• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بررسی منابع و کتاب‌ های مناسب کنکور 94

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع حمیده
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بررسی منابع و کتاب‌ های مناسب کنکور 94

به نقل از PEZHVAK_17 :
نمیدونم چی بگم والا:-" راسیتش من خیلی کم ازش حل کردم چون تازه خریدمش نمی تونم نظر دقیقی در این باره بدم:-??
ولی تا اونجایی که من میدونم درسنامه اش بین پاسخ نامه هاش اومده و زبان محاوره ای نداه!! :-?
قبول یه خورده اولش درسو اینکه چن درصد تو کنکور اومده و اینا که توضیح داده!! با زبان محاوره ایه .. ولی تو قواعدش اصلا محاوره ای نیس!!^#^
+ به نظر منی که تازه خریدمش یکی از بهترین کتابا برای عربیه و ارزش خریدنو داره.. ;))
عه؟ :-"" اون بخشِ درس‌نامه‌هاش رو من یه نگاه انداختم به‌ش فقط. :-""

به نقل از حمیـده :
جامع عربی گاج‌رو میگی درس‌نامش تو پاسخ‌نامشه؟ :o اتفاقا پاسخ‌نامش جداس، درس‌نامشم جدا؛ اول درس‌نامه‌ی مفصل و عالی‌ای داره، بعد تستاشو گذاشته.

منتهی من برای حال‌ش که تست می‌زدم، چون برا ما حال جمله حذفه، اینم تستاش بیشتر برا حال جمله‌س. سرجمع 16 تا تست برا حال مفرد داره. منتهی بهترین کتاب برا عربی‌ه. ;)
خیلی سبز رو می‌گیم بابا. :‌)) گاج که خیلی خوب ه انصافاً. تست‌هاش کم ه فقط.

عربی مبتکران (ایاد فیلی) چه جوریاست؟؟ ;D

به نقل از خ.دال.ی.جیم.ه! :
عربی مبتکران (ایاد فیلی) چه جوریاست؟؟ ;D
ایاد فیلی فک کنم عربی کل رشته‌هاس. یعنی برا انسانی و معارف اینام شامل میشه.
هر مبحثی رو جدا کرده، براش تمرین تستی و تشریحی داره. منتهی من اول سال از کتاب‌خونه گرفتمش که معتل‌ها رو بخونم، برای منی که تقریبا هیچی بلد نبودم مزخرف بود :| اصلا کامل توضیح نداده بود. بازم بقیه هم نظرشونو بگن :دی

گاج سفید ، من پارسال خریده بودم،

به نقل از حمیـده :
جامع عربی گاج‌رو میگی درس‌نامش تو پاسخ‌نامشه؟ :o اتفاقا پاسخ‌نامش جداس، درس‌نامشم جدا؛ اول درس‌نامه‌ی مفصل و عالی‌ای داره، بعد تستاشو گذاشته.

منتهی من برای حال‌ش که تست می‌زدم، چون برا ما حال جمله حذفه، اینم تستاش بیشتر برا حال جمله‌س. سرجمع 16 تا تست برا حال مفرد داره. منتهی بهترین کتاب برا عربی‌ه. ;)

برای هرسه رشته‌ی انسانی؛ریاضی؛تجربی مشترک ـه؛

اول تست ها هستند، بعدش هم پاسخنامه‌ست، که قبل پاسخ تست ها ، درسنامه‌ش هست. از پارسال خریدم، هنوز هم نخوندم، تست نزدم، درسنامه‌ی بعضی از موضوعاتش رو خوندم، خوبه، راضی هستم، تقریباً درسنامه‌ش رو خوب گفته، نمیدونم کامل ـه یا نه، ولی کلی نکته گفته، ضمن درس هم مثال و تست آورده، بررسی کرده و ... .

یه بار دیگه خواهش میکنم!

به نقل از ENOU :
بچه‌ها یه چیزی؛

هرکسی تعداد محدودی کتاب خونده؛ نهایتاً یکی یا دوتا یا سه تا؛دیگه وقت برای خوندن کتاب انتشارات چهارم نیست! سلیقه‌ها و روش برداشت هم متفاوت؛
الان هرکسی که کتاب معرفی میکنه، با سلیقه‌ی خودش معرفی میکنه یا اونی رو که خونده، بیاین توضیح بدین که چرا اون کتاب رو معرفی میکنید! بهتره و نتیجه‌ی مطلوب تری داره! اونوقت ماهم میریم از سایت انتشاراتش، خلاصه‌ش رو دانلود میکنیم ببینیم به دردمون میخوره یا نه!

دوتا نکته ی کلی من ذکر کنم برم به زندگیم برسم. یکی این که گول تعداد فرمول ها/نکته هایی که یه کتاب گفته رو نخورید. تعداد کثیری شون بدیهیات ه؛ یا از اینا که مثن فرمول چگالی رو به سه شکل مختلف نوشته ن :-" و خب پیش می یاد که آدم حس کنه باااید همه ی اینا رو بلد باشه وگرنه شص هزار میشه رتبه ش :-"" کلا سعی کنید تحت تاثیر ظواهر کتابا قرار نگیرید و به باطن شون توجه کنید :-""
و این که کتاب متناسب با سطحتون بخرید! تعارف نداریم که. غرور الکی نداشته باشین که[مثلا] "نه من فیزیکم خفن ه"؛ سخت ترین کتاب ممکن رو بخرید بعد ببینید که نه واقعا اونقدرام خفن نیستید؛ دوباره برید کتاب ساده تر بخرید و اینا. خیلی هم سطح علمیتون رو دست کم نگیرید ؛؛) از همون اوایل سعی کنید واقع بین تر باشید کلا. ؛؛) باشد که هدایت شوید. : ))

به نقل از ارغـوان اس. :
آقا تستِ عربی، یه کتابی خیلی سبز منتشر کرده همین امسال؛ مولف‌ش غزال موسوی ه فکر کنم؛ اون تست‌هاش خوب ه. هم تعدادش مناسب ه؛ هم پاسخ‌نامه‌ش خوب ه و قشنگ خرفهم می‌کنه آدم رو :-" درس‌نامه‌ش رو ولی اصل‍اً نتونستم بخونم من! محاوره‌ای‌طور نوشته درس‌نامه رو؛ که من شخصاً نتونستم تحمل کنم و بخونم حتّی. درس‌نامه‌های گاج رو ترجیح می‌دم خیلی. کامل و کافی و تروتمیز و اینا؛ اووف اصن. :-" فقط گاج تست‌هاش کم ه خیلی. خیلی!
کلا با زبان محاوره ای مثه اینکه موشکل داری:-؟ آخه مبتکران شیمی حدودا همینطوریه.بعد دقیقا منم همین مشکلُ با مبتکران دارم؛چون خیلی محاوره ای میحرفه آدم حوصله ش سر میره :-??

من با نقره اي اصلن حال نميکنم! از ديني گوياي تخته سياه استفاده ميکنم مدلي ک نوشته شده خيلي خوبه اول يه تست داده بعد توضيحات و درسنامه ؤ آيات مربوط ب اون تست بعد چندتا تست در همون زمينه من باهاش خيلي راحتم

از ال‍ان کتاب نخریدا! اومدیم و سالِ شما، یکی از کتاب‌های پیش عوض شد یه جایی‌ش. باید کلّ خریده‌هایی که مشتمل بر اون مبحثِ عوض‌شده بوده رو بریزید دور. :ی یه عدّه‌ای از سال‌بال‍اییای ما، نودودوییا، رفتن از نمایش‌گاه کتاب خریدن، کلّی هم شادان و خندان که یاهاها با تخفیف زیاد درصد خریدیم و اینا. این تغییراتِ کتاب‌های جدید رو هم تا مرداد، اینا که کتاب‌ها برسه دست‌تون -اگه مدرسه زودتر از وقتی که کتاب‌فروشی‌ها توزیع رو شروع می‌کنن، کتاب‌ها رو بده به‌تون- نمی‌فهمید که. انتشارات‌ها هم از اردی‌بهشت نمی‌یان تغییراتِ کتاب‌های سالِ بعد رو اعمال کنن روی تست‌هاشون که. :-" خل‍اصه زد و سالِ اینا کلّ ادبیات قلع و قمع شد، یکی دو تا درسِ دینی عوض شد، از فیزیک چندتا چیز حذف/عوض شد، یه عده‌ی کمی از تعریف‌های دیفرانسیل عوض شد و غیره :-" تصور کنید حالِ دوستان رو. :-"
بذارید بعدِ نهایی این بساطا رو. ال‍ان خیلی خودتون رو درگیر نکنید! فعل‍ا چیزی که اهمیت داره، خوب دادنِ امتحاناتِ نهایی ه. نهایی‌ها هم هم‌چین چیزِ غول‌آسای وحشت‌ناکی نیستن :-" که حال‍ا این‌جا جاش نیست وصف‌شون کنم براتون. :-"

دوستان یه سوال؟
من میخوام کنکور زبان بدم و کنکور رشتمو (ریاضی)
نمیدونم برای کنکور زبان چی بخونم
بیشتر میخوام زبان قبول شم خیلی خیلی یه راهنمایی کنییییییییییین
چه کتابایی رو بخونمم؟؟؟؟؟؟؟
لطفا جواب بدین

Back
بالا