- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 0
احتمالاً همون یک مشت توضیحش برای من فرق میکرده که پرسیدمکلا مگه این کتاب ها خیلی فرقی میکنن؟! رمان نیست که ترجمه فرق کنه. مشتی توضیح و فرمول و اثبات و مثال و مساله !
احتمالاً همون یک مشت توضیحش برای من فرق میکرده که پرسیدمکلا مگه این کتاب ها خیلی فرقی میکنن؟! رمان نیست که ترجمه فرق کنه. مشتی توضیح و فرمول و اثبات و مثال و مساله !

اتفاقا خیلی مهم تره ترجمه کتاب های علمی!کلا مگه این کتاب ها خیلی فرقی میکنن؟! رمان نیست که ترجمه فرق کنه. مشتی توضیح و فرمول و اثبات و مثال و مساله !
مدت طولانی گذشته از پست شما احتمالا به جواب رسیدیداحتمالاً همون یک مشت توضیحش برای من فرق میکرده که پرسیدم

آیپد گرونترهاگه درست یادم باشه یکی از بچه های همینجا گفته بود که از اونجا که کتاب ها گرونن و خب خیلی از کتاب ها یه بار خونده میشن و دیگه نیاز نمیشه اگه آیپد داشته باشیم خیلی بهتره و از رو آیپد بخونیم و این ها، نظر شما چیه؟ ایده خوبیه؟^^

+و پولدارآیپد گرونتره
مگه این که بخوای تمام کارای درسیتو روی یه دستگاه انجام بدی و اپلباز باشی.
کسی که اینو میگه دیگه معلومه که پولداره+و پولدار

نه حقیقتش از دنیا بی خبرم و قیمت آیپد رو نمیدونستم🚶♀️ همین الانش تو خرید لپتاپ موندمکسی که اینو میگه دیگه معلومه که پولداره
و البته خدا زیادش کنه((:

ایشالا که کلی داشته باشی ولی بسته به رشتهت، چیزی که میخوای بخریو انتخاب کننه حقیقتش از دنیا بی خبرم و قیمت آیپد رو نمیدونستم🚶♀️ همین الانش تو خرید لپتاپ موندم![]()
تو که بخوای s7fe بگیری برو سراغ A چون نمایشگراشون حداقل TFT نیستن!اول تا آخر شما پول پرینت و کتابایی که میخوای بدی شاید از همون ایپد و قلمش بیشتر بشه،واسه کسی که داره عالیه واسه کسی هم که نمیتونه همچین پولی و یکجا تقبل کنه خب مدلای دیگم هست مثلاs7feسامسونگ با قلمش نهایتا بشه پونزده تومن
من خودم خواستم بخرم بهم گفتن اون مدل سامسونگ دوسال دووم داره و مثل بقیه مدلا کند میشه و اینها ولی خب اپل هرچی نباشه عمرش زیاده
هیچی دیگه هیچکدومش و نخریدم همچنان منتظرم![]()
تو که اپلبازی و اندازهٔ s7fe پول داری، یه چیزی مثل آیپد مینی یا ایر(؟) بخر.من لپتاپ و گوشی و دارم ، برای جزوه ها یه تبلت و قلم میخواستم و دنبال اپل هم بودم برای همین سامسونگ و نخریدم کلا چون گوشی و ایرپادم قطعا با آیپد راحت تر مچ میشه
عام اره دوسالو همینجوری گفت ولی درکل میخواست بگه در مقایسه با اون آیپده عمرش کمتره

بوک ریدر انتخاب اقتصادی تریه و از لحاظ سلامت چشم هم گزینه بهتری محسوب میشه.اگه درست یادم باشه یکی از بچه های همینجا گفته بود که از اونجا که کتاب ها گرونن و خب خیلی از کتاب ها یه بار خونده میشن و دیگه نیاز نمیشه اگه آیپد داشته باشیم خیلی بهتره و از رو آیپد بخونیم و این ها، نظر شما چیه؟ ایده خوبیه؟^^
اگه درست یادم باشه یکی از بچه های همینجا گفته بود که از اونجا که کتاب ها گرونن و خب خیلی از کتاب ها یه بار خونده میشن و دیگه نیاز نمیشه اگه آیپد داشته باشیم خیلی بهتره و از رو آیپد بخونیم و این ها، نظر شما چیه؟ ایده خوبیه؟^^

با این حساب که بخوای نمره ی خوب و اینا بگیری ؟اگر منظورت یادگیریه دانشگاه از اول ترم بخونی میرسی
پاس شدنم از یک ماه قبل شروع کنی اوکیه

سلاممن می خواستم کلاس آلمانی بنویسم .گوته رو تعریفشو شنیده بودم .
ولی الان ساعتاشو دارم میبینم دو جلسه در هفته هر کدوم دو ساعت و ربع
با وجود دانشگاه و اینا می رسم واسش وقت بزارم؟ یا برم یه موسسه دیگه که سبک تره؟
) باز هم نحوه تدریس یک درس یکسان در دو رشته متفاوت میتونه خیلی فرق کنه. مثلاً درس سیگنال و سیستمها هم توی برق تدریس میشه و هم برخی از دانشگاهها برای مهندسی کامپیوتر تدریس میشه ولی خب عملاً اون تاکیدی که برقیها روی ریاضیش دارند و تحلیل میکنند مهندسی کامپیوتر انجام نمیده یعنی اصلاً خود استاد وارد این مقوله نمیشه.+ اینکه هر استاد حتی تو یک رشته یک درس رو با یک رویکرد درس میده و اینکه اسم درس ها سنسی به یک بچه دبیرستانی نمیده مثلا کدوم بچه دبیرستانی از روی تحقیق در عملیات می خواهد بفهمه این درس مفهومش چیه : ))من درک نمیکنم چطوری به بچههای دبیرستانی میگید بره درسهای یک رشته را نگاه کنه. بنظرم یک کار طاقتفرسا با بازدهی کم میاد. حتی اگه قبول کنیم که فرد ترفند خاصی از روی اسم درس و سر فصلها میتونه ماهیت یک رشته را تشخیص بده و این کار کمکش میکنه. (به منم این ترفند را یاد بدید) باز هم نحوه تدریس یک درس یکسان در دو رشته متفاوت میتونه خیلی فرق کنه. مثلاً درس سیگنال و سیستمها هم توی برق تدریس میشه و هم برخی از دانشگاهها برای مهندسی کامپیوتر تدریس میشه ولی خب عملاً اون تاکیدی که برقیها روی ریاضیش دارند و تحلیل میکنند مهندسی کامپیوتر انجام نمیده یعنی اصلاً خود استاد وارد این مقوله نمیشه.