• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گپ دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع X R@y
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ب نزدیک ترین شعبه بهت رجوع کن بگو میخام پشتیبان شم
اما ب نظرم ب نسبت حجم کارش درامدش کمه
و رسما باید دلالی کنی و از ملت پول زور بگیری!
اره بیخیالش شدم دیگه
با اصول اخلاقیم همخونی نداشت

دوس داشتم داشته باشم اما ندارمش ):

مرخصی شرایطش چجوریه ؟
مرخصی اضطراری داریم ؟
کسی اگه میدونه بگه لدفن..

چه خبر ترمکا؟
از درساتون چه خبر؟ :-"

کتابخونه ی مرکزی همه ی دانشگاها اینجوریه که نمیشه وارد خود کتابخونه شد و فقط میشه مشخصات کتاب رو به مسئول داد تا برات بیاره ؟ :|

کتابخونه ی مرکزی همه ی دانشگاها اینجوریه که نمیشه وارد خود کتابخونه شد و فقط میشه مشخصات کتاب رو به مسئول داد تا برات بیاره ؟ :|
ن...صنعتی اصفهان برعکسه...فق خودت باید بری تو مخازن بگردی....نهایتا بت بگن ازین طرف برو زودتر میرسی

وام دانشجویی ترمی چقدر میدن؟؟؟

اگه نام کاربری رمز عبور سامانه تغذیه رو یادمون رفته باشه به کدوم قسمت باید مراجعه کنیم؟

پ.ن: من فقط یه بار غذا گرفتم اونم همون روز اول بود :دی همون موقع رمزش رو عوض کردم و الان کلا هیچی یادم نمیاد ‌‌...

میشه بگید چجوری شب امتحانی درس میخونین؟
من شب امتحان یا انقدر استرس دارم که هر چی بخونم نمیفهمم یا انقدر برام‌مهم نیس که نمیخونم هیچی و طبعا به خاک میرم :-''

یاری برسانید دوستان

آخرین ویرایش:
ما اگر طبیب بودیم سر خود دوا نمودیم

همه همینیم و از این نجاتی نیست
(به یوتیوب برمیگردد و اهمیتی به این حقیقت که نصف امتحان فردا را نخوانده نمیدهد)

کسی میدونه شرایط مرخصی دانشگاه آزاد چیه ؟میشه وسط ترم مرخصی گرفت ؟

میشه بگید چجوری شب امتحانی درس میخونین؟
من شب امتحان یا انقدر استرس دارم که هر چی بخونم نمیفهمم یا انقدر برام‌مهم نیس که نمیخونم هیچی و طبعا به خاک میرم :-''

یاری برسانید دوستان
معمولا جمع نمیشه درسای دانشگاه اماکلا سعی کن جاهایی که ساده تره جمع کنی تو شرایط اضطراری :-"

عه! اینجا مگه دانشجو هم داره(مزاح)
برا اینکه اسپم نشه، فکر کنم برای مرخصی باید حذف ترم کنی. اونم یه دلیل ضروری ای چیزی باید در کار باشه(البت این رو از دولتی یادمه ولی احتمالا واسه آزاد هم صادقه)

معمولا جمع نمیشه درسای دانشگاه اماکلا سعی کن جاهایی که ساده تره جمع کنی تو شرایط اضطراری :-"

دقیقا. شب امتحان وقت خوندن درس نیست. وقت خوندن ذهن استاد هست(که از کجا سوال میده)

البته اینا همش مال بچه های ساده هست. من تازه تو ارشد فهمیدم یه عده ای هستن از ترم قبلی ها سوالا رو میگیرن و معمولا 60-70 درصد هم مشابه میده همیشه استاد. ما چقدر ساده بودیم صادقانه امتحان میدادیم

دانشجوعم دانشجوعا قدیم:T58
تو رو خداببین چقد بحثای خوب میکردن دو سال به قبل
40 و خرده صفش برا قبل 2017عه

بچه ها
من جز دفاع مقدس هیچی عمومی بهم نرسیده. اینکه الان اعصابشو ندارم دلیل کافی برای حذفش نیست؟:-"
عمومی=نمره

غیر از این بود بستگی به تعداد واحدات داره نسبت به بقیه و برنامه پیش‌نهادی.

Back
بالا