خب همه ی نکات رو نازنین گفت

فقط چند تا چیز رو تصحیح کنم یا دوباره تاکید کنم.
یکی اینکه به نظرم نباید صرفا به خاطر علوم پایه ترم هاتون رو به هم بریزید و ۲۴ واحد بردارید و اینا. به دو دلیل: یکی اینکه علوم پایه یه چیز الکیه واقعا و با دو هفته خوندن درست میشه. و دوم اینکه خیلی برای سواد خودتون بهتره که مثلا طول ترم برای فیزیو ایمنی یا هر درس دیگه ای وقت کافی داشته باشید و بخونیدش و یادش بگیرید تا اینکه کلی واحد دیگه داشنه باشید و فقط پاسشون کنید.
دربارهی بیس اینکه عملا بالاتر از ۹۰ خیلی کم پیش میاد بیس باشه. بیس دندانپزشکی هم همین حدوداس مثلا سال ما بیس ۸۶ بود که خب ۸۶ از ۲۰۰ سوال خیلییی کمه. دو هفته هم زیادشه. بیس پزشکی هم بالاتر از بیس ما نیس. دارو هم اون موقع که علوم پایه داشت همین حدودا بود بیسش. نگران بالا بودن بیس نباشید.
حالا باز اگه میخوای رتبه بیاری تو منطقه و استریت بشی، رتبه های ۱ و ۲ و ۳ قطب ما، همکلاسی خودم بودن سه تاشون. به جز یکی شون اون دو تای دیگه فقط تابستون خوندن و تا ترم ۴ اصن چیزی نخونده بودن برا علوم پایه. یکیشون که واحد افتاده هم داشت تو اون ۴ ترم

:د در واقع میخوام شما رو تز این اشتباه بیرون بیارم و بگم حتی اگه میخواید رتبه بیارید - که خب برای استریت شدن خیلی خوبه و اینا - بازم لازم نیس طول ترم علومپایه ای - بر وزن کنکوری - درس بخونید. طول ترم درساتون رو اونجوری که هر استاد ازتون میخواد بخونید و سعی کنید برای خودتون سوادشو داشته باشید.
حالا مثلا بعدا خواستی آناتومی از ۴۰ ۵۰ سوال بیشترشو درست بزنی از این سیب سبز و زرد و اینا میخونی و کفایته.
از علوم پایه هیچ نترسید :د
من خودم بیوشیمی رو از روی کتاب میر که درسنامه داره خوندم - اونم یه تیکه هایی شو حذف کردم- و از ۲۸ تا سوال ۲۰ تاشو بلد بودم کامل. یا مثلا نازنین برا آناتومی سیب سرخ خونده و همهشو درست زده. گری نخونید یه وقت :د
نازنین: ولی دو هفته خوندن کفایته واقعا.