• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94

به نقل از nanocrystal :
کپی برابر بااصل رو ازکجاباید بگیرم؟
تاییدیه تحصیلی چیه که گفته برین ازپست بگیرین؟
میرین مدرسه اونجا همه ی مدارکو بهتون میدن.بعد میرین پست یه سری چیزا رو که نوشته پست میکنین به دانشگاه،یه تاییدیه تحصیلی بهتون میدن.تاییدیه رو واسه ثبت نام حضوری داشته باشین.

کددواطلبیمو گم کردم الان چکارکنم ؟؟
توروخدا بگین

بچه ها اگر کسی انتخاب رشته کرده باشه,پردیس قبول شده باشه ولی نخواد بره,میتونه سال بعد کنکور بده نه؟ممنون

ممنوعیت کنکور متوالی فقط واسه روزانه است

• لایک
امتیازات: MHO

به نقل از MHO :
بچه ها اگر کسی انتخاب رشته کرده باشه,پردیس قبول شده باشه ولی نخواد بره,میتونه سال بعد کنکور بده نه؟ممنون
اره ميشه، اگه روزانه هم قبول شده بودي مي ذاشتن براي روزانه سال بعد حتي كنكور بدي، نگرانش نباش اصلا، تماس ميگيري سنجش ميگي من تو انتخاب رشته اشتباه كردم،‌بياين از اون انتخاب روزانه به بعد رو حذف كنيد كه من هيچ جا قبول نشم، كه سال ديگه كنكور بدم... حتي اين كارم اگه پيگيري كنيد براتون انجام ميدن.

• لایک
امتیازات: MHO

به نقل از Wispy!!!! :
توروخدا بگین
پرینت کارنامتو(اولیه) نداری؟ بالای اون نوشته
برای چی میخوای؟

به نقل از Wispy!!!! :
توروخدا بگین
توی سامانه پاسخگویی سنجش عضو میشی و درخواست شماره پرونده میدی، همه شماره هارو بهت میده.

دوستان کسی خبر نداره این درخواستی که تو سایت سنجش هست با عنوان" اشتباه در انتخاب رشته و تقاضای الویت بعدی" چجوریه؟ که نوشته یکبار میتونید بفرستید و اینا.

دوستانی که دانشگاه تهران در اومدن الان دقیقا باید چی کار کرد؟ سایتش که رفتم چیزی نذاشته بود انگار

برای گرفتن تاییدیه از پست حتما کدپستی خونه ، کدپستی دانشگاه ، آدرس دانشگاه ، مدرک پیش دانشگاهی ، یک عدد 100 تومنی داشته باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا