- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- _
- سال فارغ التحصیلی
- 00
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)
معدل؟؟؟؟ معدل چیه بابا بخیال
من امیدم به کنکوره

معدل؟؟؟؟ معدل چیه بابا بخیال

من امیدم به کنکوره

به نقل از مُحَمَّد :دوست عزيز قرار بود نمره نگيم :)
به نقل از سایت سازمان سنجش :عمادی با اشاره به امتحانات نهایی دانشآموزان، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه قرار است سوابق تحصیلی دانشآموزانی که امتحان نهایی دارند به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال شود، این امتحانات با ضریب امنیتی بالایی برگزار میشود.
اگه همچین چیزی بود دیروز تو برنامه گزینه جوان میگفتنبه نقل از Ali.N :ما اخر سال معلممون گفت یه بخشنامه اومده که برخلاف سالای پیش ترم اول 5 و ترم دوم 15 نمره هستش.و شعر حفظی فقط از ترم دوم.
شما شنیدین اینو؟
آره، منم بخشنامه رو ک دانلود کردم گفته بود شعر حفظی فقط ترم 2به نقل از Ali.N :ما اخر سال معلممون گفت یه بخشنامه اومده که برخلاف سالای پیش ترم اول 5 و ترم دوم 15 نمره هستش.و شعر حفظی فقط از ترم دوم.
شما شنیدین اینو؟
بخشنامه رو كامل نشون بده اينو منم ميتونم درست كنمبه نقل از محمّد عرفان :![]()
دو تا ستون زیر"پایانی نوبت دوم" به ترتیب مربوط به 11 درس اول و 11 درس دوم هست
به نقل از armina.f :تا الان فقط 5 تا درس اول رو خوندم #جونم داره بالا میاد :-&
![]()
(
![]()
:-s
به نقل از فیـروزه :اعلام آخر کتاب هم میاد یا فقد اونایی که بالای هر درس نوشته شده؟
به نقل از No-Enemy :اعلام ته کتاب ادبیات رو هم بخونیم یا فقط تاریخ ادبیات متن کتاب مهمه؟
به نقل از The Merovingian :فک نکنم اعلام منبع طرح سوال نهایی باشه. همون تاریخ ادبیات و درآمدهای متن کتاب رو بخونین کافیه. اون اعلام به درد کنکور و تست میخوره.
الان دوستان خرخون محترم من یه دور رو که قطعا خوندن . . . حداقعلشبه نقل از iarsham :![]()
از الان شروع کردی؟؟؟؟؟
تازه جونتم بالا اومده؟؟؟؟؟؟؟