خب همونطور که دیگه برای همه روشنه لیگ انگلیس بیشترین تیم های تاپ رو داره (آرسنال - من سیتی - لیورپول - یونایتد - تاتنهام هاتسپرس - چلسی - اورتون)
تیم های دیگه هم مقطعی خیلی خوب بودن.
پس اصلا نمیشه از این تیم ها بخاطر اینکه قهرمانی لیگ نیوردن ایراد گرفت.
اما تیم من : قرمز های آنفیلد !
خاطره (مربوط به 4-5 سال پیش) :
من یادمه یه بار رفته بودیم خونه یک نفر که عاشق فوتبال بود و کلی مسابقه مختلف رو کامپیوترش داشت.منم گفتم یه مسابقه فوتبال برام بزار،گفتم دو تا تیمش قرمز باشن (اونموقع کیت قرمز تیم ملی رو خیلی دوست داشتم بخاطر همین همیشه هروقت شانسی فوتبال نگاه میکردم همیشه طرفدار اون تیمه بودم که لباسش قرمزه)بعد اونم برام بازی میلان - لیورپول گذاشت.منم چون دیدم لیورپول قرمزه دوست داشتم لیورپول ببره ولی دیدم یک گل خورد
گفتم حتما الان گل میزنه دیدم گل دوم هم خورد
خلاصه گل سوم رو که خورد اعصابم خرد شد.
ولی ناچار نشستم نگاه کردم دوست نداشتم برگردم به جمع اون بزرگا (هیچ بچه ای نداشتن باش بازی کنم)
آقا نیمه دوم همینجوری که داشتم با اسباب بازیاش بازی میکردم یه نیم نگاهی هم انداختم به بازی که دیدم لیورپول داره خیلی موقعیتای خوبی رو دروازه شون درست میکنه.منم نشستم دیدم و اولین گل رو زد.
بعید میدونستم دومین گل رو هم بزنه ولی از تیمش خوشم اومده بود خوبیش این بود قرمز هم میپوشید (

) خلاصه من داشتم با لذت دنبال میکردم که گل دوم رو هم زد ! من کلی خوشحال شدم یه حسی بهم میگفت گل بعدی هم میتونه بزنه متاسفانه میلان چون حملات خیلی خوبی انجام داد نتیجه حملاتش رو هم گرفت و گل چهارم رو نزد

و طی ضد حمله لیورپول گل سوم رو هم زد و بازی 3-0 باخته رو 3-3 مساوی کرد.بعدش دیدم رسید به وقت اضافه.منم از بچگی همیشه دوست داشتم پنالتی بازیارو ببینم.چون بیشتر بازیها لیگ بود و تو لیگ هم که نمیشه پنالتی دید.خلاصه دعام بر آورده شد و دو تیم بازی رو خوابوندن تا بازی برسه به پنالتی.
تو پنالتی ها با هر پنالتی کلی خوشحال میشدم که آخرش دیدم خیلی خوشحالن.از شماره 8 شون که کاپتانشونم بود ( The Legend : Steven Gerrard) خیلی خوشم اومده بود.بعد دیدم عه بازی سر جام بوده و جام هم بالا سر بردن.کلی خوشحال شدم و بعدا رفتم و اسم اون تیم و شماره 8 شون رو پرسیدم و تا امروز عاشق اون تیم و شماره 8 شونم

) البته شماره 11 شونم انصافا خوبه