• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

خب آخه میگی بالای 17. بالای هفده میتونه همش بیست باشه معدل بشه بیست. میتونه همه 17.25 باشه معدل بشه 17.25. :دی جمله ت مبهم بود دیگه. :دی
ببین نمره هر درسو ضربدر ضریب خودش میکنی می نویسی(ریاضی فیزیک شیمی دینی3. زیست4. بقیه2).. آخر سر همه ی این 10 تا عددی که بدست میادو با هم جمع میزنی حاصلشو تقسیم بر 26(جمع ضرایب) میکنی میشه معدلت.

به نقل از پری‌ناز :
وات؟
بالای 17 ینی چی؟ ینی 17.25؟ :دی
خب کارنامه مستمرتو وردار ضریب درسارو یه جا بنویس بعد با توجه به نمره ای که پیش بینی میکنی برای هر امتحان نهایی، میانگین وزنی بگیر ببین چند میشی.
مثلا من امتحانای قبلیو که چک کرده بودم چن میشم؛ ریاضی و ادبیاتم جهت حفظ انرژی 20 ( :دی) در نظر گرفتم. معدلمو با این نمره ها حساب کردم شد 19.26. حالا ادبیاتم 19 اینا شم باز تو همین رنجه دیگه.
یادش بخیر ترم اول سه نفرمون دقیقاً 19.01 شده بودیم؛ بزن برقص را انداخته بودیم تو کلاس که ما بالای 19 ـیم. :))

نه یکم بالاتر :-"
کارناممو هرچی می‌گردم پیدا نمیکنم آخه :-" :د حالا باز میگردم !
پیچیده تر از این حرفا باید باشه حساب کردنشا :-؟

+ بعله آقا درست میگین :-"""""""" :د

یعنی میشه امیدداشت :( :( :( :(
به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
اگه یه نفر (!) همه نمره هاش بالای 17 باشه ؛ احتمال این که معدلش بالای 19 بشه هست ؟ :-" :ا‌س‌اس.

ساختار کارنامه امتحان نهایی چطوریه ؟ مثلا یه معدل جدا گرفته معدل برگه 10 تا درسی که نهاییه یه گوشه نوشته یه معدلم با تاثیر دادن مستمرا و تاریخ و آمار اینا گرفته یه گوشه دیگه نوشته ؟ یا نه کلا فقط یه معدل تو کارنامه هست معدل کل با تاثیر دادن مستمرا و تاریخینا؟

اول يه كارناكه اوليه نهايي ميدن كه توش نمرات نهايي ها رو نوشته كه شامل معدل نميشه
بعد از رسيدگي به اعتراضات كارنامه پاياني ديپلم رو ميدن كه معدل هر سه سال و نمراتي كه هر سال ترم آخر تو هر درس گرفتي به اضافه معدل ترم دوم سال سوم( با الحاظ مستمر و نمرات امتحانات داخلي) و به صورت جداگانه نمرات امتحانات نهايي و معدل اون

یکی از بچه های همین تایپیک یه کارناکه با اکسل ساخته بود اپ کنم ؟

پس یعنی معدل جدا برای 10 تا نمره ای که به صورت نهایی گرفتیم هم می دن نه ؟

×شت می خواستم معدل با مستمر و تاریخ اینا رو جا معدل نهایی غالب کنم به ملت X-( :-"

به نقل از محمّد عرفان :
پس یعنی معدل جدا برای 10 تا نمره ای که به صورت نهایی گرفتیم هم می دن نه ؟

×شت می خواستم معدل با مستمر و تاریخ اینا رو جا معدل نهایی غالب کنم به ملت X-( :-"
خوش به حالت من که مستمرم پایینه چیکار کنم؟ :(( :(( :((

به نقل از Sanctum :
اول يه كارناكه اوليه نهايي ميدن كه توش نمرات نهايي ها رو نوشته كه شامل معدل نميشه
بعد از رسيدگي به اعتراضات كارنامه پاياني ديپلم رو ميدن كه معدل هر سه سال و نمراتي كه هر سال ترم آخر تو هر درس گرفتي به اضافه معدل ترم دوم سال سوم( با الحاظ مستمر و نمرات امتحانات داخلي) و به صورت جداگانه نمرات امتحانات نهايي و معدل اون

ولی به هر حال فقط نمره های نهاییه که میشه معدل دیپلم ( نه مستمرا یا معدل دو سال قبل ) درسته ؟
معدل نهاییو چجوری حساب میکنن ؟ این ضریب 6 ـو اینا جریانش چیه ؟ :-؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا