• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Sherlock

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع علیمپو
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

علیمپو

کاربر در سمت غلط تاریخ
نام مرکز سمپاد
حلی۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
توضیحات :

اسم : Sherlock
ژانر : جنايي ، درام ، معمايي
كشور : انگلستان
زبان : انگليسي
پخش از : BBC
مدت زمان هر ایپزود : 90 دقیقه
مكان فيلمبرداري : لندن ، انگلستان
کارگردان : Mark Gatiss ، Steven Moffat
بازيگران : Benedict Cumberbatch ، Martin Freeman ، Una Stubbs

نمره 9.3 از 10

این داستانه شرلوک هلمزه مشهوره ولی نه اون شرلوکی که همه میشناسیم ! این سریال تو عصر جدید اتفاق میفته ولی شرلوک هلمز همون ویژگی های خودشو حفظ کرده . باهوش و مغرور و بی احساس !
خیلی فیلم قشنگیه همونطور هم که میبینین نمرش تو IMDb از فرار از زندان و 24 و ومپایر دایاریز هم بالاتره ! سه تا فصلش ساخته شده ( دو فصل اولش رو صدا سیما به عنوان فیلم سینمایی پخش کرد ) ولی دو فصلش دوبله شده ...
واقعا بازی بازیگرا توش فوق العادس مخصوصا شرلوک و جیم موریارتی !
پیشنهاد میکنم حتما ببینیدش یا اگه دیدین بیاین نظر بدین دربارش !
این رو هم بگم هر فصل سه قسمته که نشون میده کمیت رو کم کردن ولی کیفتش رو بردن بالا !!

*خواستین بگین لینک دانلود بدم

پاسخ : Sherlock

به نظرم اين شرلوك خيلي صفات قبلي توش افراطي ترن و اين جذاب ترش كرده،ممنون كه اطلاع رساني كرديد فصل ٣ اومده من كه يادم رفته بود.ولي به قدري فيلمش قشنگه نمي خوام الان وسط امتحاناتم ببينم خراب بشه مي زارم بعد امتحانات اميدوارم تا اون موقع دوبلشم بياد.

به نقل از hossein9021 :
به نظرم اين شرلوك خيلي صفات قبلي توش افراطي ترن و اين جذاب ترش كرده،ممنون كه اطلاع رساني كرديد فصل ٣ اومده من كه يادم رفته بود.ولي به قدري فيلمش قشنگه نمي خوام الان وسط امتحاناتم ببينم خراب بشه مي زارم بعد امتحانات اميدوارم تا اون موقع دوبلشم بياد.

ایشالله که میاد !!
صدا سیما باید یه سری برنامه داشته باشه واسش
اگر هم نه که خود BBC دوبلش میکنه ( بازم احتمالا )
فصل 4 اش ولی سال 2016 میاد :|
در مورد افراطی بودن صفاتش هم حق با شماست !

هر اپیزودش خودش یه فیلم سینمایی ه ;D ;D
دو فصل اولش رو صدا سیما به عنوان فیلم سینمایی پخش کرد
منظورت 2 اپیزود اول ه دیگه؟! چون 2 فصل اول میشه نزدیک 540 دقیقه ;D ;D ثانیا اپیزود اول فصل 2 شدیدا مورد داره! خود بی بی سی فارسی هم نشونش نداد. چه برسه به صدا سیما بخواد سانسور کنه نشون بده از 90 دقیقه می تونه 10 دقیقش رو نشون بده ;D ;D

به نقل از Stewie Griffin :
هر اپیزودش خودش یه فیلم سینمایی ه ;D ;Dمنظورت 2 اپیزود اول ه دیگه؟! چون 2 فصل اول میشه نزدیک 540 دقیقه ;D ;D ثانیا اپیزود اول فصل 2 شدیدا مورد داره! خود بی بی سی فارسی هم نشونش نداد. چه برسه به صدا سیما بخواد سانسور کنه نشون بده از 90 دقیقه می تونه 10 دقیقش رو نشون بده ;D ;D
صدا سيما تا حالا ٦ قسمت پخش كرده در قالب دو تا ٣ قسمت و بسيار سري تر از bbc هم اينكارو كرد(البته فكر كنم)ولي راس ميگي ادم وقتي قسمت اول فصل دورو مي ديد خيلي سخت مي شد فهميد كه چه خبره ;D و كلا داستانش مشكل داشت 8-|

فصل 1:
اپیزود 1 میشه همون که 2 تا قرص ه!
اپیزود 2 میشه همون چینی ه!
اپیزود 3 میشه همون که ثابت می کنه نقاشی تقلبی ه!
فصل 2 :
اپیزود 1 میشه اونی که زنس!
اپیزود 2 میشه اون سگ ه!
اپیزود 3 میشه اونی که کلی اسنایپر دوست های شرلوک رو هدف گرفتن!
سعی کردم یجوری بگم اسپویل نشه ;D ;D اینا رو نشون داده؟ با دوبله خودشون یا همون دوبله بی بی سی؟!

فصل 1:
اپیزود 1 میشه همون که 2 تا قرص ه!
اپیزود 2 میشه همون چینی ه!
اپیزود 3 میشه همون که ثابت می کنه نقاشی تقلبی ه!
فصل 2 :
اپیزود 1 میشه اونی که زنس!
اپیزود 2 میشه اون سگ ه!
اپیزود 3 میشه اونی که کلی اسنایپر دوست های شرلوک رو هدف گرفتن!
سعی کردم یجوری بگم اسپویل نشه ;D ;D اینا رو نشون داده؟ با دوبله خودشون یا همون دوبله بی بی سی؟!
اره بابا همرو نشون داده با دوبله اي كه خودش انجام داده(فكر كن دوبله ي bbc باشه)

به نقل از hossein9021 :
اره بابا همرو نشون داده با دوبله اي كه خودش انجام داده(فكر كن دوبله ي bbc باشه)
ولی من هنوز در عجبم که فصل 2 اپیزود 1 رو چجوری نشون داده هیچ جوره تو کتم نمیره :دی
می دونم ولی دوبله بی بی سی خیلی باحال ه ! :دی مخصوصا که موریارتی رو یه صدای باحالی بهش داده (اونایی که دیدن می دونن چی میگم :-")

ولی من هنوز در عجبم که فصل 2 اپیزود 1 رو چجوری نشون داده هیچ جوره تو کتم نمیره :دی
می دونم ولی دوبله بی بی سی خیلی باحال ه ! :دی مخصوصا که موریارتی رو یه صدای باحالی بهش داده (اونایی که دیدن می دونن چی میگم :-")

نشون داده دیگه ;D
دوبلشو دانلود کردم از یه سایتی ! به این صورت که جاهایی که ایراد داره رو دوباره چسبوندن به فیلم منتهی با زیرنویس فارسی !
اونجاهایی که دوبلست رو اگه بخواین ببینین هیچی از فصل 2 قسمت یک نمیفهمین ;D
دو تا فصلشو کامل نشون داده ( اپیزود نه فصل ! - خارجیش میشه سیزن ;D- ) فصل یک رو شبکه 3 فک کنم دو بار نشون داد
فصل دو رو هم شبکه نمایش تو سه شب نشون داد
راستی دوبله ی bbc هم نیست دوبله ی خود صدا و سیما هست
من فصل یک و قسمت یک رو هم دوبله ی صدا و سیما رو دیدم هم bbc ولی از صدا و سیما بیشتر خوشم اومد ... تنها نکته ی جالب bbc این بود که اون نوشته هایی رو که سر صحنه ی جرم میبینه رو فارسی کرده بودن !!!

اقا فصل سه اش از این دو تا فصل اولش خیلی قشنگ تر بودا :-" در مورد وقایعی که اون جا اتفاق افتاد صحبت کنین بهتره فک کنم ...
در مورد بازگشت شرلوکو ماجرا های ازدواج دکتر واتسون و زنش و ...

Back
بالا