shiz HanieH ارسالها 178 امتیاز 829 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بناب سال فارغ التحصیلی 1394 مدال المپیاد نشد :-< رشته دانشگاه نرم افزار 2014/5/26 #1,961 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) من فقط ی بار میخام ج هامو چک کنم اینا هی لفتش بدن
h.f جــــــــــــلاد لـــــاغر :> فارغالتحصیل ارسالها 863 امتیاز 4,770 نام مرکز سمپاد F1 TEH شهر چه فرقی میکنه کجای دنیام سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید بهشتی 2014/5/26 #1,962 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) من شنیدم که اینکه میگن تاثیر داره و اینا همه اش فرمالیته ـَس البته نمیدونم تا چه حد صحت داره !
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) من شنیدم که اینکه میگن تاثیر داره و اینا همه اش فرمالیته ـَس البته نمیدونم تا چه حد صحت داره !
ali molaE Muhammad Ali Clay ارسالها 124 امتیاز 317 نام مرکز سمپاد beheshti شهر Louisville دانشگاه PT رشته دانشگاه c 2014/5/26 #1,963 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) به نقل از h@n!eh : من فقط ی بار میخام ج هامو چک کنم اینا هی لفتش بدن کلیک کنید تا باز شود... اینا میخوان اول پی سیِ منو هک کنن،بعد جوابا رو بذارن آخه من میخوام بخورمشون،واسه همین دارن لفتش میدن و درحالِ تلاش برای هک کردن پی سیِ منن
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) به نقل از h@n!eh : من فقط ی بار میخام ج هامو چک کنم اینا هی لفتش بدن کلیک کنید تا باز شود... اینا میخوان اول پی سیِ منو هک کنن،بعد جوابا رو بذارن آخه من میخوام بخورمشون،واسه همین دارن لفتش میدن و درحالِ تلاش برای هک کردن پی سیِ منن
ArtmisSoR کاربر حرفهای ارسالها 292 امتیاز 3,448 نام مرکز سمپاد فرزانگانامین شهر Isf دانشگاه پلیپیکنیک رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2014/5/26 #1,964 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) شادوماد چیچی میگه هِی؟ : ))
Pinkgirl کاربر فعال ارسالها 21 امتیاز 23 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر دامغان 2014/5/26 #1,965 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) احساس میکنم اونی ک قرار بوده جوابارو بذاره پای سیستم داره فانی را وداع گفته!!!!!! مگه تا 3 ساعت بد نباید تو سایت باشهه؟؟؟؟ [-(
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) احساس میکنم اونی ک قرار بوده جوابارو بذاره پای سیستم داره فانی را وداع گفته!!!!!! مگه تا 3 ساعت بد نباید تو سایت باشهه؟؟؟؟ [-(
shiz HanieH ارسالها 178 امتیاز 829 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بناب سال فارغ التحصیلی 1394 مدال المپیاد نشد :-< رشته دانشگاه نرم افزار 2014/5/26 #1,966 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) فک کنم اینجا ب همکاری هم دیگه ج ها رو میذاشتیم بهتر بود ............ بابا سوال المپ نیس که
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) فک کنم اینجا ب همکاری هم دیگه ج ها رو میذاشتیم بهتر بود ............ بابا سوال المپ نیس که
artemis ej کاربر حرفهای ارسالها 281 امتیاز 1,530 نام مرکز سمپاد فرزانگان٢ شهر مشهد مدال المپیاد داشتيم يه زماني... 2014/5/26 #1,967 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) اينقد اين پيج پاسخنامه رو باز كردم كه سمپاديا از most visited ليستم حذف شد جاش اينه!
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) اينقد اين پيج پاسخنامه رو باز كردم كه سمپاديا از most visited ليستم حذف شد جاش اينه!
محمّد محمّد فارغالتحصیل ارسالها 957 امتیاز 4,412 نام مرکز سمپاد شيخ انصاری شهر دزفول سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه صنعتیشریف رشته دانشگاه نرمافزار 2014/5/26 #1,968 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) به نقل از h@n!eh : فک کنم اینجا ب همکاری هم دیگه ج ها رو میذاشتیم بهتر بود ............ بابا سوال المپ نیس که کلیک کنید تا باز شود... باور كنيد كليد نهايي از المپ بدتره از بس ريز ريز بارم گذاشته
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) به نقل از h@n!eh : فک کنم اینجا ب همکاری هم دیگه ج ها رو میذاشتیم بهتر بود ............ بابا سوال المپ نیس که کلیک کنید تا باز شود... باور كنيد كليد نهايي از المپ بدتره از بس ريز ريز بارم گذاشته
swastika کاربر فعال ارسالها 31 امتیاز 24 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر دامغان دانشگاه یا سمنان یا شیراز...شایدم شم رشته دانشگاه ایشاللا فیزیوتراپی 2014/5/26 #1,969 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) غیر از گزینه دو و کانون کجا دیگه جواب میذارن؟
swastika کاربر فعال ارسالها 31 امتیاز 24 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر دامغان دانشگاه یا سمنان یا شیراز...شایدم شم رشته دانشگاه ایشاللا فیزیوتراپی 2014/5/26 #1,970 پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی) و هم چنین به جز خود سنجشه بی مزه