• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

الان من درگیرم با خودم که اگه تو انتخاب رشته م مشکلی بوده باشه و من متوجه نشده باشم و قبول نشم، چی میشه؟ #-o

× مشابه این حس رو بعد کنکور داشتم که احساس میکردم پایین پاسخبرگ رو امضا نکردم ! ×

خب انتخاب رشته تموم شد و میریم که سوالات زیر رو داشته باشیم :
خوابگاه فلان جا اینترنت داره ؟ سلف داره ؟ چی با خودمون ببریم ؟ شام میدن ؟ قاشق و چنگال ببریم ؟ پتو و دوشک و اینا ببریم ؟ لپ تاپ ببریم؟ اتاقا چند نفرس ؟ حمام و دستشویی هاش چه جوریه‌؟ و...
و این سوالات برای هر دانشگاهی که کامل توضیح بدی باز یکی میاد میگه منم فلان جا قبول شدم و باز سوالا رو از اول میپرسه و نفر بعدی میگه بچه ها منم ورودی 93 فلان جا و باز دوباره همون سوالا و ....

یه تاپیک بود توصیه به سال اولی ها که قفلش کردن، خیلی خوب بود!

به نقل از Lily Delicated :
یه تاپیک بود توصیه به سال اولی ها که قفلش کردن، خیلی خوب بود!
به نقل از ali 73 :
خب انتخاب رشته تموم شد و میریم که سوالات زیر رو داشته باشیم :
خوابگاه فلان جا اینترنت داره ؟ سلف داره ؟ چی با خودمون ببریم ؟ شام میدن ؟ قاشق و چنگال ببریم ؟ پتو و دوشک و اینا ببریم ؟ لپ تاپ ببریم؟ اتاقا چند نفرس ؟ حمام و دستشویی هاش چه جوریه‌؟ و...
و این سوالات برای هر دانشگاهی که کامل توضیح بدی باز یکی میاد میگه منم فلان جا قبول شدم و باز سوالا رو از اول میپرسه و نفر بعدی میگه بچه ها منم ورودی 93 فلان جا و باز دوباره همون سوالا و ....
در دو هفته آینده برید اون تاپیک توصیه و تاپیک مشکلات خوابگاه رو بخونید. فکر نکنم سوالی مونده باشه که قبلیا نپرسیدن!

عاغا من بعده 4 رفتم دیدم هنوز لینکش هست یه ویرایش کردم
ثبت هم شد ، یعنی ویرایش شده ؟؟؟ نشده ؟؟؟؟
کن ف یکن نشه انتخاب رشته م 8-^ X_X

بچه ها اگه یه رشته ایو تو لیستمون زده باشیم که از ایناییه که فقط بومی میگیره و مثلن من نباید اونو میزدم چون جزو شرایط بومیش حساب نمیشم چی میشه؟! مشکلی پیش نمیاد ینی؟! :-ss

خب اگه فقط بومی می‌گیره، یعنی تو اون رشته و دانشگاه رو قبول نمی‌شی -مثلِ چیزهای دیگه‌ای که قبول نمی‌شی- و می‌ره انتخاب بعدی‌ت رو چک می‌کنه. منطقاً نباید مشکلی پیش بیاد. ؟-:

به نقل از ارغوان :
خب اگه فقط بومی می‌گیره، یعنی تو اون رشته و دانشگاه رو قبول نمی‌شی -مثلِ چیزهای دیگه‌ای که قبول نمی‌شی- و می‌ره انتخاب بعدی‌ت رو چک می‌کنه. منطقاً نباید مشکلی پیش بیاد. ؟-:
بله منطقا نباید پیش بیاد اما به نظر نمیاد سازمان سنجش اعتقاد خاصی به منطق و اینا داشته باشه :-"
من میترسم :-ss حذف نکنن انتخابای بعدیمو :-ss

چرا باید این کارو بکنن خب؟ ((((: دلیلی نداره که. الکی نگران می‌کنین خودتونو. ول‌ش کنین بابا تا اعل‍ام نتایج! بیخیال!

الان کسی که یه رشته تو دانشگاهی مثل شاهد قبول شده یعنی انتخابای قبل از اینو قبول نشده ؟
یا ربطی ندارن کلن ؟
بعدا نوشت:
آن دسته از داوطلباني كه در كدرشته متمركز انتخابي ، قبل از كدرشته هاي نيمه متمركز پذيرفته شوند، در رديف واجدين شرايط رشته هاي نيمه متمركز به
منظور استخراج فهرست معرفي شدگان رشته يا رشته هاي نيمه متمركز قرار نميگيرند.

• لایک
امتیازات: raman
Back
بالا