به نقل از ! luminous ! :نه فقط میتونید تو رشته های زبان و هنری که بر اساس سوابق تحصیلی گزینش میکنن انتخاب کنید !

من شنیدم میگیرن !به نقل از مهســـــــــــــا :مگه دانشگاههای دولتی اصلی تکمیل ظرفیت میگیرن؟! من تا حالا همچین چیزی نشنیدم.

به نقل از The Merovingian :ولی از یکی از دوستام شنیده بودم که برای خرید این سریال مبلغی حدود 50 تومن باید بدی و میتونی حداکثر 3 تا انتخاب تو رشته ریاضی هم در کنار انتخاب رشته ت تو رشته تجربی داشته باشی.
من که هنوز نه برای انتخاب رشته و نه برای خرید چنین سریالی اقدام نکردم.
ح) داوطلباني كه در يك گروه آزمايشي (علوم رياضي و فني، علوم تجربي، علوم انساني، هنر و زبان هاي خارجي) در آزمون سراسري سال 1393 ثبت نام نموده اند،
106 ريال )، منحصراً از طريق كارت هاي / در صورت تمايل در اين مرحله مي توانند با پرداخت هزينه مربوط (براي هر يك از گروه هاي آزمايشي مبلغ 000
بانكي عضو شبكه شتاب بصورت الكترونيكي، نسبت به انتخاب رشت ه از گروه يا گروه هاي آزمايشي مربوط از بخش رشته هاي تحصيلي صرفاً با اعمال سوابق
تحصيلي اقدام نمايند.
* تذكر خيلي مهم: لازم به تأكيد است در هر دو روش (پذيرش با آزمون و پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي) هر داوطلب مي تواند متقاضي يك گروه
آزمايشي اصلي (علوم رياضي و فني، علوم تجربي و علوم انساني) و دو گروه آزمايشي هنر و زبا نهاي خارجي باشد . بديهي است يك داوطلب نمي تواند
همزمان متقاضي دو گروه آزمايشي از گروه هاي آزمايشي اصلي يعني گروه هاي آزمايشي علوم رياضي و فني، علوم تجربي و علوم انساني باشد.

نه نقل قول من از دفترچه 2 بود ، صفحه آخر پارت 1 !به نقل از The Merovingian :اینی که شما نقل قول کردی مربوط به خود کنکور سراسری و ثبت نامش میشه. قبل از کنکور. و میگه نمیشه بین گروه های مادر، چند مورد رو انتخاب کرد و فقط یکی رو میشه کنکور داد. ولی هنر و زبان رو میشه انتخاب کرد. چه یکیش، چه هردو.
من منظورم این قسمت از سایت سنجشه که چهارمین مورد از بالا سریال ده رقمی نوشته. و میگه ثبت گروه آزمایشی جدید.
اگه منظورش از گروه جدید، هنر و زبان باشه پس چرا دارن مجددا اینجا هزینه دریافت میکنن؟

اونو که میزنمبه نقل از SalehM :یه مقدارم از رشته های پایین تر بزن، آخرا هم حتما شهر خودت رو بزن.

چرا اینکارو میکنین آخه؟! ینی چی 80تا رشته انتخاب میکنین؟! که چی بشه مثلن؟!به نقل از niloooofar :1برق شریف 2 برق تهران3 برق امبرکبیر 4 صنعتی اصفهان5 خواجه نصیر6 علم و صنعت7 الکترونیک شیراز8 کنترل شیراز9 صنعتی شیراز10صنعت نفت 11 چمران12 م.شیمی شریف13 تهران14.امیرکبیر15صنعتی اصفهان16 علم و صنعت17 شیراز 18صنعت نفت 19 اصفهان20نفت شریف21 تهران22امبرکبیر 23 شیراز 24 صنعت نفت 25 م.شیمی اراک 26 نرم افزار شریف 27 it شریف 28 نرم تهران 29 it تهران30 نرم امیرکبیر 31 it امیر کبیر32 نرم صنعتی اصفهان 33 it صتعتی اصفهان 34 نرم علم و صنعت 35 نرم خواجه نصیر 36 نرم الزهرا 37 it الزهرا38 it صنعتی شیراز39 نرم شیراز 40 it شیراز 41نرم چمران 42 صنایع شریف 43 صنایع تهران 44 صنایع امیرکبیر 45 صنایع علم و صنعت 46 صنایع صنعتی اصفهان 47 صنایغ خواجه نصیر 48 صنایع سنعتی شیراز
تا اینجا چطوره؟ :-s
رتبه هم 3048 منطقه 2