خیلی عذر می خوامبه نقل از فافای بابا :من فقط بلدم درس هندسه رو خلاصه نویسی کنم امابقیه درس هارو بلد نیستم مثلا درس حسابان یا شیمی رو بلد نیستم ،لطفا راهنماییم کنید.

]. تقریباً همهی خلاصههایی که الان استفاده میکنم رو من از امتحانهای ترم اوّل دارم که کلّ درسهای پیش رو نشستم یه دور کامل خوندم و چون قبلاً نکاتِ بدیهیشونده برام بدیهی شدهبود [
]، میتونستم چیزهایی که مُدام یادم میره رو یادداشت کنم.
اگه حافظهی تصویریتون خوب ه، این که خلاصه منظّم و تمیز و «خلاصه» باشه تاثیرش قابلتوجّه ه. قشنگ یادتون مییاد فلان نکته کجای کاغذ بوده و کمکم شکلِ کلمات هم یادتون میمونه. از همون اوّل همهچیز رو هایلایت نکنید! ممکن ه در این لحظه فلان نکته، مُدام یادتون بره و درمانی که میاندیشید براش، هایلایت کردن باشه؛ ولی چیزهایی که فراموش میکنید زودبهزود تغییر میکنن و اگه بخواید همهی فراموششوندهها رو هایلایت کنید مجبور میشید کمکم کلّ خلاصه رو رنگی کنید و در نهایت کلّ مفهومِ «هایلایت» رو لِه کنید با این حرکت :)) با حداقل کلماتی که میتونید منظورتون رو به خودتون بفهمونید، برسونید قضیه رو. شلوغکاری نکنید. :د مثلاً «اتفاق ایکس میافتد، در نتیجه اتفاقِ ایگرگ میافتد» رو تبدیل کنید به «ایکس => ایگرگ» مثلاً :د هر چی خلوتتر باشه نوشتهتون، از حافظهی تصویریتون سریعتر قابل دسترسی ه. یا مثلاً با نمودار درختی نشون بدید بعضیچیزها رو. مثلاً «تعریفهای اسیدوباز» رو من ازش چندتا فلش خارج میکردم، جلوی هر کدوم یه تعریف رو مینوشتم بعد هر کدوم که نکتهی اضافی داشت باز ازش فلش میکشیدم و اینا. که پخشوپلا نباشه خیلی قضیه و همهش توی یه کاغذ جا بشه که اشراف داشتهباشم به همهی موضوع؛ بدونم دارم چی میخونم. :داگر تا الان از روشی استفاده می کردید که جواب داده و براتون مفیده، می تونید همون روش رو ادامه بدید. فقط همیشه به این موضوع فکر کنید که کاری که می کنید نسبت به هزینه ای (وقت، انرژی و...) که براش می گذارید فایده داره یا نه.

حفظشون میکنه... مسخره بازیه! ... من بهتون قول میدم سر کنکور 90 درصد این فرمولا رو یا یادتون نمیمونه یا سوالش نمیاد و یا حتی اگه سوالش بیاد نمیتونید کاربردیشون کنید...پس حواستون باشه چیزایی رو واسشون وقت بزارید که بدونید تا 10 ماه دیگه براتون میمونه
"""
به نقل از sadlove :من از این کتابهای لقمه داشتم هفته اخر خیلی کمکم کردن .
یه جا میدیدم یه نکته نداره تو خود کتابه بهش اضافه میکردم .
اینم کلکسیونمه :
![]()
خلاصه هم داشتم جدا ولی نمیدونم چرا هفته اخر اعتماد کردم به این کتابها که داشتم![]()
"""

اینم کلکسیونمه :
![]()
خلاصه هم داشتم جدا ولی نمیدونم چرا هفته اخر اعتماد کردم به این کتابها که داشتم![]()
"""

سلام، ی چیزی بگم؟؟!!به نقل از viola :منم این کتابا رو داشتم
قیدنامه ی زیست شناسیش ناقص بود![]()
اینم کلکسیونمه :
![]()
"""
به نقل از behnam101174 :سلام، ی چیزی بگم؟؟!!
اینا اصلا کتاب نیستن!!

همش الکیه!!!!!به نقل از viola :سلام
پس اینا چین؟؟
خود انتشارات میگه کتاب لقمه!
اهان... اره علمشون ناقصه!!!به نقل از behnam101174 :همش الکیه!!!!!
همه ی اینا هدف شون تجاریه و این کتابا بار علمی ندارن!!!!