• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

بچه ها منظور اصطلاحیه،از افزایش 10% ظرفیت دانشگاه های پزشکی،فقط ماله سراسری های غیرمازاد(ینی همون معمولی :- ") هست صرفا؟ینی شامل بین المللا که نمیشه؟

برای انتخاب رشته ی منحصرا زبان باید فرم جدا پر کنیم یا مثلا که رشته ام ریاضیه تو یه فرم باید هم رشته های ریاضی هم زبان رو بنویسم؟؟؟؟

در مواجهه با این صفحه چی‌کار باید کرد؟ من هیچ ایده‌ای ندارم که «سریال کارت» چی ه. یا «سریال شناسنامه» رو چطور باید وارد کرد اون‌جا. یا «رسیدِ ثبت‌نام»م چی ه. از هیچ روشی نمی‌تونم ادامه بدم به انتخاب رشته ((: هلپ می ((:

به نقل از ارغوان :
در مواجهه با این صفحه چی‌کار باید کرد؟ من هیچ ایده‌ای ندارم که «سریال کارت» چی ه. یا «سریال شناسنامه» رو چطور باید وارد کرد اون‌جا. یا «رسیدِ ثبت‌نام»م چی ه. از هیچ روشی نمی‌تونم ادامه بدم به انتخاب رشته ((: هلپ می ((:
شناسنامت اگه قدیمه، یه عدد قرمز نوشته اون بغل، بصورت عمودی. مثلا بالا نوشته الف 82 پایینش یه عدد چند رقمی نوشته. اون عدد چند رقمی سریال شناسنامته.
اما اگه جدیده نمیدونم. :))

از دومی برو ارغوان !
شماره پروندتو اگه میخوای ، میتونی بری کارنامه کنکورت رو باز کنی ، همون اولاش ، نوشته شماره پرونده ، 7 رقمی هست فکر کنم ! بقیش رو ول کن !
سریال شناسنامه ، تو همون صفحه شناسنامه که عکست هست ، همون سمت راست صفحه ، یه عدد 6 رقمی نوشته ، البته عمودی نوشته ، یعنی باید 90 درجه شناسنامه رو بچرخونی تا بخونی ! منظور همونه ! از مادر یا پدر گرامی بپرسی بهت میگن !

شناسنامه‌م جدید ه؛ لعنت به‌ش ((: اون عدد شیش رقمی توی صفحه‌ی اوّل شناسنامه‌م رو که می‌زنم می‌گه چرت نگو بچه جان همچین اطل‍اعاتی وجود نداره فل‍ان اینا.

×بعداً: شد؛ شد ""-: نمی‌دونم چی‌کار کردم که شد ولی (((:

بچه ها پزشکی شبانه شهریش حدود چه قدره؟! اگه زیاده که خودمو خنک نکنم از همین اول برم بین الملل یا آزاد حتا! :-"

به نقل از Fateme.RMA :
بچه ها پزشکی شبانه شهریش حدود چه قدره؟! اگه زیاده که خودمو خنک نکنم از همین اول برم بین الملل یا آزاد حتا! :-"
تو دفترچه نوشته.

به نقل از SalehM :
تو دفترچه نوشته.
کدوم دفترچه؟! کجاش؟!

به نقل از arsenal :
برای انتخاب رشته ی منحصرا زبان باید فرم جدا پر کنیم یا مثلا که رشته ام ریاضیه تو یه فرم باید هم رشته های ریاضی هم زبان رو بنویسم؟؟؟؟
همون صفحه ای که شما میری تا مثلا برا رشتت که ریاضی هست رشته ها ، کدشون رو بنویسی ، همون بالای صفحه ، برا پیام نور ، فرهنگیان ، هنر و زبان تخصصی ، یه چیزی گفته به صورت مجزا ! مشخصه اصلا !
ولی نه ، نباید با هم اینا رو تو 150 تا بزنی ، جدا هستن !

Back
بالا