مگه نباید تو جمله به کارش ببری تا بفهمی صفته یا اسم؟خب هردوش میشه دیگه 
"ی"میانجی رو حذف کردم تو کلمه "آشنای"؛ e رو یادم رفت بشمارم 

به نقل از Angel 25 :این انصافه که ما امتحان هندسه داشته باشیم ولی تجربیا ریاضی؟؟آقا یکی جوابگو باشه خب...4 روز ما بشینیم خر بزنیم و اونا برن علافی؟؟![]()

باو مایی که سر کلاس نبودیم تا حالا مثه شما باید خر بزنیمم...به نقل از Angel 25 :این انصافه که ما امتحان هندسه داشته باشیم ولی تجربیا ریاضی؟؟آقا یکی جوابگو باشه خب...4 روز ما بشینیم خر بزنیم و اونا برن علافی؟؟![]()

راست میگی ! من به نمایندگی از بچه های تجربی دستتُ به گرمی می فشارم و برات آرزوی موفقیت می کنم ، الانم میرم تا خود فردا بخوابمبه نقل از Angel 25 :این انصافه که ما امتحان هندسه داشته باشیم ولی تجربیا ریاضی؟؟آقا یکی جوابگو باشه خب...4 روز ما بشینیم خر بزنیم و اونا برن علافی؟؟![]()

فعالیت کتاب ، همون درس ، صفه ی نمی دونم چند! گفته بود سه بیت از داستان زاغ وکبکُ بازگردانی کنید .به نقل از Ali.N :دوستان اون بیته رو گیر میدن اگه عین کلید نباشه؟نبایدم گیر بدن چون توکتاب نبوده.
من موندم هدفشون از آوردن اون چی بود؟
چرا هیچی یادم نمیاد؟؟؟ بعد کاشف به عمل اومد که درس 4 رو جا انداخته بودم
در عرض 5 دقیقه خوندمش
خدا خیرشون بده امتحانش سخت نبود ، یعنی برای من که گیر نداشت ، شاید خوش شانس بودم که حفظیا رو یادم مونده بود . برای امتحان زمین و عربی 100تا صلوات نذر کردم که 20 شم برای این گفتم خداجون 200 تا نذر می کنم فقط به خیر بگذره
خدا رو شکر 20 میشمش 

به نقل از F@|-|!mEh :
) تعاریف رو در هر چهار فصل باید بلد باشین. چیزای حاشیه ای مثل چیزایی که با ریتم خاصی زیاد میشن مثل تعداد اقطار، سرپینسکی، برفدانه کخ. در کل همه هی به فصل 1و2 بها میدن شما مراقب باشین از فصل 3و4 ضربه نخورین. یه سری تمرین و مسئله وجود داره که برا خودشون یه پا قضیه هستن! اونارو هم بهش توجه بکنین. در کل درس زحمت داریه اگه بیست بخواین بگیرین که مطمئنا میخواین بگیرین! ضمنا ما آردامونو بیختیم الکمونم آویختیم!
دوما اینکه کنکوری تجربی هم هستم من 

تازه حوزه شما خوبه...به نقل از شـقایـق :من یه چیزی از صبح درگیرم کرده ....به چه حقی مراقبا تند تند جای بچه هارو عوض میکنن ؟؟؟!!
بابا خیلی چیره بدیه
تو حوزه ما قشنگ اینجوری بود که تا چن نفر میدادن یهو جا کلی عادمو عوض میکردن...
اصن درک ندارن که :--""
یارو: