- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بناب
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : آزمونهای قلمچی ِ کنکورهای 94
کارنامه ها درست شد
محمد : گویا میگن تلف نکردی وقتتو
کارنامه ها درست شد

محمد : گویا میگن تلف نکردی وقتتو

کارنامه ها درست نشُدبه نقل از حمیـده :کارنامه ها درست شد
محمد : وقتت رو تلف کردی، اساسی B-)
تلف كردم عاغا تلف كردم. بريد توي نفرات برتر نگاه كنيد به كارنامه ها، خيليا توي كارنامشون اعتبار سنجي نيست و براشون صفر نزدهبه نقل از حمیـده :کارنامه ها درست شد
محمد : گویا میگن تلف نکردی وقتتو![]()
وقتی کسی نمیزنه صفر نمیزنن ولی از درصد کلش کم میکنن. یه بار برا یکی از دوستام اینجوری شده بودبه نقل از مُحَمَّد :تلف كردم عاغا تلف كردم. بريد توي نفرات برتر نگاه كنيد به كارنامه ها، خيليا توي كارنامشون اعتبار سنجي نيست و براشون صفر نزده
يه ساعت ديگه ميرم كانون دعوا![]()
ماله بعضیا اینجوریه باید بریم با این پشتیبان حرف بزنیمبه نقل از ᓗـانیـــہ :رتبه منطقه ی شما رو هم صفر میده؟ایا؟
آخه کارنامه به پشتیبان بیچاره چه ربطی داره؟ماله بعضیا اینجوریه باید بریم با این پشتیبان حرف بزنیم![]()
عزیزم ما ریاضی ایما!
نه آزمون امروز اینجوری نبود.به نقل از math.messi :وقتی کسی نمیزنه صفر نمیزنن ولی از درصد کلش کم میکنن. یه بار برا یکی از دوستام اینجوری شده بود
الان اینا که ۵ تا از سوالای اعتبارسنجی رو ندادن ۱۰ درصد روی درصد کل فیزیکم تاثیر گذاشت X-(
منم نمیزنم!به نقل از مُحَمَّد :نه آزمون امروز اینجوری نبود.
دوستان من آزمون بعد میخوام ریسک کنم اعتبارسنجی نزنم، دیگه صفر شد برام تقصیر من نیس![]()
عاغا پشتیبان عصر بمن زنگ زده میگه باید وب کارت و به یاد بخری ازمون! گفتم نمیخوام نمیخرم! گف اجباریه! گفتم اجباری وجود ندارهبه نقل از A F S H I N :یعنی این کانون عالیه با این حرکاتش ، یکدفعه یک برگه میزاره جلوی بچه ها بدون هیچ توضیح درستی و بدون وقت درستی و فقط و فقط اعصاب بچه هارو خورد میکنه ، اگه تو مراکزتون وقت بهتون ندادن زنگ بزنین دفتر مرکزی تهران شکایتتون رو بگین ، خیلی اثر داره اثرش رو هم میبینین !
در کل هم اعصاب خودتون رو خورد نکنین به خاطر این چیزا ، مسائل مهمتر خیلی خیلی زیاده امسال به اون ها بپردازین !![]()