم قیافش. عین سیبی که از وسط نصف شده باشه :-"
ازونا که کلی خر میزنن بعد میگن هیچی نخوندیم :))
صابا منم دوس داشتم داداش بزرگ تر میداشتم :-< این فاط قدر نشناسه :-"

صبا: منو فاط زور بزنیم مرحله یکو درآیم ؛))
نخیر تو مسنجر یادته کشتی منو بس که راجع به داداشات حرف زدی، هی می‌گفتم باشه باشه، هی پُز میداد. برید بکشیدش :))
خب تو هم خواهر نداری :ززززز [زبان درآوردن]

بعد مثل من از کلمات چندش بدش میاد. زودم :| میشه بعد دوباره :)) میشه :د
بعد یاد گرفته جدیدا 8[فارسی البته]-> میذاره که خدا می‌دونه از کجا این اسمایلیه رو آورده، بعد چادر دوست داره ولی خب نمیذاره.
بعد این اولین نفریه که من دیدم خیلی مذهبی نیستو ازین با حجابا نیستو البته ضدّ انقلابم نیست، یعنی مثل من حسّ خاصی نسبت به انقلاب نداره :د
بعد قیافه‌ش به مذهبیا نمی‌خوره اصلا ولی خب دختر با حیاییه.
از کلمه "الاق[دقیقا "غ" رو "ق" می‌نویسه] و "فولان"[بجای کلمه "فلان" ] خوشش میاد و اینا.
باز بنظرم آمد میام :-"
من کلا خیلی حرف دارم راجع به این فاط بزنم ، ولی خب دستام درد می‌گیرن.

به نقل از N39!N :
آه من امروز رفتم بیرون واست کارت تبریک تولد بگیرم :-< <اوه نِگین چرا زحمت کشیدی بیا بقلم اصا >:D< :-"
منم حرفای فیتو تایید میکنم :)) و حرفای مهرانه هم چنین :د :))
من نیز متوجه شدم که خیلی دختر ساده ای هستی ؛ ازونا که خجالت میکشن لپ‌آشون قرمز میشه یا وقتی تعریف میکنن ازشون از شدت ذوق مرگی تو آسمونا پرواز میکنن :)) آره یه هم‌چین چیزی هستیم ولی خجالتی‌م بسیار زیادا مثلا مهمون میاد من کلا از اتاقم بیرون نمیرم همچین آدمیم :))
خیلی ـم شبیهه منه. هم صداش هم قیافش. عین سیبی که از وسط نصف شده باشه :-" قیافه؟ :))
ازونا که کلی خر میزنن بعد میگن هیچی نخوندیم :)) نه من می‌گم اگه خونده باشمم :))
صابا منم دوس داشتم داداش بزرگ تر میداشتم :-< این فاط قدر نشناسه :-"آن‌قدرام بد نیست بعضی وقتا خوبه حالا :-"

ببین فاط من بهت توصیه میکنم جواب این مهرانه و نگینُ ندی دیگه :)) تصور میکنم چون سابقشون خرابه الان اینجا اونقد اسپم میدن که قفلش میکنن :))

نگین و مهرانه اگه میخواین بگین من خودم یه پا اسپمرم و اینا،بگم که من عادم شدم :)) من اسپم میدم عاخه؟

به نقل از مِهرانه :
صبا: منو فاط زور بزنیم مرحله یکو درآیم ؛))تـایید می کنم :)).
نخیر تو مسنجر یادته کشتی منو بس که راجع به داداشات حرف زدی، هی می‌گفتم باشه باشه، هی پُز میداد. برید بکشیدش :))کی؟چی؟کی؟ :))
خب تو هم خواهر نداری :ززززز [زبان درآوردن]

بعد مثل من از کلمات چندش بدش میاد. زودم :| میشه بعد دوباره :)) میشه :ددقیقا و اون پوکر فیسم خیلی مواقع لازم ِ :-"
بعد یاد گرفته جدیدا 8[فارسی البته]-> میذاره که خدا می‌دونه از کجا این اسمایلیه رو آورده، بعد چادر دوست داره ولی خب نمیذاره.:)) اینو از تو یاهو آوردم :)) چادر دوس دارم؟نع خیلی ولی خوب همین طوری چیز ِبدی نیس :-"
بعد این اولین نفریه که من دیدم خیلی مذهبی نیستو ازین با حجابا نیستو البته ضدّ انقلابم نیست، یعنی مثل من حسّ خاصی نسبت به انقلاب نداره :دخوب درسته :-"
بعد قیافه‌ش به مذهبیا نمی‌خوره اصلا ولی خب دختر با حیاییه.چادر بپوشم خیلی می‌خوره ولی :))
از کلمه "الاق[دقیقا "غ" رو "ق" می‌نویسه] و "فولان"[بجای کلمه "فلان" ] خوشش میاد و اینا.هاع من اینا رو خیلیم تکرار می‌کنم اگه دقت کرده باشی :-"
باز بنظرم آمد میام :-"بیا >:D<
من کلا خیلی حرف دارم راجع به این فاط بزنم ، ولی خب دستام درد می‌گیرن.استراحت بده بهشون بعد دوباره بگو :))

به نقل از ـفاتــــ :
ببین فاط من بهت توصیه میکنم جواب این مهرانه و نگینُ ندی دیگه :)) تصور میکنم چون سابقشون خرابه الان اینجا اونقد اسپم میدن که قفلش میکنن :)) بچه های ِخوبی شدن دارن تصور می‌گن فقط :))

نگین و مهرانه اگه میخواین بگین من خودم یه پا اسپمرم و اینا،بگم که من عادم شدم :)) من اسپم میدم عاخه؟ایشون اسپم ِدیگه نه؟ :-" :))

قد 163
وزن 46
خجالتی از اینا که سریع سرخ میشن
موهات قبلا بلند بوده واسه درس رفتی کوتاه کردی
دیر به دیر حموم میری همیشه چربی ؛ از موهات روغن میچکه و بو گند میدی
با دوستای تو مدرسه ات خیلی جور نمیشی دوسشون داری ولی از یه حدی فراتر نمیری
گرمایی ای دروغم نمیگی
زود جوش میاری گریه میکنی ولی جلو کسی نه
از اسم فامیل متنفری
کتاب فلسفی دوست داری ولی عاشق ادبیات امریکای جنوبی ای
یه وقتایی هیچ درکی از دور و بریات نداری و وقتی کاراشونو میبینی دو نقطه او می مونی
احساساتی ای یه خبر خوب که میدن مهم نیست کجایی جیغ میزنی بالا پایین میپری

دیگ به دیگ میگه "یور فیس ایز بلَک". :د
کی بود تو تصور سوگند با رئیسی اسپم بارون کردن اینجا رو گویا و هم‌چنین صندلی محمدرضا ؟ :د

فاطمه بعد تصورم اینه که تو هرروز یه لاک میزنی به ناخنات، علاقه خاصی هم داری به اینکه ناخنات رو بلند نگه داری :د
آخه لاک چه جذابیتی داره ؟ :د
بالاییه چی میگه؟اتفاقا من فکر میکنم اردکی و وسواسی و همش تو حموم داری دوش میگیری و حمام و ازین حرف ها :د

به نقل از Tina Radvand :
قد 163164 حالا فرق ِزیادی نداره :))
وزن 46قبلا 40 بودم الان ممکنه مثلا 44 باشم :-"
خجالتی از اینا که سریع سرخ میشننمی‌دونم والا مث ِاینکه :))
موهات قبلا بلند بوده واسه درس رفتی کوتاه کردی بعله :-"
دیر به دیر حموم میری همیشه چربی ؛ از موهات روغن میچکه و بو گند میدی من هر روز می‌رم حموم خیلی دیگه طول بکشه یه روز در میون :|
با دوستای تو مدرسه ات خیلی جور نمیشی دوسشون داری ولی از یه حدی فراتر نمیریاتفاقا خیلی باشون دوس‌م و خیلیم دوسشون دارم :-"
گرمایی ای دروغم نمیگیاوهوم :-"،دروغم بعضی وقتا لازم ِبه هر حال :))
زود جوش میاری گریه میکنی ولی جلو کسی نهاوهوم :-"
از اسم فامیل متنفرینه خیلی دوسش دارم :-"
کتاب فلسفی دوست داری ولی عاشق ادبیات امریکای جنوبی ایهوم؟شاید :-"
یه وقتایی هیچ درکی از دور و بریات نداری و وقتی کاراشونو میبینی دو نقطه او می مونیآره واقعا بعضی وقتا از بعضی کسا چیزایی که توقع ندارم می بینم
احساساتی ای یه خبر خوب که میدن مهم نیست کجایی جیغ میزنی بالا پایین میپریآره :))البته بستگی داره کجا باشم هر مکانی یه واکنش ِمخصوص ِخودشو داره :-"

به نقل از مِهرانه :
دیگ به دیگ میگه "یور فیس ایز بلَک". :د :))
کی بود تو تصور سوگند با رئیسی اسپم بارون کردن اینجا رو گویا و هم‌چنین صندلی محمدرضا ؟ :د بذار خودش بیاد پاسخگو باشه :))

فاطمه بعد تصورم اینه که تو هرروز یه لاک میزنی به ناخنات، علاقه خاصی هم داری به اینکه ناخنات رو بلند نگه داری :د
آخه لاک چه جذابیتی داره ؟ :دتو مدرسه ها نمیشه خوب بعد لاکامم که گفتم نابود شدن و فعلا کمبود ِلاک دارم و دوست دارم بلند نگه دارم ولی نمی تونم و اصولا می‌شکنه و داغون میشه :-"
بالاییه چی میگه؟اتفاقا من فکر میکنم اردکی و وسواسی و همش تو حموم داری دوش میگیری و حمام و ازین حرف ها :دمنم نمی دونم چی میگه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا