behzad93 کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,323 امتیاز 3,129 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی گنبد کاووس شهر گنبدکاووس مدال المپیاد المپیاد ریاضی سال 88، المپیاد شیمی و فیزیک سال 89 دانشگاه علم و صنعت - شریف رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2014/6/26 #1 کیا امسال کنکورین؟!
maryam_pmd puzzle فارغالتحصیل ارسالها 310 امتیاز 12,421 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 90 دانشگاه دانشگاه strasbourg رشته دانشگاه عمران-مدیریت منابع آب 2014/6/27 #2 پاسخ : کنکور ارشد من، اصلا هم نمیتونم شروع کنم به خوندن
behzad93 کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,323 امتیاز 3,129 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی گنبد کاووس شهر گنبدکاووس مدال المپیاد المپیاد ریاضی سال 88، المپیاد شیمی و فیزیک سال 89 دانشگاه علم و صنعت - شریف رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2014/6/28 #3 پاسخ : کنکور ارشد به نقل از puzzle : من، اصلا هم نمیتونم شروع کنم به خوندن کلیک کنید تا باز شود... چه رشته ای کنکور میدی؟
پاسخ : کنکور ارشد به نقل از puzzle : من، اصلا هم نمیتونم شروع کنم به خوندن کلیک کنید تا باز شود... چه رشته ای کنکور میدی؟
maryam_pmd puzzle فارغالتحصیل ارسالها 310 امتیاز 12,421 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 90 دانشگاه دانشگاه strasbourg رشته دانشگاه عمران-مدیریت منابع آب 2014/6/28 #4 پاسخ : کنکور ارشد عمران، گرایشای مختلف عمران همه درسا ضریب یک دارن، یعنی فرقی نداره ما برای چه گرایشی میخایم کنکور بدیم
پاسخ : کنکور ارشد عمران، گرایشای مختلف عمران همه درسا ضریب یک دارن، یعنی فرقی نداره ما برای چه گرایشی میخایم کنکور بدیم
behzad93 کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,323 امتیاز 3,129 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی گنبد کاووس شهر گنبدکاووس مدال المپیاد المپیاد ریاضی سال 88، المپیاد شیمی و فیزیک سال 89 دانشگاه علم و صنعت - شریف رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2014/6/28 #5 پاسخ : کنکور ارشد به نقل از puzzle : عمران، گرایشای مختلف عمران همه درسا ضریب یک دارن، یعنی فرقی نداره ما برای چه گرایشی میخایم کنکور بدیم کلیک کنید تا باز شود... منم مکانیک میدم .. البته احتمالا هوافضا هم میدم
پاسخ : کنکور ارشد به نقل از puzzle : عمران، گرایشای مختلف عمران همه درسا ضریب یک دارن، یعنی فرقی نداره ما برای چه گرایشی میخایم کنکور بدیم کلیک کنید تا باز شود... منم مکانیک میدم .. البته احتمالا هوافضا هم میدم