fery wins کاربر فعال ارسالها 35 امتیاز 110 نام مرکز سمپاد طلایه داران شهر آباده دانشگاه پلی تکنیک تهران رشته دانشگاه مهندسی پزشکی 2015/9/6 #1,761 پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 چرا اینا مث ادم یه تاریخ دقیق اعلام نمیکنن اخه؟؟؟ اواخر هفته
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 چرا اینا مث ادم یه تاریخ دقیق اعلام نمیکنن اخه؟؟؟ اواخر هفته
Persian Knight کاربر نیمهحرفهای ارسالها 238 امتیاز 1,890 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر اسفراین دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر/سخت افزار 2015/9/6 #1,762 پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 من همش یه حسی دارم که نتایج تو کشوی میز توکلیه بعد خودش رفته مسافرت کلیدم با خودش برده الان کارمندای سازمان سنجش دارن وقت کشی میکنن توکلی برگرده. چون توکلی رو کشوی میزش حساسه نمیزاره قفلساز بیارن :-شطحیات
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 من همش یه حسی دارم که نتایج تو کشوی میز توکلیه بعد خودش رفته مسافرت کلیدم با خودش برده الان کارمندای سازمان سنجش دارن وقت کشی میکنن توکلی برگرده. چون توکلی رو کشوی میزش حساسه نمیزاره قفلساز بیارن :-شطحیات
clever child کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 658 امتیاز 1,832 نام مرکز سمپاد Allame Helli.II شهر Tehran سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه Tehran Polytechnic رشته دانشگاه Electrical Engineering 2015/9/6 #1,763 پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 سنجش لعنتی نزدیک 70 80 هزارتا برگه رو قلم چی تو یه روز تصحیح میکنه، این همه طول کشید تا نتایج اولیه رو بدن، اینم که از نتایج نهایی X-( :-ss [-(
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 سنجش لعنتی نزدیک 70 80 هزارتا برگه رو قلم چی تو یه روز تصحیح میکنه، این همه طول کشید تا نتایج اولیه رو بدن، اینم که از نتایج نهایی X-( :-ss [-(
الهام1375 کاربر حرفهای ارسالها 318 امتیاز 1,967 نام مرکز سمپاد فـرزانگان شهر بیرجند مدال المپیاد شیمی میخوندم. دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/9/6 #1,764 پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 منظورشون بعد نتایج آزاد که نیست احتمالا؟
f@him کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 604 امتیاز 26,618 نام مرکز سمپاد فاتح شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شریف رشته دانشگاه IT 2015/9/6 #1,765 پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 یکی از دوستام الان گف باباش تو سنجش آشنا داره و نتایجو 20 ام میدن اهههههههههههههههههههههههههههههه
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 یکی از دوستام الان گف باباش تو سنجش آشنا داره و نتایجو 20 ام میدن اهههههههههههههههههههههههههههههه
F.SlinK کاربر فعال ارسالها 38 امتیاز 103 نام مرکز سمپاد hsh2 شهر mshd 2015/9/6 #1,766 پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 قبولم نمیشیم بعد تابستونمونم گرفتن نزاشتن بخونیم لااقل برا سال بعد
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 قبولم نمیشیم بعد تابستونمونم گرفتن نزاشتن بخونیم لااقل برا سال بعد
clever child کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 658 امتیاز 1,832 نام مرکز سمپاد Allame Helli.II شهر Tehran سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه Tehran Polytechnic رشته دانشگاه Electrical Engineering 2015/9/6 #1,767 پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 به نقل از الهـام. : منظورشون بعد نتایج آزاد که نیست احتمالا؟ کلیک کنید تا باز شود... وقتی میگن اواخر، منظورشون مشخصه دیگه. ازاد مگه کی نتایجش اعلام میشه ؟
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 به نقل از الهـام. : منظورشون بعد نتایج آزاد که نیست احتمالا؟ کلیک کنید تا باز شود... وقتی میگن اواخر، منظورشون مشخصه دیگه. ازاد مگه کی نتایجش اعلام میشه ؟
الهام1375 کاربر حرفهای ارسالها 318 امتیاز 1,967 نام مرکز سمپاد فـرزانگان شهر بیرجند مدال المپیاد شیمی میخوندم. دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/9/6 #1,768 پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 تو صفحات قبلی همین تاپیک فکر کنم بود که آزاد 18 یا 19 ام اعلام میشه ، اینم بود که آزاد بعد سراسریه معمولا .
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 تو صفحات قبلی همین تاپیک فکر کنم بود که آزاد 18 یا 19 ام اعلام میشه ، اینم بود که آزاد بعد سراسریه معمولا .
mahsa7 کاربر حرفهای ارسالها 520 امتیاز 1,329 نام مرکز سمپاد فرزانگان رشته دانشگاه دندانپزشکی 2015/9/6 #1,769 پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 آزاد رو اخبار 17 ام اعلام کرده بود.
محمّد محمّد فارغالتحصیل ارسالها 957 امتیاز 4,412 نام مرکز سمپاد شيخ انصاری شهر دزفول سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه صنعتیشریف رشته دانشگاه نرمافزار 2015/9/6 #1,770 پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 به نقل از مهسا.م : آزاد رو اخبار 17 ام اعلام کرده بود. کلیک کنید تا باز شود... اون ارشد بود. کارشناسی آزاد 18 ام یا 19 امه.
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94 به نقل از مهسا.م : آزاد رو اخبار 17 ام اعلام کرده بود. کلیک کنید تا باز شود... اون ارشد بود. کارشناسی آزاد 18 ام یا 19 امه.