امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

بله

و اینک میریم که داشته باشیم شیمی 3 رو!!! ;D

جایی هسا به جواب فکر کنید اینا رو دانلود کرد یا داشته باشه؟؟
گیر اوونام :(

به نقل از Pinkgirl :
جایی هسا به جواب فکر کنید اینا رو دانلود کرد یا داشته باشه؟؟
گیر اوونام :(

http://s2.picofile.com/file/7984664836/%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%AA_%D8%A8%D8%AE%D8%B4_%D8%A7%D9%88%D9%84_%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C_3.pdf.html

http://s5.picofile.com/file/8103859500/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE_%D8%A8%D8%AE%D8%B4_2_%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C_3_www_shimifars_ir.rar.html

http://s5.picofile.com/file/8115488692/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE_%D9%81%D8%B5%D9%84_3_%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C3_www_shimifars_ir.rar.html

به نقل از khashayarfn :
http://s2.picofile.com/file/7984664836/%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%AA_%D8%A8%D8%AE%D8%B4_%D8%A7%D9%88%D9%84_%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C_3.pdf.html

http://s5.picofile.com/file/8103859500/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE_%D8%A8%D8%AE%D8%B4_2_%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C_3_www_shimifars_ir.rar.html

http://s5.picofile.com/file/8115488692/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE_%D9%81%D8%B5%D9%84_3_%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C3_www_shimifars_ir.rar.html
شه به صورت html.چی کار کنم؟من هر چی از پیکوفایل دان می کنم فقط فایل همون سفحه دانلود میه

به نقل از Parniyan_A :
شه به صورت html.چی کار کنم؟من هر چی از پیکوفایل دان می کنم فقط فایل همون سفحه دانلود میه

لینک رو که باز کنید توی صفحه پیکوفایل روی دانلود کلیک کنید نباید مشکلی پیش بیاد قاعدتا؟! :-?

واکنش شناسایی یون ها رو باید بلد باشیم؟!

از سالم بودن ماشین حساب هاتون اطمینان حاصل کنید بعدن نرید ی جاتون بسوزه :))))

به نقل از ENOU :
+ مخلوط روغن ، آب و نمک، مخلوطی دو فازی ـه، چون نمک در آب حل میشه،
سوال: همیشه این‌طور در نظر میگریم ؟ یعننی مخلوط شکر در آب رو یه فاز در نظر میگیریم چون شکر میتونه در آب حل بشه ؟ حتی اگه نوشته باشه "مخلوط" ؟

+ آنتالپی اتنحلال، بعد انحلال مولکولی، سوال پرسیده:انحلالی گرماگیر، افزایش دما چه تاثیری بر انحلال داشته باشه ؟ جوابش نوشته : افزایش چون گرما انحلال پذیری رو افزایش میده، الان دلیلش این ـه ؟ به آنتروپی ربطی نداره اصلاً ؟ ضمن اینکه در این بخش هنوز آنتروپی معرفی نشده به عنوان عاملی در انحلال پذیری.

+ واکنش شیمیایی توصیفی برای یک تغییر شیمیایی‌ست ؛ => ذوب یخ، واکنش فیزیکی‌ست ؟!! داریم ؟!! :سوت: این سوال ابتدایی ـه ، خیلی، بنده در مفاهیم مشکل دارم!
+ کسی میتونه این رقیق کردن محلول رو توضیح بده ؟ :-<

+ اونی که تک فاز میشه محلوله ، مخلوط میتونه از 2 فاز بیشتر هم باشه !
آب و نمک هم یه فازه :-??

+ با افزایش دما گرمای انحلال تامین میشه ، همینطور تو فرمول گیبس عامل بی نظمی غلبه میکنه و مقدار بیشتر حل شونده خود به خودی حل میشه ، پس انحلال پذیزی زیاد میشه

+ آره ذوب یخ فیزیکیه ، در کل هر تغییری که ماهیت ماده تغییر نکنه یا به عبارتی توی فرمولش تغییر ماده نداشته باشیم و فقط حالت تغییر کنه میشه فیزیکی ;D

+ دقیقا تو رقیق کردن چی ش رو مشکل داری ؟
نکته ش اینه که اگر محلولی رو رقیق کنیم مقدار ماده حل شونده تغییر نمیکنه ، این حلاله که مقدارش تغییر میکنه و روی مقدار محلول تاثیر میذاره

به نقل از armina.f :
واکنش شناسایی یون ها رو باید بلد باشیم؟!

فصل 1؟
تو آزمایش کنیده و طبق گفته اول کتاب تو نهایی نباید باشه !

به نقل از N.Y.M :
از سالم بودن ماشین حساب هاتون اطمینان حاصل کنید بعدن نرید ی جاتون بسوزه :))))
اصلا بذار یادمون باشه ماشین حساب ببریم ، تا بعد ببینیم سالمه یا نه :))

+ منظور از ماشین حساب ساده ماشین حسابیه که حافظه نداشته باشه یا اینکه سینوس و کسینوس و این چیزا نداشته باشه؟! :-"

به نقل از F@|-|!mEh :
منظور از ماشین حساب ساده ماشین حسابیه که حافظه نداشته باشه یا اینکه سینوس و کسینوس و این چیزا نداشته باشه؟! :-"

ماشین حسابی که فقط دارای 4 عمل اصلی باشه (رادیکال می گرفت موردی نداره!)

البته خیلی بستگی داره به مسءول حوزه و مراقب...
وگرنه ماشین حساب مهندسی تو شیمی واقعا بدرد نمیخوره خیلی چیزاش مگه ثابت توش سیو کنید!
ولی یه عده از مراقبان... اسکلن! یارو یه چی شنیده اصلا نمیدونه چی هست...

شیمی یه دور خوندم اما با بازده 7-8%

1خط خوندم، 2خط چت کردم، 3 دقیقه 2048 بازی کردم....

اینجوری خوندم...

به نقل از مُحَمَّد :
گرماي سوختن: اتان > اتن > اتين
دماي شعله: اتين > اتن > اتان
یکی میشه اینارو برام توضیح بده؟؟؟!مرسی

به نقل از مُحَمَّد :
گرماي سوختن: اتان > اتن > اتين
دماي شعله: اتين > اتن > اتان

به نقل از MHO :
یکی میشه اینارو برام توضیح بده؟؟؟!مرسی

ص 55
جوابش :
وقتی واکنش سه تا ماده رو بنویسیم توی اتان 5 مول فرآورده تولید میشه ، تو اتن 4 مول و تو اتین 3 مول !
وقتی آنتالپی استاندارد سوختنشون رو بر تعداد مول های فرآورده تقسیم کنیم میبینیم که به هر مول از تان 312 کیلو ژول ، اتن 352 کیلو ژول و اتین 433 کیلو ژول گرما میرسه ( البته علامتشون منفی میشه دیگه )
حالا چون توی اتین به هر مول گرمای بیشتری میرسه پس شعله اتین > اتن > اتان هست

واسه من فصل اول مونده هنوز #:-S

ساعت 10 ونیم؛ و میریم که استارت بزنیم شیمیو. :-"

به نقل از پری‌ناز :
ها باریک!!به این میگن دانش آموز /m\ :-" من فصل یکم مونده (:|اصن دلم نمیخواد استوکیومتریارو بخونم اینهمه کار کردیم ما اینارو

به نقل از پری‌ناز :

من از ساعت 7 اینا دارم استارت میزنم الان دیگه جدی میخوام لپتاپ رو خاموش کنم بخونم خدا بخواد!!! :))

اصن خیلی عجیبه ؛ تو این چنتا امتحانی که دادیم تا حالا هیچ کودومو زودتر از 2 تموم نکرده بود ولی الان میتونم با افتخار اعلام کنم ؛ شیمی تموم شد :> البته سوال هیچی حل نکردما. : )))

به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
اصن خیلی عجیبه ؛ تو این چنتا امتحانی که دادیم تا حالا هیچ کودومو زودتر از 2 تموم نکرده بود ولی الان میتونم با افتخار اعلام کنم ؛ شیمی تموم شد :> البته سوال هیچی حل نکردما. : )))
شما الان با اين حرفي كه زدي انگل جامعه محسوب ميشي ;D

به نقل از s.l.v.n :
شما الان با اين حرفي كه زدي انگل جامعه محسوب ميشي ;D

اقا خب همش شماها میومدین با تموم کردن درساتون پز میدادین ؛ منم گفتم بیام عقده ای نشم . : )))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا