زبانفارسی از اون درسایی ـه که نمرهش مهم نیست، مهم این ـه که تموم شه بره!به نقل از ارشـــمـــیـــدس :چوتوره اینو نریم بزاریم شهریور؟

وقتي تو هم از بهمن به اين طرف سر كلاس نبوده باشي و به گفته ي خودت 15 نمره از ترم دوم بياد حس بدي پيدا ميكنيبه نقل از F@|-|!mEh :از درس 1 تا 12 ، فقط 5 نمیره میاد !
13 تا 24 ، 15 نمره س ، پس وقتتونو نذارید از اول شروع کنیدا
× من نمیدونم چرا بر خلاف خیلیاتون حس بدی نسبت به زبان فارسی ندارم ، حتی بعضا حس خوبی هم دارم بهش![]()

اون آغا تو این همایشای قبل امتحانا واسه قلمچی گفت ترم اول 5 نمره س ترم دوم 15 نمره !!!به نقل از پریناز :از هر ترم 10 نمره میاد. نمیاد؟

نمونه سوالای سالای قبلوبخونی میفمیبه نقل از h[member=2351]n[/member]!eh :تو درس 22 از اون قول نامه ها و وکالت نامه ها و.......... چه جوری سوال میدن ؟؟؟؟
چرا؟مگه تو کنکور تاثیر نداره؟به نقل از ENOU :زبانفارسی از اون درسایی ـه که نمرهش مهم نیست، مهم این ـه که تموم شه بره!![]()
تازه من موتورم واسه امتحانا روشن شده بود حالا تاثیر نداره؟؟؟؟به نقل از MHO :چرا؟مگه تو کنکور تاثیر نداره؟تازه من موتورم واسه امتحانا روشن شده بود حالا تاثیر نداره؟؟؟؟
به نقل از ali molaE :تا الان هیچی نخوندم.کمکم میکنین پلیز؟
چیکار کنم؟از کجا شروع کنم؟

از دستورا همیشه فرم خاصی از سوالا میاد.توصیه میکنم امتحان نهاییای سالای قبلو بگیرین بخونین؛البته اگه مثه امتحانای قبلیمون مفهومی تر از سالای قبل نگیرن ^-^ 
گاج زبان فارسی خیلی خوبه!منم از روی همون میخوام بخونم!به نظرم املا هارو بذارین اخر و از دستور شروع کنین!به نقل از ali molaE :کماکان وِیتینگ![]()